Gå til innhold

Chatte-tråd for oss på Akam!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sjømat er noe av det jeg skulle hatt penger for å spise igjen.

 

Reker går, og krepsehaler. Men resten, nei æsj. Og lukta, synet, konsistensen, arbeidet, huff nei, grandis!

 

Vi skulle ha sjømatkveld på Hvaler i sommer. Vi hadde hummer, kreps, blåskjell, reker, krabbe og noe annet dill, jeg hadde grandiss =D

 

6413_148990150995_529655995_3889861_7014033_n.jpg

Endret av Mr. Olsen
Lenke til kommentar
Våpen må til for og folk til å spise den :)

Spiser heller skalldyr enn grandis. Vil også vurdere lever foran grandis ...

 

Har hendt jeg går i reklamefella.

Den jævla tv-reklamen får grandisen til og se smakfull ut,når det mange år siden siste bit blir man til å resonere seg fram til at det var vel ikke så ille allikevel og dem har sikkert forbedret smaken siden siste smaksforsøk.

Vel,jeg lever i vilfarelsen helt frem til første bit,også går det noen år til neste reklame klarer og overtale meg igjen.

 

At man ikke kan klare å lære seg den leksa :ohmy:

Endret av Nautica
Lenke til kommentar

Inspirert av sjømatdebatten har jeg nå lagd paela. Snadder.

 

Har et lite triks som jeg snappa opp fra Lars Barmen. Han brukte det på fiskesuppe, jeg har adoptert det til andre fiske og sjømatretter.

 

Renser rekene og tar vare på skallet. Freser det i litt rapsolje, og slår over passelig med veske (i dette tilfellet den mengden vann jeg trenger til risen). Siler av etter ti minutter og har en smakfull kraft.

Så er det bare å steike kyllingbiter, og frese grønnsakene (e.eks parika, lauk og kvitlauk), tilsette ris og kraft. En god dasj med ollivenolje gjør seg. Bruker gjerne litt fisk og. Den legges oppå etter ca ti minutter. Rekene tilsettes helt til slutt.

 

Et lite triks til: Bruk grautris til paela. Koker du den forsiktig så unngår du at det blir klissete.

Endret av fototim
Lenke til kommentar
Reker er forresten det eneste skalldyret som er etandes. Resten er heller lite godt.

 

What? Sikker på at du ikke prøvde å røyke dem eller noe? :p

Røyker gjerne blåskjell, nydelig med litt friske finstrimlede grønnsaker, rømmesalat og knusktørr fyldig hvitvin :dribble:

Lenke til kommentar
Inspirert av sjømatdebatten har jeg nå lagd paela. Snadder.

 

Har et lite triks som jeg snappa opp fra Lars Barmen. Han brukte det på fiskesuppe, jeg har adoptert det til andre fiske og sjømatretter.

 

Renser rekene og tar vare på skallet. Freser det i litt rapsolje, og slår over passelig med veske (i dette tilfellet den mengden vann jeg trenger til risen). Siler av etter ti minutter og har en smakfull kraft.

Så er det bare å steike kyllingbiter, og frese grønnsakene (e.eks parika, lauk og kvitlauk), tilsette ris og kraft. En god dasj med ollivenolje gjør seg. Bruker gjerne litt fisk og. Den legges oppå etter ca ti minutter. Rekene tilsettes helt til slutt.

 

Et lite triks til: Bruk grautris til paela. Koker du den forsiktig så unngår du at det blir klissete.

Der ble du utnevnt til kokk på Pentaxianertreffet gitt..... :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...