Gå til innhold
🎄🎅❄️God Jul og Godt Nyttår fra alle oss i Diskusjon.no ×

Bensinstasjoner som selger frossenpizza


Oly

Anbefalte innlegg

En ting som plager meg, er når butikkene har stengt i helgene, og jeg får lyst på frossenpizza. Bensinstasjonene har som regel en fryser tilgjengelig, omringet av ispinner og denslags. Men hvorfor i alle dager gjør de en så stor bommert at de ikke alltid tilbyr frossenpizza?

 

Jeg er i denne situasjonen nå, KIWI stengte klokken 21:00 i dag siden det er lørdag, og etter å ha lest en pizza-tråd på dette forumet ble jeg sulten.

 

Finnes det noen oversikt om hvilken bensinstasjon-kjeder som selger frossenpizza, og andre butikker som har åpent i helgene?

 

Det finnes sikkert nok av plasser jeg kan gå for å kjøpe overpriset dolly-pizza der jeg bor, men i dag er jeg litt kjip og føler ikke for å sprette en tohundrelapp for en pizza.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Er det noen bensinstasjoner som ikke selger frossenpizza?

 

De aller fleste stasjoner jeg vet om selger hvertfall. statoil, shell, esso, hydro texaco osv.. Ellers har jo 7-11 og sånne plasser endel greier.

 

Merkelig, de fleste rundt her i distriktet selger ikke frossenpizza. Nokså dumt, men jeg får ta og sjekke opp dette en gang jeg er ute og kjører, og notere ned hvilke som selger pizze (hvis det er noen).

Lenke til kommentar

Hvis du følger de "generelle anbefalinger om å alltid ha basisvarer i hus", er ikke dette noe problem egentlig. En pizza smeller man lett sammen av mel, gjær, salt, vann, hermetikk, ost og diverse, og det tar bare ca 1 time (15 minutters arbeid + 45 minutter med venting).

 

Kan ta oppskriften for grandiosa-folket:

 

-rør sammen mel, gjær, salt og vann og elt i 5-10 minutter

 

-la heve under plast ved 25-30 grader i 40 minutter (eller helst 1-4 dager i kjøleskap + 1-2 timer i romtemperatur)

 

-finhakk løk og hvitløk, brun raskt, tilsett tomatpuré og senere hermetiske tomater, og la så putre i 30-60 min.

 

-forbered topping til pizzaen, ta hva du har. Eksempler: Sopp, kjøttboller, pepperoni, salami, hermetisk ananas, rødløk, skinke, biffstrimler...)

 

-Trykk/kjevle ut deigen, legg på tomatsaus og ost, legg på topping etter ønske, stek på høy varme (gjerne på pizzastein) i 5-8 minutter

 

=pizza!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...