# offline Skrevet 6. oktober 2009 Del Skrevet 6. oktober 2009 Nå fikk jeg fryktelig lyst til å slå til på FotoVideos messetilbud på Sigma 10-20mm f/4-5.6. Har egentlig bestemt meg for Canon EF-S 10-22mm til jul, men det brant plutselig veldig i lommeboka nå. Vil jo spare bortimot 3000 kr. Nei, faen heller. Får holde meg i skinnet. Det klarer du ikke. Hva med Sigma 10-20mm f/3,5 ? Det er bare 5521kr. pluss porto. Lenke til kommentar
Euklid Skrevet 6. oktober 2009 Del Skrevet 6. oktober 2009 Vi havnet opp i en bier-manøver da vi var der sist Dette så trivelig ut. Men jeg lurer veldig på hva fyren med en kosedyrhøne på fanget holder på med. Lenke til kommentar
Andreasfe Skrevet 6. oktober 2009 Del Skrevet 6. oktober 2009 Nå fikk jeg fryktelig lyst til å slå til på FotoVideos messetilbud på Sigma 10-20mm f/4-5.6. Har egentlig bestemt meg for Canon EF-S 10-22mm til jul, men det brant plutselig veldig i lommeboka nå. Vil jo spare bortimot 3000 kr. Nei, faen heller. Får holde meg i skinnet. Det klarer du ikke. Hva med Sigma 10-20mm f/3,5 ? Det er bare 5521kr. pluss porto. Hehe. Det frister litt med den nye f/3.5 også, ja. Men jeg har sånn halvveis utelukket den da den har større filterstørrelsesdiameter (82mm) enn mitt EF-S 17-55mm IS USM (77mm). Lenke til kommentar
tomsi42 Skrevet 6. oktober 2009 Del Skrevet 6. oktober 2009 Vi havnet opp i en bier-manøver da vi var der sist Dette så trivelig ut. Men jeg lurer veldig på hva fyren med en kosedyrhøne på fanget holder på med. "You don't want to know :!:" Tipper han har vunnet den i en av bodene utenfor ølteltet. Det er fullt tivoli med boder, karuseller osv på området. Samt et lite og trivelig marked der du kan kjøpe mye rart. Tom Lenke til kommentar
Noggie Skrevet 6. oktober 2009 Del Skrevet 6. oktober 2009 Hehe, det var akkurat slik jeg forestilte meg det da vi satt i Hamburg å snakket om det, men valgte å droppe den tanken da noen bergensere sikkert begynner å sutre Hmm.. trodde forresten ikke at øllerne der nede var så dyre, men når du sier turistfelle, så kan jeg forstå prissettingen. Mer en 3 euro for halvliter, er dyrt. Cola koster stort sett mer. München er anbefalt. Men heller til andre tider. Og selv om Stuttgart har porsche og mercedes museum, har münchen bmw musem og bmw autowelt. I tillegg til bilene, er bygningen ogsä interesante ä fotografere. Lenke til kommentar
# offline Skrevet 7. oktober 2009 Del Skrevet 7. oktober 2009 (endret) Faen hvor jeg sleit med å finne på navn til Flickr adressen min. Det ble http://www.flickr.com/photos/by_kenneth/ Er det underscore den streken heter? Norsk navn på den er? Endret 7. oktober 2009 av Ildhode Lenke til kommentar
Panerai Skrevet 7. oktober 2009 Del Skrevet 7. oktober 2009 Er det underscore den streken heter? Norsk navn på den er? Understrek? Lenke til kommentar
Ciryaher Skrevet 7. oktober 2009 Del Skrevet 7. oktober 2009 Mer en 3 euro for halvliter, er dyrt. Cola koster stort sett mer. München er anbefalt. Men heller til andre tider. Og selv om Stuttgart har porsche og mercedes museum, har münchen bmw musem og bmw autowelt. I tillegg til bilene, er bygningen ogsä interesante ä fotografere. Ja, enig. Når prisen klartrer opp mot 3, da er det stort sett for en hefeweisser eller andre godsaker. Jeg har ikke vært sør for Erfurt enda, men det blir nok en tur i sørlige Tyskland etterhvert også. En ting som overrasker meg er at uansett hvilken by jeg kommer til i det landet så blir jeg imponert over hvor mye jeg finner interessant å fotografere. Spesielt Dresden. Hihi, når vi først er inne på det: Den dyreste drinken jeg fant i barkartet på det ene stedet var "WhiskyCola - 5,20 €". Wtf.. Kanskje prisen var høy fordi de ikke ville ødelegge god drikke på det viset. Lenke til kommentar
tomsi42 Skrevet 7. oktober 2009 Del Skrevet 7. oktober 2009 Ja, enig. Når prisen klartrer opp mot 3, da er det stort sett for en hefeweisser eller andre godsaker. Og godsaker er det mer enn nok av Jeg har ikke vært sør for Erfurt enda, men det blir nok en tur i sørlige Tyskland etterhvert også. En ting som overrasker meg er at uansett hvilken by jeg kommer til i det landet så blir jeg imponert over hvor mye jeg finner interessant å fotografere. Spesielt Dresden. Tyskerne er flinke til å ta vare på byene sine. Vi oppdager (nesten hver gang vi er på tur) en ny by som frister til gjenbesøk. I år var det Neumarkt (in der oberpfaltz). Dresden står på listen over byer vi skal besøke. En by som må besøkes er Wernigerode. Hihi, når vi først er inne på det: Den dyreste drinken jeg fant i barkartet på det ene stedet var "WhiskyCola - 5,20 €". Wtf.. Kanskje prisen var høy fordi de ikke ville ødelegge god drikke på det viset. Tanken er vel heller "Er du som dum at du blander whisky i Colaen din, så er du så dum at du gladlig betaler overpris" Tom Lenke til kommentar
Noggie Skrevet 7. oktober 2009 Del Skrevet 7. oktober 2009 Hihi, når vi først er inne på det: Den dyreste drinken jeg fant i barkartet på det ene stedet var "WhiskyCola - 5,20 €". Wtf.. Kanskje prisen var høy fordi de ikke ville ødelegge god drikke på det viset. Tanken er vel heller "Er du som dum at du blander whisky i Colaen din, så er du så dum at du gladlig betaler overpris" Tom Vell, cola er dyrt her i Tyskland. ;~) Ellers er det et definitions spörsmäl om Jack Daniels er Whisky eller ikke. Jeg heller helst mot det siste. Lenke til kommentar
tomsi42 Skrevet 7. oktober 2009 Del Skrevet 7. oktober 2009 Ellers er det et definitions spörsmäl om Jack Daniels er Whisky eller ikke. Jeg heller helst mot det siste. Du har rett i at ikke er Whisky. Men det er en whiskey, av bourbon typen. Om det er godt; det kommer an på hvem du spør. Jeg holder meg til Whisky, helst single malt. Oppdaget på fergen nedover at Famous Grouse folkene nå har kommet med en variant som heter Snow Grouse - den skal serveres rett fra fryseren. Skeptisk Tom Lenke til kommentar
cruelphotography Skrevet 7. oktober 2009 Del Skrevet 7. oktober 2009 Faen så mye tyskland, øl, cognac og whisky snakk det er på akam! Drikker ikke folk annet her? =D Lenke til kommentar
arnold_layne Skrevet 7. oktober 2009 Del Skrevet 7. oktober 2009 Joda, det går med litt rødvin også. Men det derre hjemmelagde trøndergreiene kan du få ha for deg selv Lenke til kommentar
Ciryaher Skrevet 7. oktober 2009 Del Skrevet 7. oktober 2009 Helt enig. Har aldri vært noen fan av Grouse-ne, så jeg styrer unna både den sorte og hvite rypa en stund til. Uansett moro når bartenderen lurer på om det holder når han har fylt det halvfult med en 16års Highland Park (Selvsagt koster glasset uansett 2,20, uavhengig av mengde.) Ahh, hvor jeg liker det landet der! Lenke til kommentar
Sutekh Skrevet 7. oktober 2009 Del Skrevet 7. oktober 2009 Oppdaget på fergen nedover at Famous Grouse folkene nå har kommet med en variant som heter Snow Grouse - den skal serveres rett fra fryseren. Skeptisk Tom Snow Grouse har jeg ikke prøvd. Black Grouse er faktisk ikke så verst. Funker fint i saus til haggis gjør den også. Lenke til kommentar
cruelphotography Skrevet 7. oktober 2009 Del Skrevet 7. oktober 2009 Jeg smakte whisky saus på biff engang.. nå får jeg brekninger bare jeg kjenner lukta av whisky og / eller kjøtt av samme type.. Scarred for life.... Lenke til kommentar
tomsi42 Skrevet 7. oktober 2009 Del Skrevet 7. oktober 2009 En god whisky saus på biffen er ikke å forakte. Tom Lenke til kommentar
Kjell75 Skrevet 7. oktober 2009 Del Skrevet 7. oktober 2009 Nja for det første er ikke Jack D noe godt, om det er whiskey eller ikke er vel en annen sak!? Blir vel litt det samme som konjakk og Champagne! Whiskey lages i Scottland og Irland på korn! I Amerika blir det så vidt jeg kan huske produsert på mais! Lenke til kommentar
Sutekh Skrevet 7. oktober 2009 Del Skrevet 7. oktober 2009 Jeg ble servert en sånn ferdiglaget whiskysaus (fra Knorr eller noe lignende) til biff en gang, og det var bare kjipe saker. Men skikkelig whiskysaus er bærre lækkert. Haggis, neeps and tatties med whiskyfløtesaus og en ørliten dæsj Ardbeg på haggisen. Prøvde å lage whiskykaramellsaus (med Lagavulin, tror jeg) til multekrem en gang. Det ble også særs vellykket. Lenke til kommentar
Sutekh Skrevet 7. oktober 2009 Del Skrevet 7. oktober 2009 Nja for det første er ikke Jack D noe godt, om det er whiskey eller ikke er vel en annen sak!? Blir vel litt det samme som konjakk og Champagne! Whiskey lages i Scottland og Irland på korn! I Amerika blir det så vidt jeg kan huske produsert på mais! "Scotch whisky" lages i Skottland, enten på byggmalt eller på korn, og må lagres på fat i minst tre år før det kan få navnet. "Irish whiskey" lages i (duh) Irland, og de bruker vel også hovedsakelig malt og/eller korn. De amerikanske er hovedsakelig bourbon whiskey og rye whiskey. Bourbon whiskey lages på en kornblanding som er minst 51% mais, og må lagres på nye eikefat. Rye whiskey lages på minst 51% rug. JD er en Tennessee whiskey, som er en litt sær tredje kategori. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå