Gå til innhold

Hardware.no i ny drakt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-105082
Hvordan det? Er du en av designerene?

 

Carl :)

Nei, har jeg sagt det? Men jeg designet sider av og til selv. Din kommentar hjelper lite med forbedringer av siden.

 

Nei, men det virker som du tar deg nær av det meste som blir sagt her. Men det skal sies man burde utdype sin meninger. Selv om jeg ikke gjorde det i stad.

Lenke til kommentar
Vel, det gamle hadde fokus på artiklene, og så ikke ut som en ITavisen-klone.

Det hadde fokus på de siste sakene med noen viktige saker øverst. Veldig dårlig flyt på siden, da løsningene ble lagt opp på hverandre. Den som er nå har en langt bedre flyt. Reklamen er vanskelig å fjerne, og den er der for at de skal tjene penger. Syns ikke den ligner på IT-avisen i det hele tatt jeg. Uansett er innholdet viktigere, noe HW er overlegen IT-avisen på.

Angående "flyten" på siden så kunne det i all fall ha stått dato på artiklene slik at man har noe kontroll på de siste nyhetene. Foretrekker selv den gamle artikkeloversikten som var organisert etter publiseringsdato og raden som satt på toppen med større artikler.

 

Reklamen kunne også ha blitt bedre integrert slik at man slipper å bli forvirret av annonser og illustrasjoner.

Endret av Dandor
Lenke til kommentar

Hei! Alltid gøy at man prøver å forbedre ting, men for min del har dere bommet denne gangen.

 

For min del har artiklene vært hovedgrunnen til å klikke meg innom HW.no. Da har vanen vært å se over artikeloverskriftene i full fart, for så å lese de som eventuellt ser interressante ut.

 

Slik som det er nå, kommer reklamene, samt oppsettet generellt i veien for meg, slik at det tar lenger tid, og dermed blir det også mindre brukt.

 

For første gang noensinne er all reklamen på fremsiden deres blokkert hos meg.

Lenke til kommentar

Huff. Jeg merket at det blir en påkjenning å skulle lese artikler når det er så rotete. Er det ikke mulig å komme opp med en løsning som lar brukerne skifte skin, slik at vi som foretrekker det gamle designet kan bruke det?

 

Når andre nettsider har skiftet design, ofte mindre vellykede, har jeg alltid vist til Hardware.no's ryddige side, med den klare kolonnen med artikler nedover, hvor alle artikelene var formatert på samme måte, som en positiv ting.

 

Jeg skjønner at dere ville ha et litt mer seriøst preg, men den gamle siden fungerte for mitt vedkommende utmerket. Dere kunne brukt den som mal, og heller laget ny grafikk, kommet opp med noen nye freshe farger, og implementert noen nye funksjoner. Det hadde vært noe.

Endret av Limstift
Lenke til kommentar

Alt fra den horisontale menylinjen og oppover var flott, men nedenfor er det forferdelig rotete synes jeg. Ser nesten ikke forskjell på artikler, reklame og feed'en fra søstersidene/forumet.. Savner den gamle layouten, men liker den nye grafikken!

 

Håper layouten vil bli endret iht. brukernes innlegg her.. :)

Endret av stormx
Lenke til kommentar
Sidene laster også mye tregere enn før... går seg kanskje til?

 

Mvh

Petter

 

Det merker jeg også. Ting går veldig tregt til tider nå

 

Skulle til å si det motsatte jeg.. Bl.a. prisguiden reagerer kjappere enn før. Nå går det bare sekunder til siden er lastet, før gikk det gjerne fem og seks av og til ti..

 

Designmessig er det uvant, men jeg liker at det ikke er så "fullt" rundt hovedteksten. Blir vel vant til plasseringen av elementene etterhvert.

 

Bra jobba! :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...