Gå til innhold

Chatte-tråd for oss på Akam!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvilken type? Jeg har ebay-triggere av merke Blazzeo, kostet kr 226 for sender og tre mottakkere, og har aldri sviktet meg. Rekkevidden er noe begrenset, de sliter når jeg begynner å komme opp i 50-60 meter utendørs, ellers har jeg bare godt å si om dem. Jeg vet noen har prøvd å modde dem med en ekstern antenne på senderen og oppnådd borti 100 meter rekkevidde på den måten.

Endret av ventle
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3124

Dævven.. jeg må få si at det er vesentlig bedre bildekvalitet på D700'en mot min gamle D90!! Og instruksjonsboka til SB-900 er omtrent like tjukk som boka til D90'en. :p Skjønner at blits er "avanserte" greier altså. :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3124

I see your problem.

 

Nuvel.. jeg har nå problemet også i Opera & FF, så det er nok ikke betinget til Safari alene nei! :) Og det er jo ikke noe problem, det er bare du som ikke har sett lyset ennå.. :p

Lenke til kommentar

Utstyrsfanatisme. nupe2.gif

 

Er bare gøy med litt utstyrsfanatisme. Blir jo på en måte en egen hobby ved siden av fotograferingen. Høres veldig rart og idiotisk ut, men til sammenligning holder man jo på på samme viset i data og hardware-verdenen. Kjøper utstyr til flere tusen kroner som man egentlig ikke trenger.

 

Mestringsbiten blir jo en annen diskusjon..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...