Gå til innhold

Hva er rett på grøt? Sukker -> Kanel eller Kanel -> Sukker?


Atatar

Anbefalte innlegg

Kanel først og så sukker. Har alltid gjort det i den rekkefølgen, men kan godt argumentere litt for det også:

Kanel er lettere enn sukker, og veldig tørt. Når man strør kanelen på den fuktige grøten, blir den liggende. Hvis man dekker grøten med sukker først, risikerer man at rommet fylles av fint kanel-støv. Feilbruk av sukker og kanel er en lite kjent årsak til kronisk obstruktiv lungesyndom (KOLS), som kommer av at man overbelaster lungene over tid. Likefullt bør man ta hensyn til dette i hverdagen.

 

Dessuten er det bare feil å ha på sukker først. Denne praksisen er mest observert hos bedehus-kristne i nedre middelklasse med huset fullt av Jesus-broderier og visdomsord på (ujevne) rim. Dere heller vel kanskje saften grøten også? Pføy.

 

Smør aller først, forresten.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har vanskelig for å spise grøt uten sukker og kanel, derfor har jeg i det siste spist grøt fra vanlig asjett. Det gir meg en større overflate, og derfor har jeg et jevnt lag over hele arealet. Grøt->kanel->sukker er den korrekte fremgangsmetoden.

 

(for meg)

Lenke til kommentar
Kanel først og så sukker. Har alltid gjort det i den rekkefølgen, men kan godt argumentere litt for det også:

Kanel er lettere enn sukker, og veldig tørt. Når man strør kanelen på den fuktige grøten, blir den liggende. Hvis man dekker grøten med sukker først, risikerer man at rommet fylles av fint kanel-støv. Feilbruk av sukker og kanel er en lite kjent årsak til kronisk obstruktiv lungesyndom (KOLS), som kommer av at man overbelaster lungene over tid. Likefullt bør man ta hensyn til dette i hverdagen.

 

Dessuten er det bare feil å ha på sukker først. Denne praksisen er mest observert hos bedehus-kristne i nedre middelklasse med huset fullt av Jesus-broderier og visdomsord på (ujevne) rim. Dere heller vel kanskje saften grøten også? Pføy.

 

Smør aller først, forresten.

 

:thumbup:

 

Trenger man å si noe mer? Der har du fasiten!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...