Gå til innhold

"Hva ville MacGyver gjort?"-leken


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Han tar tauet og knyter kniven fast i den, bruker den som slynge og treffer Murdoc i fleisen så han besvimer. Teiper hab fast, deretter voldtar MacGyver Murdoc.

 

 

 

 

 

MacGyver befinner seg inne i et sjølerom. Det er så kaldt så han vil dø iløpe av noen minutter. Med seg har han Dolly Parton, gaffateip og lommekniven

Lenke til kommentar

Sjølerom? Kjølerom?

 

Dolly Parton gjør ikke annet enn å stå et hjørne og synes synd på seg selv. mac derimot, begynner straks å rulle ut gaffateipen. Når den er på passelig lengde, skraper han av alt listeret under teipen med lommekniven sin, og varmer en isklump til rennende vann. Dette blander han sammen til en saftig blanding han smører ut rundt dørkarmen. Han tar nå restene av gaffateipen o tepier det rundt selve kjøla. det betyr at kun teipen blir kald og stiv. Når denne har blitt til en hard samling av teip, løsner han den med lommekniven og kaster den alt han har på døra! Døra har løsnet nok av den nå stivfrossne blandingen av klister og vann til at den harde teipbiten slår ut døra! Han redder Dolly og selg selv.

 

MacGyver våkner en natt av at det lukter brendt. Det er husbåten som står i brann! det viser seg også at den er løsnet og flyter midt på den åpne sjøen, der det er 2 grader i vannet! Om han prøver å svømme til lands, vil han drukne i kramper fra det kalde vannet! Hva gjør han?

Lenke til kommentar

Han hopper ut i vannet og begynner å svømme, men han dør. Og da kommer han på den båten som alle de døde kommer på. Men han nekter å gå på, så etter noen minutter vokner han på sykehuset :!:

 

 

MacGyver løper i skogen med en elg etter seg. Elgen har blitt en elg med litt hulken dna, så den er veldig farlig.

 

MacGyver har med seg gaffateip og en pistol uten kuler.

Lenke til kommentar

Mac gyver fester gaffateip mellom to trer som har limen mot den siden elgen kommer ifra. Når elgen løper i gaffateipen og mac gyver gaffer elgen og slår den helseløs med pistolen.

 

Mac Gyver er innelåst på et av verdens sikreste russiske militær baser, det han har er en apelsin, fyrstikker og to 9 mm kuler for tanks.

Lenke til kommentar

MacGyver gjemmer seg bak noen kasser, og venter på at vaktene skal passere han på sine vaktrunder. Han skreller appelsinen, og akkurat når vaktene kommer forbi han, klemmer han skallet foran øynene dems, så det spruter syre. De vrenger seg i smerte, mens Mac slår dem til svime. Han kler seg i den ene vaktens klær, og utgir seg for å være russer. Finner han en hyssing, han binder den til "startspaken" til en tanks, i enden av hyssingen binder han et tungt lodd, og lar det henge. Nå setter han fyrstikkene under hyssingen, de brenner seg sakte men sikkert gjennom. Appelsinen kaster han vekk, forbi noen vakter, de løper etter den for å få seg mat! Nå har hyssingen røket, noe som gjøre at vekten rykket til, og tanksen starten. Dette gjør at den skyter villt rundt seg, mens den kjører rett gjennom veggen og lager hull for MacGyver. Han stjeler en bil og rømmer vekk.

 

MacGyver må rømme fra toppen av et høyt fjell. MacGyver har en kikkert og en kulepenn.

Lenke til kommentar

Kulepennen knuser han glasset i kikkerten med og tar den største glassbiten og speiler lyset fra solen (ja, det var sol) mot nærmeste hus han ser, derfra kommer det noen snille folk og hjelper han ned.

 

En mann står sikter med et maskin gevær på Mac Gyver, det enste Mac Gyver har er en pistol i baklommen, hva gjør han? Mac Gyver bruker da ikke pistol?

Endret av bruno99
Lenke til kommentar

MacGyver tar sin pistol og "bygger" den fra hverandre (kom ikke på riktig ord :blush: ). Nå ødelegger han kulene og samler alt kruttet opp og blander det med andre mineraler han finner i bakken. Han lager en slags granat. Han bruker nå fjæren i pistolen til å "kaste" granaten mot mannen med maskingevær. Det sprenge ikke stort, men den distraherer fienden, så MacGyver løper frem og slår han til svime med resten av pistolen, som han har satt sammen som en klubbe.

 

MacGyver har blitt fanget av gueriljaen i Sør-Amerika. Han er blitt satt i et bur som henger 15 meter over bakken. Inni buret er det ikke mer enn 3 meter hyssing og en dorull. Under buret patruljerer det vakter hvert niende min. Det ligger også to kanonkuler og tre bananer på bakken under buret. Hvordan kommer MacGyver seg ut av buret, ordner opp med vaktene og rømmer fra campen?

Lenke til kommentar

han ville svingt buret fram og tilbake til han nådde en kant og så dyttet hyssingen på skrått inn i låsen til buret, dirket den opp, og komt seg ut derfra. Dorullen brukte han til å skrive:

"yuo g0t pwn3d" inni buret med, og så stukket av

 

Maccy var ombord i en russisk ubåt som sank til bunnen av atlanteren og tar langsomt inn vann. russerne stakk av i alle "miniubåtene" og han er alene med vanlig ubåtutsyr. hvordan kommer han seg ut?

Lenke til kommentar
Han tar et nødbluss og skyter det mot luken så den sprenges opp! (høres kjent ut?)

 

 

Mac Gyver ser en gutt med en sykkel, men kjedet hans hopper av hele tiden, hva gjør han?

Han strammer kjedet med tyggis og binders:p

 

Macgyver spiser eple og det er en makk i eplet. Han tar en tygg av marken (som han ikke legger merke til) og begynner langsomt å dø. Han har bare en halv banan. Hva gjør han???

Lenke til kommentar
ligger man på bunnen av atlanteren er ikke MacGyvers første tanke å sprenge opp luken.

Vann flommer inn, han dør av trykket, og har ikke tid til å svømme opp.

Overså at han lå på bunnen av Atlanteren. På den en Mac Gyver episode sprenger han nemelig opp luken på en ubåt med et nødbluss.

Lenke til kommentar

han tar mototsagen og sager over vinduet, dermed redder han seg selv og alt annet.

 

MacGyver er i midtøsten og møter 40 terrosrister. Han er på en åpen slette hvor det ikke er et eneste hjemmested. MacGyver har en blyantspisser og en skrivemaskin, hva ville MacGyver gjort?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...