Gå til innhold

Er keno-reklamene lovlige?


Anbefalte innlegg

Jeg så de keno-reklamene for n-te gang nettopp, og jeg tenkte på noe: på den "uheldige" utgaven sier hovedpersonen i reklamen "Jeg tar tre tall. Spiller safe". Er det i det hele tatt lov å si det om et spill der du er garantert å tape penger i det lange løp, og det ikke finnes noe som er sikkert?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Godt spørsmål egentlig, ville tro dette ikke er lov.

 

Det finnes ingen ting som "å spille safe" om man oversetter det direkte, men det spørs jo litt hvordan man ser det. Er jo "safere" å spille på 3 tall sett opp i mot andre valg du har innenfor samme spillet, som det og f.eks spille på 10 tall.

 

Men jeg er litt enig i din fremstilling da reklamen ved nermere tanke faktisk får det til å virke som Keno er et spill hvor det er safe å spille om en ikke spiller på mange tall.

Lenke til kommentar

Jeg fikk svar av lotteri- og stiftelsestilsynet i dag:

 

Vi er igang med å evaulerere markedsføringen til Norsk Tipping for 2.halvår 2007, og rapporten vil være klar i medio februar og vil bli offentliggjort på vår hjemmeside www.lottstift.no i månedskifte februar/mars. I forbindelse med gjennomgangen vil vi også vurdere om Keno reklamen du sikter til er i strid med retningslinjene.

mvh

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...