eught Skrevet 14. januar 2008 Del Skrevet 14. januar 2008 Smør->Kanel->Sukker. Ser meget delikat ut. Lenke til kommentar
lamial Skrevet 14. januar 2008 Del Skrevet 14. januar 2008 Bruker alltid å ta kanel før sukker. Men nå skal jeg prøve å blande alt sammen! Hørtes fint ut. Lenke til kommentar
Toast Is Pimp! Skrevet 14. januar 2008 Del Skrevet 14. januar 2008 (endret) Jeg tar alltid sukker på grøten før kanel, fordi det motsatte er blitt bevist til å være kreftfremkallende. Eh. Lol? Har du noe info om det? Linker? Artikler... Hvorfor i faen skulle ikke det skje samme kjemiske reaksjon uansett om du har kanel før sukkeret eller omvendt? Alt havner jo i magen... Eller hinter du litt humor med sarkasme med noe atåt? Endret 14. januar 2008 av Deimos87 Lenke til kommentar
Skarstard Skrevet 14. januar 2008 Del Skrevet 14. januar 2008 (endret) "Spøk": har noen av dere hørt om det? Endret 14. januar 2008 av Skarstad Lenke til kommentar
Bigzz Skrevet 14. januar 2008 Del Skrevet 14. januar 2008 Kanel -> Sukker The End Lenke til kommentar
Gjest Slettet-PJ3x8Q2w Skrevet 14. januar 2008 Del Skrevet 14. januar 2008 Har alltid tatt sukker på først, så kanel, og til slutt litt smør. Nå ble jeg sulten Lenke til kommentar
Kexxy er sexxy! Skrevet 14. januar 2008 Del Skrevet 14. januar 2008 Smør->sukker->kanel->sukker Lenke til kommentar
Glufsa Skrevet 14. januar 2008 Del Skrevet 14. januar 2008 sukker -> kanel -> rosiner Lenke til kommentar
Fløffy Skrevet 14. januar 2008 Del Skrevet 14. januar 2008 Sukker -> Sukker.. Bruker sjeldent kanel .. Lenke til kommentar
dymoletratag Skrevet 14. januar 2008 Del Skrevet 14. januar 2008 Først en kladd med smør, så litt (mye) sukker, så en feit dæsj kanel Lenke til kommentar
Mats Danielsen Skrevet 14. januar 2008 Del Skrevet 14. januar 2008 Smør -> Kanel -> Sukker, jeg skal ha grøt i dag Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b Skrevet 14. januar 2008 Del Skrevet 14. januar 2008 Synes uansett smør skal på først, da det smelter mye lettere enn dersom man har sukker og kanel på, som blir som et lite skjold mot den varme grøten. Så rekkefølgen min blir som følger: Smør -> Kanel -> Sukker.... Jeg også fikk lyst på grøt til middag i dag Takk for tipset Lenke til kommentar
Jennifer Skrevet 14. januar 2008 Del Skrevet 14. januar 2008 Poll?.. Kanel -> sukker -> smør... mmm Lenke til kommentar
Landstad. Skrevet 14. januar 2008 Del Skrevet 14. januar 2008 hALLO!!!!!! det er jo helt klart sukker-kanel -smør<3 sukeret smelter og legger seg i kantene<3 smman med kanelen som lager smak<3 og smøret som bare glinser på topen og ser nydelig ut<3 http://home.hia.no/~karolk05/grafikk/risengrynsgrot.jpg[/u] Lenke til kommentar
dymoletratag Skrevet 14. januar 2008 Del Skrevet 14. januar 2008 Nei.. bedre når kanel og smelta sukker ligger oppå smøret. Lenke til kommentar
Atatar Skrevet 14. januar 2008 Forfatter Del Skrevet 14. januar 2008 Det ser veldig jevnt ut, om moderator hadde orket å lage en aldri så liten poll (som sagt, alt annet en sukker og kanel er utelukket), hadde det hvert veldig fint;) Lenke til kommentar
hrmpf Skrevet 14. januar 2008 Del Skrevet 14. januar 2008 Det er litt fram og tilbake egentlig, oftest kanel først tror jeg. Men så smaker jeg på det ... "oi her trenger jeg mer sukker". Så tar jeg på litt til, neste bit kanskje heeeelt på andre siden mangler det litt kanel! Ja da tar jeg på litt kanel der. Osv osv. Så det er vel en fin mix tror jeg Lenke til kommentar
steinar2000 Skrevet 14. januar 2008 Del Skrevet 14. januar 2008 Så lenge det smaker greit så spiller det ingen rolle. Lenke til kommentar
Newt32 Skrevet 14. januar 2008 Del Skrevet 14. januar 2008 Jeg kjører alltid kanel->sukker.. Rett og slett fordi det ser finere ut Altså, du ser sukkeret bedre når det er oppå en mørk "bakgrunn". Nettopp. Derfor: Kanel -> Sukker -> Smørøye. Alltid. Liker forsåvidt også mye sukker på grøten min. Og skulle ikke denne egentlig vært postet i Mat og drikke forumet? Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 14. januar 2008 Del Skrevet 14. januar 2008 Sukker før kanel, ellers blir man ikke gift. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå