Gå til innhold

Hva er rett på grøt? Sukker -> Kanel eller Kanel -> Sukker?


Atatar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg tar alltid sukker på grøten før kanel, fordi det motsatte er blitt bevist til å være kreftfremkallende.

Eh. Lol?

Har du noe info om det? Linker? Artikler...

 

Hvorfor i faen skulle ikke det skje samme kjemiske reaksjon uansett om du har kanel før sukkeret eller omvendt?

Alt havner jo i magen...

 

Eller hinter du litt humor med sarkasme med noe atåt?

Endret av Deimos87
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b

Synes uansett smør skal på først, da det smelter mye lettere enn dersom man har sukker og kanel på, som blir som et lite skjold mot den varme grøten.

Så rekkefølgen min blir som følger:

Smør -> Kanel -> Sukker....

 

Jeg også fikk lyst på grøt til middag i dag :D Takk for tipset ;)

Lenke til kommentar

Det er litt fram og tilbake egentlig, oftest kanel først tror jeg. Men så smaker jeg på det ... "oi her trenger jeg mer sukker". Så tar jeg på litt til, neste bit kanskje heeeelt på andre siden mangler det litt kanel! Ja da tar jeg på litt kanel der. Osv osv.

 

Så det er vel en fin mix tror jeg :roll:

Lenke til kommentar
Jeg kjører alltid kanel->sukker.. Rett og slett fordi det ser finere ut :p Altså, du ser sukkeret bedre når det er oppå en mørk "bakgrunn".

Nettopp. Derfor: Kanel -> Sukker -> Smørøye. Alltid.

 

Liker forsåvidt også mye sukker på grøten min. Og skulle ikke denne egentlig vært postet i Mat og drikke forumet?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...