Fiskeoppdretter Skrevet 24. juni 2008 Del Skrevet 24. juni 2008 Hvis man dekker grøten med sukker først, risikerer man at rommet fylles av fint kanel-støv. Man risikerer også å måtte tygge på harde sukker- korn, pga. at kanelen absorberte varmen som egentlig skulle smelte sukkeret. Sukkerlake> sukkerkorn. Hvis man er redd for at det skal knase litt deilig sukker mellom tennene, kan du jo altids kjøpe litt finere sukker. Sukkerkorn > svevende kanel. Lenke til kommentar
Notatblokk Skrevet 24. juni 2008 Del Skrevet 24. juni 2008 Først smør i midten, så det kan smelte. Deretter kanel/sukker i random rekkefølge, alt etter hva som står nærmest At kanelet svever eller at sukkeret ikke smelter ordentlig har jeg aldri tenkt på. Lenke til kommentar
Erijk Skrevet 24. juni 2008 Del Skrevet 24. juni 2008 (endret) Pleier å lage sånne "renner" ifra smørøyet, og ned til kantene så smøret renner rundt grøten, yum Endret 24. juni 2008 av HaueR Lenke til kommentar
WheelMan Skrevet 24. juni 2008 Del Skrevet 24. juni 2008 Nå skal det etas grøt! Prekas.. Lenke til kommentar
safags Skrevet 25. juni 2008 Del Skrevet 25. juni 2008 Rømmegrøt/Fløyelsgrøt (IKKE gammal rømme bestemor hjemmelaget) er det beste. Bak den kommer risengrynsgrøt. Mhmm. Men først smør så det renner utove ri små elver, så kanel. Så et laken med sukker på toppen. *VanniMunn* Men spiser havregryn uten sukker og kanel med eple biter eller en frukt ved siden av, hver dag. Prøver å bli....Sunn. Lenke til kommentar
Erijk Skrevet 25. juni 2008 Del Skrevet 25. juni 2008 Pleier å spise rømmegrøt på fjellet, det er godt det.. Slutta helt med sukker på frokostblandinger selv, før hadde jeg på et lass med sukker bare for å få litt smak.. men nå hever jeg i noen rosiner eller lignende, for å få opp smaken litt Funker fjell, pluss at det er en del sunnere.. Lenke til kommentar
mitrus Skrevet 20. juli 2008 Del Skrevet 20. juli 2008 Sukker, kanel og smøt til slutt : ) Det er sånn det skal vere! Lenke til kommentar
Ville Vonca Skrevet 20. juli 2008 Del Skrevet 20. juli 2008 Jeg kjører alltid kanel->sukker.. Rett og slett fordi det ser finere ut Altså, du ser sukkeret bedre når det er oppå en mørk "bakgrunn". Ja. Sånn tenker faktisk jeg òg ... Kunne aldri falt meg inn å ta på sukkeret først. Lenke til kommentar
Sith Skrevet 21. juli 2008 Del Skrevet 21. juli 2008 (endret) Pft, putt alt i en haug på toppen og rør det sammen, det er digg det.^^, Endret 21. juli 2008 av -1349- Lenke til kommentar
Essem Skrevet 21. juli 2008 Del Skrevet 21. juli 2008 Naturligvis sukker først, da det har vanskeligst for å blande seg. Derfor er det best at sukkeret smelter litt. Deretter tar man kanel på, og til slutt smør. Hele stasen stasen røres sammen til man ikke kan skille noe fra hverandre. Lenke til kommentar
Insomniatic Skrevet 21. juli 2008 Del Skrevet 21. juli 2008 Først grøten, så smør, så kanel, så sukker. Lenke til kommentar
LordArild Skrevet 23. juli 2008 Del Skrevet 23. juli 2008 Kanel ALLTID før sukker.. noe annet blir hvertfall feil for min del. Lenke til kommentar
Birdbox Skrevet 24. juli 2008 Del Skrevet 24. juli 2008 Først smør, så sukker så kanel. Da får smøret masse stuff på seg, og hvis du tar litt mye kanel, kan du ta ekstra sukker oppå der igjen Lenke til kommentar
Sir Zu Zwat Skrevet 24. juli 2008 Del Skrevet 24. juli 2008 Først sukker, så - vel, det var det. Lenke til kommentar
Special P Skrevet 24. juli 2008 Del Skrevet 24. juli 2008 først et godt og stort smør-øye i midten, så sukker og så kanel. slik er det bare for min del og alt annet blir feil for meg. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå