Gå til innhold

Chatte-tråd for oss på Akam!


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+3124

Da var den gamle databasebrukeren slettet.. og en ny bruker opprettet med nytt passord selvfølgelig.. :) Klarer denne scriptkiddien å komme seg inn nå.. så blir jeg imponert... da får jeg bruke torpedoene i fra webhotellet til å rydde opp litt i stedet.. :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+3124

Jeg vet ikke hvordan de kom seg inn.. alt er oppdatert.. og har vært det hele veien. Når det kommer til passord har jeg brukt 10 - 12 tegn, og da mener jeg alle tegene på tastaturet. Har nå fjernet alle brukerne som har registrert seg, fjernet muligheten for å registrere seg, alle kommentarer er nå satt til moderering før de kommer igjennom. Fjernet wp-columbus som er flash basert, erstattet denne med vanlig tekst i stedet. Byttet passord på min bruker, og har opprettet en nye database bruker itillegg. :)

 

Mere enn det vet jeg ikke hva jeg kan gjøre, da er oppdatert på bloggen.. :)

Lenke til kommentar

Samme prinsipp som kokende vann - det koker ikke så lenge du kikker på det. Gjelder spesielt svigermors gamle komfyr.

 

Har løst akkurat det der hjemme - med induksjonsplater som både har mer watt og mer varme overført pr energi begynner det her snarere å koke før du får snudd deg. :)

 

 

Og - ordrestatuser er ofte forsinket - har flere ganger fått pakken levert på døra før den en gang er registrert ankommet byen.. ;)

Endret av Trondster
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3124

Se om softwaren er patchet opp til aller, aller nyeste versjon.

 

Her er alt up to date, og har vært det hele veien.. :p Så jeg lurer egentlig på bristen ligger hos hosten min? Ellers bruker de en ukjent sikkerhetsbrist i WP.. :)

Lenke til kommentar

Venuspassasjen 6juni, 2012

 

Noen som har noen tips til å ta bilder av dette i natt? Bør man ha solfilter? Hadde vært artig å få på bilde.

Solfilter er ett must, minimum ND400. Jeg har brukt ett variabelt ND filter på max(ND400) for å ta bilde av sola engang og det var såvidt det holdt(1/4000 lukkertid på f/16), måtte selv da justere ned exposure med 3 stopp i lightroom.

 

-

Kolbjørn

Lenke til kommentar
Heftig tele og kraftig ND filter, rask lukkertid og liten blender. Og så må man være langt nord.

Sjekk ut om det er noen arrangementer i nærheten av der dere bor. Der selges det mest sannsynlig solformørkelsesbriller. Klipp til et passe stykke lystett papir/papp til å ha foran objektivet. Klipp et passe stort hull i papiret og tape fast et av brilleglassene foran hullet.

 

PS. Man trenge ikke være langt nord. Det er fult mulig å få det med seg mellom soloppgang og ca kl 07 lengre sør. I Oslo er soloppgang ca kl 04.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...