Gå til innhold

Kreatine helper ikke


Anbefalte innlegg

Kreatine hjelper ikke, sorry folkens mens dere som tror dere blir sterkere, fAr bedre prestasjoner osv. Sorry orker ikke lagt et langt argument pA at det ikke hjelper, hadde det hjulpet deg, ville dette vaet ulovelig, og vaert pA en kjedelig dopingliste noe som det ikke er. Det hjelper bare med vann til musklene, som ikke gjOr en dritt for deg :)

 

jaja kom igjen haters si i mot meg, ja kom A si at det hjalp deg sykt, men kanskje du mA tenke pA hva som egentlig lA bak , 4 ting, SOVE bra, SPISE bra, Leve sunt, Ta protein pulver. GjOr du dette vil du Oke fort og bra :)

 

veit halve forumet her inne vil si i mot meg, for A fortelle sine vindunder historier, men sorry var nok ikke kreatinen som gjorde at du Okte 10 kilo i benk pA 2 mAnder, var nok livstilen din.

 

Er en grunn til anabole steroider er pA doping listen, pga det hjelper deg med prestasjoner og styrke, og det pAvirker kroppen din til A produsere mere testosteron. Siden det hjelper prestasjonene dine og styrken din er dette ulovelig fordi du gir kroppen din et stoff som fremhever dine prestasjoner noe som dessverre er ulovelig. Trener i et styrkerom i usa, har spurt mange av de store gutta alle sier kreating er tullball, ingen bruker det. Er nok bare for A lure folk til A bruke penger.

 

Hvis dere gidder A sOke pA hva kreating LIKSOM skal gjOre, og sA sOker du pA hva anabolesteroider gjOr, oii sann gjOr hvis det samme bare kreatin er lovelig, bare please ikke en gang begynn og diskuter

 

PS: var pA et foredra med Norsk Doping, selvfOlgelig spurte jeg om Kreatin hjalp, og de har bevist pA at det ikke har noe effekt, ville kreatin hat noe effekt ville det vaer pA dopinglisten, de sa det var bortkasta penger. Sorry jeg var som dere trodde kreatin var tingen men nei, er nok ikke det folkens

 

 

Flame me please

Endret av andiss
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg ser at du reklamerer mye for denne tråden i andre poster du skriver rundt om her på forumet. Men hvis du vil at NOEN skal engang vurdere å ta gidde å ta deg på alvor, må du da for guds skyld komme med noe som backer opp det du sier.

 

Å si at du har hørt at en fyr på gymmet ditt sier sånn og sånn, eller at du har "hørt" at noen mener at kreatin er tulball, bygger jo ikke opp under noenting.

 

Det er helt korrekt at VELDIG mange såkalte kosttilskudd der ute bare er tull (jamfør da spesielt ting av typen: "ta 1 pille om dagen, og gå ned 30kg på 2 uker"). Men personlig tror jeg ikke at kreatin går under den kategorien.

 

Det du sier om at hvis det "hadde funket", hadde det også vært ulovlig er helt absurd. Ifølge den logikken burde proteinpulver også være ulovlig, for du mener jo at det fungerer. Det er STOR forskjell på kosttilskudd og anabole steroider, men det betyr ikke at bare det ene faktisk fungerer. Dessuten er det ingen som har sagt at kreatin skal være like "bra" som steroider. Å trekke linjer mellom ulovlige preparater og kosttilskudd blir helt feil. Sorry.

 

Du har rett i en ting, og det er at en sunn livstil (et skikkelig kosthold, nok hvile og smart trening) er det som skal til for fremgang. Uten dette i bunn, vil ikke tilskudd hjelpe deg.

 

Proteintilskudd er mat i pulverform, og ja - det fungerer fint, men skal aldri erstatte et ordentlig kosthold (derav navnet).

 

Personlig har jeg aldri prøvd kreatin, så jeg skal ikke uttale meg om førstehåndserfaringer, men jeg har absolutt tro på at kreatin vil fungere. Til hvilken grad er sikkert individuelt, itillegg til at kost ellers spiller en stor rolle i prosessen.

 

Så igjen,hvis du ikke har annet å komme med en skrivefeil, samt total mangel på referanser som støtter opp under det du sier, kan jeg ikke gjøre annet enn å trekke på smilebåndet.

Endret av Stian89
Lenke til kommentar

Enig med Stian 89 her. Du kommer kun med ville påstander og ikke argumenter. Spise sunt, sier du? En av grunnene til at kjøtt, fisk og fugl er gunstig å spise hvis man driver med styrketrening er nettopp det at de inneholder kreatin naturlig.

 

Forøvrig tar jeg ikke i mot treningstips fra en som har 70% av innleggene sine i WoW-forumet :)

Lenke til kommentar

Jaja vet ikke hva jeg skal si, nAr norsk doping har bevist pA at kreatin har null effekt for trening. Som de sa, hadde kreatin gjort det som stAr at det skal gjOre ville kreatin vaert ulovelig. Har selv prOvd kreatin fordi jeg trodde lite pA hva de sa, men det viste seg at det ikke hjelper en dritt.

 

Protein pulver hjelper ikke det heller, hvis du spiser riktig( noe som er veldig vanskelig ) derfor drikker vi protein shaker for at kroppen har nok proteiner. Men spiser du bra og passer pA hvor mye protein du fAr i deg hver dag, trenger du ikke protein pulver, men de fleste klarer ikke spise sA mye proteiner pA 1 dag.

 

Stian bare prOV kreatin, tror du vil bli skuffet. PRESTASJON FREMHEVENDE stoffer er pA doping listen siden det er ulovelig. Hadde kreatin hjulpet deg med rask muskelmasse, og rask forbedring i gymmen, ville jo alle brukt det, men det gjOr det ikke.

 

Forøvrig tar jeg ikke i mot treningstips fra en som har 70% av innleggene sine i WoW-forumet

 

Ja helt utrolig, slutta med wow for 1 Ar siden. Siden det har det bare godt i trening, men jeg kan vel ikke noe om det.

Endret av andiss
Lenke til kommentar

Kan du prøve å skrive norsk?

 

Så kom med beviset da vel...

 

(Freaking bullshit)

 

Du virker som en fyr med ingen, i alle fall veldig lav, innsikt i hva du snakker om (så langt har du bare lempet luft på tallerkenen, uten å backe opp noe som helst.)

 

Edit2.

 

Siden det har det bare godt i trening, men jeg kan vel ikke noe om det.

 

Du kan sikkert litt om det basale, men noe mer viser du ikke uttrykk for. Dessuten tror jeg du har misforstått en god del ting ganske kraftig. (Pluss at det er vanskelig å ta deg seriøst når du ikke klarer å bøye et verb på riktig måte).

Endret av Stian89
Lenke til kommentar

Å herregud.

 

http://www.iform.no/pub/art.php?id=260

http://www.trim.no/pub/art.php?id=429

 

Les og lær. Fortsatt ikke lært? Si ifra så skal jeg komme på flere linker hvis du er tunglært.

 

 

Kreatinbruk på mellom 4-7 gram per døgn, kombinert med styrketrening over 8-12 ukers tidsrom, har vist seg å gi for både menn og kvinner

 

· økt maksimal muskelstyrke

 

· økt kroppsvekt

 

· økt fettfri masse

 

· uendrett nivå av kroppsfett

KILDE

 

 

Kreatin er bevist at ikke funker på alle. Husker jeg leste at 10-20% eller no fikk tilnærmet ingen økning i tilknytning med kreatin. Du er nok da en av de uheldige. Skal du absolutt ha kilde her og så kan jeg sikkert finne det fram.

 

Likevel reagerer folk forskjellig på kreatin, så en type kreatin kan funke på noen og ikke på andre. Det er snakk om å prøve seg fram.

Lenke til kommentar
Til slutt, hva med de som ikke responderer? De som ikke ser ut til å få kreatin til å fungere (omtrent 20 prosent). Det som skjer er at kreatinet rett og stett ikke når muskelcellene. Men det er ingen grunn til å bekymre seg om du er blant disse. Forskning viser at ved å legge til en dose glukose (omtrent 70-100 gram sukker) sammen med kreatintilskuddet, så kan du i de fleste tilfeller allikevel få effekt.

 

KILDE

Lenke til kommentar
Jaja vet ikke hva jeg skal si, nAr norsk doping har bevist pA at kreatin har null effekt for trening. Som de sa, hadde kreatin gjort det som stAr at det skal gjOre ville kreatin vaert ulovelig. Har selv prOvd kreatin fordi jeg trodde lite pA hva de sa, men det viste seg at det ikke hjelper en dritt.

Å skaffe seg informasjon om treningssupplementer fra Anti Doping Norge blir som å skaffe seg informasjon om rusmidler fra Ungdom mot narkotika, mao. en lite objektiv kilde. Så vidt jeg vet aksepterer Olympiatoppen bruk av kosttilskudd og kreatin blir brukt av toppidrettsutøvere.

 

Ja helt utrolig, slutta med wow for 1 Ar siden. Siden det har det bare godt i trening, men jeg kan vel ikke noe om det.

"You know it's truuuuuuue nobody ever really quitsss... " - Jackie boy

Lenke til kommentar
Du kan sikkert litt om det basale, men noe mer viser du ikke uttrykk for. Dessuten tror jeg du har misforstått en god del ting ganske kraftig. (Pluss at det er vanskelig å ta deg seriøst når du ikke klarer å bøye et verb på riktig måte).

 

Unødvendig å kommentere slike ting. Ja, nesten mer unødvendig enn at jeg kommenterer deg.

Og om du har et motargument eller flere, kunne du vel selv henvise til noe som backer det du selv sier (nå har riktignok Lambada gjort det for deg), istedenfor å slakte trådstarter totalt, da det faktisk ligger noe i det han prøver å få fram, selv om det ikke helt stemmer med fakta.

 

Jeg er enig i mye av det du sier, men ikke måten du sier det på.

Lenke til kommentar
Tja, trådstarter ba jo om å bli flamet. Dessuten kan man heller ikke forvente å bli tatt seriøst når man legger så lite intelligens og så mye fordommer i å skrive et emne.

 

Nå kan ikke jeg uttale meg om hva trådstarter ber om og ikke, men å kommentere skrivefeil, æøå-bruk etc. er til enhver tid unødvendig uansett.

Lenke til kommentar

Jeg er enig med Stian89 og Lambada her.

 

Jeg har selv brukt kreatin i flere perioder, og har følt at det gir meg en "ekstra piff" i treningen og med resultatene. Men tror det først funker hvis du gjør alt annet riktig. Du kan ikke helt og holdent satse på kreatin og tro at det skal gjøre deg til arnold på 1 måned. Hvis du har trent i 1 år vil jeg ikke si du har så mye erfaring om hva som funker og ikke funker, at du skal drive å uttale deg på det nivået du gjør her.

 

Jeg brukte først kreatin fra Protein Fabrikken, det lignet på melis i konsistensen og ga meg null resultater. Jeg ble skuffet, og byttet til kreatin fra Tech Nutrition. Det så mer ut som sukker (små krystaller) og jeg følte det ga meget gode resultater. Med det så mener jeg ikke at jeg ble svær og sterk på no time, det er ikke noe magisk vidundermiddel. Men når du har trent noen år så kjenner du kroppen din godt nok til å merke forskjellen.

Lenke til kommentar

å herregud har du laget en egen tråd også nå... føler at du bare vil motsi folk uansett om du vet du tar feil....

 

kverulant de luxe... kreatin hjelper punktum.

 

edit: du henter infoen din fra antidoping norge ja... de har sånne fine poster som ligger rundt på treningssenteret og er ikke noe annet nytte enn til å bruke på do.. værre generalisering av stoffer har jeg ikke sett...skal man ha en objektiv mening henter man ikke infoen sin fra en organisasjon som er imot alt som kan øke prestasjonene dine..

Endret av OZ-Racing
Lenke til kommentar

Det er umulig å ta denne posten her seriøst. Sorry man. Selv etter naturfagtimene på førsteklasse på vgs burde du ha hørt om syklusene hvor kreatinfosfat inngår.

 

#1. Den mangler argumenter. I det hele tatt burde det holde til å avfeie hele posten som trolling.

#2. Det er tydelig at du sitter uten kunnskaper, når man ser hva du skriver om proteinpulver, anabole steroider osv.

Lenke til kommentar
Slutt å spore av tråden, send meg heller en PM hvis du vil krangle.

 

Jeg holder helt og holdent på alt jeg har skrevet i denne tråden, og som sagt tidligere, trådstarter har til og med bedt om å bli "flamet".

 

Jeg håper du vet at krangel og diskusjon ikke er det samme?

 

Come on! Trådstarter satt på sine knær og ba om å bli slaktet, og så ble han det.

Lenke til kommentar
Slutt å spore av tråden, send meg heller en PM hvis du vil krangle.

 

Jeg holder helt og holdent på alt jeg har skrevet i denne tråden, og som sagt tidligere, trådstarter har til og med bedt om å bli "flamet".

 

Jeg håper du vet at krangel og diskusjon ikke er det samme?

 

Come on! Trådstarter satt på sine knær og ba om å bli slaktet, og så ble han det.

 

Come on! Nå var det ikke dette jeg snakket om.

Lenke til kommentar

Har prøvd kreatin og vil selv bekrefte at det hjelper. Men siden jeg ikke fulgte dietten så nøye så ble det ingen store resultater. Mest pga glemsel og unavailability (haha, jeg har fått for lite søvn og husker ikke det norske ordet for øyeblikket)

 

Jeg tenker mer på kreatin som en liten boost for å kommer over en vektlinje (i manualer eller benk) viss du har vært på den samme hele tiden. Tenk på det som en exp. boost over til neste level:P

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...