Gå til innhold

Hvilket spill spiller du for tiden?


Azidops

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Hvilke spill er det som for tiden opptar folket og evt. hvorfor? Selv spiller jeg mye TF2. Genialt spill med passelig vanskelig oppstartsnivå, action hele tiden og lett å komme seg inn i. TF2 har mye av det jeg savner hos mange konsollspill. Mange spill blir for detaljerte slik at man ikke kan sette seg ned og bare spille en halvtime-time. Et forholdvis enkelt spill sammenlignet med mange av konkurrentene, men knallgod spillbarhet. Hvis noen vil adde meg i vennelisten slik at jeg kan knuse dere i TF2 så er GT PressPlayOnTape.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Transport Tycoon

 

Gobliins 2

 

Counter Strike 1.6

 

Grand Theft Auto

Her var det en del gamle røvere. Gobliins-serien var genial. Har du spilt Woodruff (eller noe sånt)? Siste spill i den serien. Elsket den type spill før. Nå har jeg ikke tålmodighet. Transport Tycoon brukte jeg så mye tid på at det er helt tragisk. Mår man kom langt spillet begynte det å gå tregt. Jeg satte PC-en på før jeg gikk på skolen bare for å få tiden i spillet til å gå :cool:

Lenke til kommentar

Etter at jeg fant ut at PGR4 hadde fått turneringer over Xbox Live har jeg spilt det regelmessig. Nesten hver eneste kveld. (Ny turnering hver kveld). Så fra 20.00 og litt utover kvelden (varierer med tanke på hvor langt i turneringa jeg kommer), er det PGR4-disken som snurrer.

 

Ellers spiller jeg også en del COD4 på Xbox Live med venner.

 

Spiller Halo 3 av og til. Rocket Race er det morsomste som fins, såh!

 

Bomberman Live er en arkadetittel jeg aldri blir lei. Så det blir litt bombing her og der. (Det også på Live, seff).

Endret av Lygre
Lenke til kommentar

På Xbox360:

Guitar Hero 3

Av og til litt Assassins creed også, men det går sakte fremover der for tiden gitt :)

 

På PS2:

Final Fantasy XII

 

På xbox1:

Knights of the old republic (som "Sith" selvsagt :devil: )

 

Er snart ferdig med KotOR. Etter det tror jeg jeg skal ta en ny gjennomkjøring av Halo trilogien i rekkefølge for å få med meg detaljene i storyen. (Er ikke stor fan av Halo egentlig, så sist jeg spilte gjennom gadd jeg ikke sette meg så veldig inn i den)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...