Gå til innhold

Chatte-tråd for oss på Akam!


Anbefalte innlegg

Nei.. men som med å slette all historikk så må jeg i såfall ha gjort det raskere enn øyet kunne oppdage det. Testa nå, og man får jo en melding om det, også blir vinuet blankt om man trykker enter. Så det ville jeg oppdaget når vinduet ble blankt. Savner Exif-reader i denne versjonen, kanskje jeg går tilbake til forrige versjon. Har bare ikke funnet ut hvordan jeg nedgraderer uten å miste bokmerkene.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Ang. Exif viewer:

Jo, takk for den. Men.. da jeg fikk melding om at den ikke var kompatibel med nyeste firefox så avinnstallerte jeg den. Og nå får jeg ikke innstallert den igjen. Om jeg går til innstallasjonssiden for Exifv. så står det bare at den er kompatibel med eldre versjoner. Det er ingen "innstaller" knapp der. Typisk meg.

Lenke til kommentar
For ikke å snakke om å følge opp den sekvensen med ctrl-Z, ctrl-A og ctrl-C :ph34r:

Heh - kom i tanker om en klassiker i fra Diablo. Der var det jo muligheter for Duping (kloning) av items. Faktisk kunne man gjøre et item om til to, hvis man la det foran seg på bakken, klikket på det på avstand og så klikket på en flaske eller lignende i beltet i eksakt samme øyeblikk som man kom fram til det som lå på bakken.

Det var også mange som var online med deg, og kunne fortelle hvordan du dupet. "Jo - ta det dyre, verdifulle itemet ditt og legg det ned foran deg. Legg merke til at jeg står langt unna deg og slett ikke vil kunne ta det. Så trykker du F1,F2,F3,F4,F5 mens du holder Alt inne mens du holder muspekeren over itemet, og så er det dupet.

 

Gjett hvor bra det fungerte.. ;)

Lenke til kommentar
Eksporter bokmerkene som html, og så importer de igjen. Valget finer du i menyen til "organiser bokmerker" eller hva det nå heter på norsk ...
Gammeldags ;-)

 

Xmarks er din venn! Gjør også at du kan kjøre synkroniserte bokmerker på mange maskiner, legger du til et bokmerke på jobb ligger det på plass når du kommer hjem. Dersom du vil ha forskjellige sett kan du ha flere kontoer. En annen fordel er at du har backup av bokmerkene dine, og det skal være mulig å importere dem til flere forskjellige nettlesere om du vil det.

Lenke til kommentar
Ang. Exif viewer:

Jo, takk for den. Men.. da jeg fikk melding om at den ikke var kompatibel med nyeste firefox så avinnstallerte jeg den. Og nå får jeg ikke innstallert den igjen. Om jeg går til innstallasjonssiden for Exifv. så står det bare at den er kompatibel med eldre versjoner. Det er ingen "innstaller" knapp der. Typisk meg.

Det var lett å beholde bokmerkene. Fulgte Tomsi sin oppskrift med å eksportere, men det var ikke nødvendig. Under avinnst. så kunne man beholde innstillingene, og når jeg innstallerte den gamle så var alt der uten at jeg trengte å importere dem igjen. Så innstallerte jeg Exifv. og oppgraderte til siste versjon av firefox igjen. Og fulgte L4r5 sin metode for å bruke Exifviewer i siste versjon. Det fungerer helt greit ser det ut som. Så takk for hjelpa.

Lenke til kommentar

En Espresso book machine vil gjøre livet lettere for de som er glad i underfundige boktitler.

 

Tenk og kunne gå inn i en butikk og bestille en bok og få den etter fem minutter,og for de som får refusert manuskriptet kan nå bli sin egen forlegger for en rimeligere penge.

 

Koster ca 1 mill og det er over 500.000 titler som ikke lengere har opphavsrett.

Endret av Nautica
Lenke til kommentar
Jeg foreslår at du gleder deg til det kommer...

Det er et forslag jeg kan akseptere :)

 

Hadde egentlig tenkt å vente på at nye tilsvarende modeller skal bli lansert og et påfølgende prisfall på de eksisterende modellene, men gjerdesitting er ikke min beste øvelse... Det er altfor irriterende å gå glipp av motiver de gangene jeg ikke har tatt med speilrefleksen (og det har jeg stort sett ikke med mindre jeg har planlagt å fotografere på forhånd), så da får jeg heller tåle et litt større verditap.

 

Blir spennende og se om jeg kan komme overens med 4:3 formatet (samt middelmådig høy ISO-ytelse).

Lenke til kommentar
Blir spennende og se om jeg kan komme overens med 4:3 formatet

Tjah, 4:3 er jo en smakssak, men jeg tenker på det som et rimelig godt opptaksformat. Godt i forhold til å utnytte bildesirkelen. Det skjer skjelden eller aldri at jeg stiller inn noe mindre enn maks utnyttelse av arealet på brikken, men det skjer ganske mye oftere at jeg komponerer for å beskjære.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...