Gå til innhold

Hva lager du når du virkelig skal briljere?


agalate

Anbefalte innlegg

Ja, hva disker du opp med når du virkelig slår deg løs på matfronten?

 

Selv lager jeg lammelår med rødvinssaus og gratinerte poteter - kjempelett å lage! Eller nakkekoteletter lagt over hverandre i en ildfast form som står i timesvis og koser seg på 150'c servert med brokkoli og kokte poteter.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

når noen spørr meg om Hva lager du når du virkelig skal briljere? , så regner jeg med at jeg må svare med ting som er laget fra bunn av... , så grandiosa og toro sauser hører ikke hjemme med ordet briljere på kjøkken

 

jarlsberg gratinert lammefilet , soppsaus urtestekte små delikatesse poteter , og stekte grønnsaker :D

 

herlig ...

 

menne hurtigbriljering på 10min ?

 

fløte , hønsebuljong, hvitløk, sitronsaft , tagliatelle , og stekte kyllingbiter... , enkelt og grei mat på 10 min :D

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b

Hmm. Sist gang jeg laga middag til kjæresten så var det vel:

 

Første valg: En pakke kjøttdeig som jeg stekte i panna og deretter tilsatte noen bønner, løk, mais og en pakke tacokrydder. Lot dette godgjøre seg og deretter hadde det på noen tortillalefser som jeg rulla sammen og la 3 skiver tomat og purreløk og rikelig med ost. Gratinerte dette i stekeovnen før jeg serverte med rømme og tacosaus.

 

 

Andre valg: Baconsurret indrefilet. Som det ligger i navnet, så tok jeg baconskiver som jeg snurret rundt indrefileten og festet med noen tannpirkere og stekte til medium.

Stekte i tillegg purreløk og tomatskiver på panna mens fileten hvilte. Soppsaus ala Toro med ekstra sopp av ymse slag.

Og serverte med krydrede potetbåter.

Endret av Slettet-77do0b
Lenke til kommentar

Jeg er foreløpig ikke så veldig flink, så hvis jeg skal briljere foran kjæresten min blir det én av de de tre følgende:

 

1)Biff med fløtesaus, champignoner, brokkoli og enten kokte poteter eller ovnstekte poteter.

 

2)Lammekoteletter/lammelårskiver/lammelår, hvitløksbåter, brokkoli og poteter (varierer hvordan de tilberedes) og mye hvitløkssmør.

 

3) Svinekjøtt med paprikasaus og dertil egnet garnityr. Passer best med røkt svinekjøtt til den type saus.

 

Kanskje ikke så veldig briljant, men for oss to er det luksusmiddager.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...