Gå til innhold

Hva er rett på grøt? Sukker -> Kanel eller Kanel -> Sukker?


Atatar

Anbefalte innlegg

Hvis man dekker grøten med sukker først, risikerer man at rommet fylles av fint kanel-støv.

 

Man risikerer også å måtte tygge på harde sukker- korn, pga. at kanelen absorberte varmen som egentlig skulle smelte sukkeret.

 

Sukkerlake> sukkerkorn.

 

Hvis man er redd for at det skal knase litt deilig sukker mellom tennene, kan du jo altids kjøpe litt finere sukker.

 

Sukkerkorn > svevende kanel.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Rømmegrøt/Fløyelsgrøt (IKKE gammal rømme bestemor hjemmelaget) er det beste.

Bak den kommer risengrynsgrøt. Mhmm. Men først smør så det renner utove ri små elver, så kanel. Så et laken med sukker på toppen. *VanniMunn*

 

Men spiser havregryn uten sukker og kanel med eple biter eller en frukt ved siden av, hver dag.

Prøver å bli....Sunn.

Lenke til kommentar

Pleier å spise rømmegrøt på fjellet, det er godt det.. Slutta helt med sukker på frokostblandinger selv, før hadde jeg på et lass med sukker bare for å få litt smak.. men nå hever jeg i noen rosiner eller lignende, for å få opp smaken litt :) Funker fjell, pluss at det er en del sunnere..

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Naturligvis sukker først, da det har vanskeligst for å blande seg. Derfor er det best at sukkeret smelter litt. Deretter tar man kanel på, og til slutt smør.

 

Hele stasen stasen røres sammen til man ikke kan skille noe fra hverandre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...