Jennifer Skrevet 17. januar 2008 Del Skrevet 17. januar 2008 Grøt er ubrukelig uansett hvilken rekkefølge man måtte velge å slenge på kanel, smør og krydder. Denne matretten burde vært utradert av det norske kostholdet for 60 år siden. Krigen er over. det der trekker du tilbake :cry: Lenke til kommentar
Olsenhower Skrevet 17. januar 2008 Del Skrevet 17. januar 2008 Veldig mye sukker, lite kanel og en liten smørklump i midten. Både på risengrynsgrøt og rømmegrøt. Lenke til kommentar
Tumbleweed Skrevet 17. januar 2008 Del Skrevet 17. januar 2008 Grøt er ubrukelig uansett hvilken rekkefølge man måtte velge å slenge på kanel, smør og krydder. Denne matretten burde vært utradert av det norske kostholdet for 60 år siden. Krigen er over. det der trekker du tilbake :cry: Aldri. Grøt (bare ordet "grøt" vitner om hvor unødvendig det er) er fullstendig unyttig i dagens samfunn. La meg legge til som en kuriositet: Det finnes et aldeles skakk-kjørt og hillbilly-aktig tettsted(?) i nærheten av Røros som heter Grøt. Jeg tar det som en selvfølge at den unormalt høye konsentrasjon av merkverdige mennesker med mer eller mindre synlige skavanker bosatt der, har sammenheng med inntak av grøt. Lenke til kommentar
The Serpentine Skrevet 17. januar 2008 Del Skrevet 17. januar 2008 Jeg spiser ikke grøt, så det det er et fett for meg Lenke til kommentar
Rescue me Skrevet 18. januar 2008 Del Skrevet 18. januar 2008 Sukker --> Kanel Vet ikke helt hvorfor jeg bestandig gjør det. Er vel egentlig bare tvangstanker . Lenke til kommentar
kanonkent Skrevet 18. januar 2008 Del Skrevet 18. januar 2008 Det kommer litt an på. Sukker --> Kanel --> Rosiner Evt hvis eg skal ha smør og, så blir det : Smør --> Sukker --> Kanel --> Rosiner. Gidder ikke alltid ha rosiner heller Men, hva kanel og sukker angår, så er det ALLTID Sukker --> Kanel Lenke til kommentar
Centuss Skrevet 18. januar 2008 Del Skrevet 18. januar 2008 Herregud, skjønner ikke hvorfor folk tar på sukkeret først! Personlig er det Smør-kanel-sukker-egen mandel .... Lenke til kommentar
Feltherre Skrevet 20. januar 2008 Del Skrevet 20. januar 2008 (endret) Grøt er ubrukelig uansett hvilken rekkefølge man måtte velge å slenge på kanel, smør og krydder. Denne matretten burde vært utradert av det norske kostholdet for 60 år siden. Krigen er over. det der trekker du tilbake :cry: Det er ikke akkurat Blasfemi da. Men jeg er helt uenig,Tumbleweed. Smør så Sukker Bruker som regel ikke kanel på ,syns ikke det er så godt. Mmm,grøt Endret 20. januar 2008 av Feltherre Lenke til kommentar
bjorna Skrevet 20. januar 2008 Del Skrevet 20. januar 2008 Selvfølgelig er det: Sukker --> Kanel --> Smør Poll? Lenke til kommentar
Kaggen Skrevet 12. juni 2008 Del Skrevet 12. juni 2008 Jeg begynner med et tynt lag sukker og kanel i en tom skål. Deretter hiver jeg grøt oppi, så er rekkefølgen : smør > sukker > kanel > rosiner. Burde vært poll på dette. Lenke til kommentar
tobler0ne Skrevet 13. juni 2008 Del Skrevet 13. juni 2008 omfg! Wannabe-grøtspisere! Begge blandet i en beholder ftw! Lenke til kommentar
Anonym234 Skrevet 13. juni 2008 Del Skrevet 13. juni 2008 Jeg kjører alltid kanel->sukker.. Rett og slett fordi det ser finere ut Altså, du ser sukkeret bedre når det er oppå en mørk "bakgrunn". Hehe, jeg også. Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM Skrevet 14. juni 2008 Del Skrevet 14. juni 2008 Smør --> Sukker --> Kanel Lenke til kommentar
iviking Skrevet 14. juni 2008 Del Skrevet 14. juni 2008 Kanel, så mye sukker som danner et slags skjold, så har man et smørøye, og rosiner på. Lenke til kommentar
Kuroi-Neko Skrevet 14. juni 2008 Del Skrevet 14. juni 2008 Spiser grøt hveeeer eneste dag (siden det er det eneste jeg kan lage -_-) Men det MÅ være Kanel og så sukker^-^ Lenke til kommentar
Anderssb Skrevet 14. juni 2008 Del Skrevet 14. juni 2008 Det er jo selvsagt at det først må være sukker og så kanel på grøten Lenke til kommentar
Kieft Skrevet 14. juni 2008 Del Skrevet 14. juni 2008 Jeg tar først på kanel så sukker. Dette i tilfelle jeg tar for mye kanel så kan jeg redde grøten med å ta på nok sukker til å ta vekk litt av smaken til kanelen Vet jeg kan ta sukker-->kanel-->sukker hvis jeg tar for mye av kanelen, men med å ta kanel først også sukker sparer jeg tid, hvis dette evt skulle skje. Hvis jeg skal ha smør tar jeg det på først, før alt annet, slik at jeg får kanel og sukker oppå smøret også.. Har jeg rosiner på så tar jeg det helt til slutt. Lenke til kommentar
.tomf Skrevet 18. juni 2008 Del Skrevet 18. juni 2008 (endret) Vi bruker faktisk å blande sammen sukker og kanel i en beholder, så det problemet har jeg egentlig ikke. Hvis jeg ikke har det alternavtivet så tror jeg vanligvis det er kanel->sukker, men er langt fra sikker... Endret 18. juni 2008 av Tmrk Lenke til kommentar
f(x) Skrevet 18. juni 2008 Del Skrevet 18. juni 2008 Kanel->sukker->smør Hadde vært fint med en poll her ja Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 18. juni 2008 Del Skrevet 18. juni 2008 Hvis man har kanelen på først, smelter ikke sukkeret. Har du det først, får du sånt sukkervann på toppen av grøten etter en liten stund, med harde flak sukker og kanel. Det er ikke godt. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå