Gå til innhold

stille kjøling til GeForce 8800GTS


sword

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg holder på å bygge en pc som skal være så stillegående som mulig, og har nå bare igjen å finne en kjøler til skjermkortet mitt. Jeg har passiv kjøling på CPU og chipset i et Antec P182-kabinett med god airflow vha. 4 kabinettvifter. Har også kjøpt harddisk som er støysvak.

 

Skjermkortet er av typen GeForce 8800GTS.

Og jeg vil gjerne at kjøleren skal være så stille som mulig.

 

Jeg har søkt rundt en del selv, uten noe særlig lykke :(

 

Noen som har noen anbefalinger og/eller råd?

 

På forhånd takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei.

 

Denne tror jeg skal være veldig god.

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=306458

 

Jeg tror det også skal passe til 8800 GTS.

 

På siden til Zalaman står det:

 

If you are using an nVIDIA GeForce FX5800, an ATI Radeon 9800 Pro, a Matrox Parhelia, or a more advanced model, an Optional Fan (ZM-OP1, sold separately) must be installed.

 

This product cannot be installed on nVIDIA GeForce 6800 GT and 6800 Ultra because they do not have 3mm heatsink installation holes. Also, this product cannot be installed on nVIDIA GeForce 6600 GT AGP, 6600 AGP, and PCX 5*** series products.

 

Det er også mulig å sette en vifte på hvis det skulle bli nødvendig..

Lenke til kommentar

takk for hjelpen :D

 

Må minne om at jeg skal kjøre 4 vifter i kabinettet på relativt lav spenning sånn jeg får god airflow. Vil det da holde med Thermalright HR-03 uten vifte?

 

Tror nok jeg heller mot en Zalman VF1000 nå, men kan den monteres uten Zalman RHS88 ? En fyr på komplett som ikke fikk det til hvertfall...

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Du MÅ ha RHS88 i tillegg til zalman vf 1000 hvis du skal montere på nvidias 8800 serie. Har gjort blunderen å bestille uten denne selv. Zalman vf 1000 funker utmerket hos meg (GTX i SLI). 14 grader lavere idle temperatur på 9V (undervolt) og 19(!) grader lavere loadtemperatur på samme volt. Er ganske stille på 9V.

Lenke til kommentar
Du MÅ ha RHS88 i tillegg til zalman vf 1000 hvis du skal montere på nvidias 8800 serie.

 

Dette trodde jeg også til min 8800GTS 512 (G92), men nå har jeg en RHS88 som jeg ikke ikke har bruk for. For den gamle versjonen av 8800GTS så trenger du RHS88. På den nye GTS’en som er nesten lik 8800gt så trenger du kun noen ekstra minne kjølerere (det kommer ikke med nok kjølere i VF1000 pakka, dessuten så er de medfølgende lagd av alu).

 

Et problem som lett oppstår dersom en monterer en slik kjøleløsning er at varmluftet blir værende i kabinettet istedenfor å bli blåst ut av skjermkortet i bakkant. Ettersom at jeg har plenty med kortplasser ledig i maskinen så gikk jeg til investering av en vifte som kan hjelpe og trekke ut varmluft i underkant av skjermkortet. Har ikke mottatt denne ennå og den kan være 100% jalla for alt jeg vet :)

 

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=331195

 

 

Lagt til:

Sword leste litt kjapt der, du har gammel 8800gts og trenger av den grunn RHS88.

Endret av BrorBsd
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...