Gå til innhold

Spill for de som er lei Counter Strike


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

SOF2 må være det mest urealistiske drittspillet jeg noen gang har lagt mine øyne på! Vil ikke ha det på maskinen selv om Saddam hadde sent en j æ v l a atombombe mot huset mitt! :grumpy: Unødvendig voldelig sier jeg bare... Splinter Cell er mye bedre, selv om det er singleplayer, og spill BF1942 hvis du vil ha multiplayer....

Lenke til kommentar

team fortress til hl er nokså morsomt.

mech warrior 4 er også kult.

operation flashpoint r0xx0rer vilt sammen med seriøse spillere

osp q3 (orangesmoothieproductions)

fallout tactics

terminus & freelancer (har ikke akkurat noe særlig til felles med cs, men morsomt fordi :D)

 

 

og værsåsnill folkens, ikke ødelegg også denne tråden med cs-pimping/protestering, det var faktisk ALTERNATIVER TIL CS duden spurte om, ikke deres personlige mening om CS!! SKIVEBOM altså!!

 

hail carmack,

peace out! :D

Lenke til kommentar
SOF2 må være det mest urealistiske drittspillet jeg noen gang har lagt mine øyne på! Vil ikke ha det på maskinen selv om Saddam hadde sent en j æ v l a atombombe mot huset mitt! :grumpy: Unødvendig voldelig sier jeg bare... quote]

 

Intressant kommentar der. Urealistisk kaller du det i det ene øyebklikket, og unødvendig voldelig i det andre :roll:

Jeg lurer litt på hva du sikter til da, hva tror du skjer når noen sikter på hodet ditt og fyrer av med shotgun? Tror ikke det trengs mere kommentar.

 

Men uansett når det gjelder volden, så har du FULL mulighet til å skru av all blod og gørr. Og da må du ikke komme her og si at noen av de andre krigs spilla du nevner er noe mindre voldelig.

 

At du mener det er dårlig er en annen sak, alle trenger heldgvis ikke å like de samme spilla.

Lenke til kommentar

Dere som kaller folk fjortiser, det er dere som er fjortiser. Ser bare på nicket og sier ja typisk fjortis. Høres ut som alle som er lei av CS taper i det og blir fragga som bare det. CS er verdens beste og mest populære spill. Dessuten så kommer det nye anticheat greier hver dag, så det er bare å spille på servere som oppdaterer seg. CS kommer fortsatt til å være like populært i minst 2-3 år til. Og dere som har slutta å spille CS, dere vil komme tilbake igjen. :yes:

Lenke til kommentar
Kan spille andre spill selvom man ikke er lei CS vel eller er ikke det lov? Enten CS og ikke noe annet eller annet men ikke CS? Mulig å kombinere det da?

 

:roll:

 

Jeg er enig i det, det er jo mange eldre folk som spiller CS også (som meg). Men enkelte ganger kan det bli i meste laget med "omg" og "jg eier dere" og lignende utsagn.

Lenke til kommentar
Anbefaler på det sterkeste SoF 2 :)

Mange tidligere CS spillere som har gått over til SoF.

 

id.Steel, har sett deg på IT-Gruppa[hint] :)

 

Det er helt riktig, jeg spiller av og til på Hint servern, eneste problemet er den for#&%¤ Realdamage moden som de har på. Det kreveer ingen skills i det hele tatt, er bare å raute på med m60 så får jeg HS all the way.

I tillegg er speeden for høy, som gjør at jeg legger meg til uvaner som jeg ikke vil ha :)

 

Spill heller på id sin server: 217.8.130.150:20110

Lenke til kommentar

Nå har ikke jeg lest alle innleggene her, men jeg tør å påstå at GLOBAL OPERATIONS er noe av det feteste skyte spillet jeg har prøvd. Det er realistisk og grafikken er veldig, veldig bra! Synd at det ikke er lansert en versjon uten den bedritne snikskytter greia i G.O. Ellers er spillet ubestritt...

 

Tactical Ops er bare møkk, SOF2 går an - men spør du meg så er det egentlig bare et avansert adventure spill for "barn". CS er bra - men hvor jeg savner en SP del. MP spilling for min del - er ikke helt min stil. Mest sannnsynlig fordi jeg kanskje er litt ego, må innrømme det. Riktignok så gleder jeg meg vilt til CS:CZ...

 

RavenShield er et kapittel for seg selv for jeg har faktisk ikke fått prøvd det ennå. Har hørt at beta testerne ikke har helt gjort jobben sin her, men likevel, totalt sett så tror jeg nok at RvS virkelig rocker, ihvertfall ut ifra grafikk og våpen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...