Gå til innhold

Den offisielle Aion: Tower of Eternity tråden !


Anbefalte innlegg

Vurderte nesten dette spillet en periode, men regnet med at det var standard asiatisk oppskrift. Hvis å øke i level er hovedfokus, og hvis bonus-xp er hva de lokker med for å få folk til å spille, er det så langt fra hva jeg foretrekker som det er mulig å komme.

 

Trodde tiden da MMOs handlet om grinding snart var forbi, men det ser ikke slik ut. Får håpe TOR er det stikk motsatte, at xp er en premie for å faktisk ha gjort noe fornuftig, og at historie og gameplay er fokuset.

 

Finnes det andre lovende MMOs i nærmeste fremtid forresten?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk for gode tips folkens!

 

Er snart lvl 27 på Kahrun nå. Digger fremdeles spillet, syns det er skikkelig spenstig og ikke så lett som alle andre MMOGs i dag. Men ja, jeg merker HELVETES mye mer til grindingen nå enn før!

 

Btw, ser en del fra Legionen Norske Folk. Noen som vet om offiserer jeg kan pm'e der, eller hvor jeg kan søke til den guilden?

 

 

EDIT: Jeg fikk prata med en fyr som fortalte at Norske Folk ble inaktiv for en liten stund siden. Er det noen andre norske / skandinaviske guilder ute å går?

Endret av brutality
Lenke til kommentar

Valgte Templar som første class, spilte til level 10 sammen med en Cleric/Priest jeg møtte på level 6.

 

I dag lagde jeg en Scout -> Assassin og liker denne bedre enn templar. Er level 13 nå.

 

Spiller på Kahrun som Elyos.

Templar: Kleoh

Assassin: Djinx

 

What..What... Rain?

 

 

Under my Umbrella!

 

 

 

Endret av Bjohansen
Lenke til kommentar

Hvor er det folket her holder til hend? Er nærme ved å kjøpe meg spillet, og lurer litt på hvilken servere jeg skal velge eventuelt..

Og er ingen som har peiling på hvor man får tak i spillet billigst? Ser at steam selger det for noen par euro mindre en NCstore værtfall.

Endret av Nitrius
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Gladiator lvl 50 her. Spiller på Perento. Er vel flest skandinavere der, vil jeg tro.

 

Hvis du liker PVP og/eller flott grafikk ar Aion så absolutt for deg. Men ja, spillet er en evig grind, det er tross alt koreansk. Om dagen holder jeg på med farming av boiling bloods til Fenris/miragent set og å feile Hot Heart of Magic blir ikke moro, bare så det er sagt.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Har en kompiss som nettopp kjøpte Aion og tenker å teste det. Men lurer på en ting; Hvordan er betalingsmodellen? Er det slik at man kjøper et gamecard for 30 dager, også begynner den å telle ned fra du har aktivert kortet uavhengig om du spiller det eller ikke, eller er det slik som jeg har hørt at det hvertfall er i Asia, at man kjøper et gamecard for 30 dager og det kan du ha helt til du har brukt 30 dager ingame?

 

Håper noen skjønte hva jeg mener :)

Lenke til kommentar

Hei hei folkens, endlig fått startet å spille aion igjen etter ett langt opphold pga. eksamer,jobb og dame men nå er jeg tilbake igjen :)

 

 

Her om dagen satt jeg å spillte litt, og begynte å snakke med noen norske på perento som jeg spillt med før. Kom til å tenke på at det snart skal bli mulig å bytte server med karakterene dinne.

 

Så lurer da på om de norske spillerne på de forskjeldige serverne kunne tenke å samle seg på en server, samme om det er asmo eller elyo. Hadde vært fett spesielt om det er noen norske legions der ute på de forskjeldige serverne.

Så hva trur dere? Noe dere kunne tenkt å gjort, bytte server for å spille sammen med flere norske?

 

Si din mening her om du har noen, send gjærne beskjeden videre til andre norske dere vet om på de forskjeldige serverne :)

 

 

For min del er dette noe jeg gjærne kunne tenkt meg å gjøre, har for tia ikke noe legion så alt hadde vært bedre :)

Så lenge servern det eventuelt blir byttet til er nogen lunde full og ikke tom :)

 

 

Gå til gamer.no for mer info

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Var i closed beta når Aion kom ut. Men, var lange queues for å komme inn, og var egentlig mest opptatt med WoW. Ufattelig lei wow nå, samma greiene hele tiden. Mest focus på Gearscore og dps meter etc, orker bare ikke mere, 5 år med WoW liksom. Så, tenkte skulle prøve Aion igjen nå som det har godt en god stund. Startet i går, og helt hekta nå :) Er på Perento Elyos som Jeracan /sorcerer. Noen venner av meg startet par uker siden, så ble elyos pga av det. Skal spille Aion en god stund fremover nå, oker bare ikke WoW på veldig veldig lenge nå.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...