Gå til innhold

Chatte-tråd for oss på Akam!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
@Ciryaher - Haha. Så utrolig generaliserende. Jaja.

 

Skal du ha en trofast venn? Hund.

Sier begge der jeg.

Ja det er generaliserende, men det er ikke uten grunn. Ta en bitteliten tur innpå finn.no. 9 av 10 Toyotaer er overpriset i forhold til hva de leverer av bil. Det er fordi de som kjører Toyota ikke er istand til å sammenligne med andre biler.

 

Alle som generaliserer tar feil!!

Jepp, enig.. på et vis! De fleste av de som har Canon eller Nikon har kjøpt det fordi de ikke vet hva de andre merkene kan levere. De bare følger strømmen. Hva var det du hadde igjen? Hvorfor har du det? :p

 

Ta det med ro nå, bare pirker deg litt på nesen ;)

 

Toyota er generelt sett for folk som ikke bryr seg det spøtt om bil og bilkjøring. Toyota-eiere havner i samme kategori som de som parkerer med fronten inn på parkeringsplassen. Slike folk har ikke peiling, nuff said! Skal du fra A til B billigst og vondest mulig og ikke bryr deg om noe annet, så gå for en Toyota.

Du ber om juling du ;) Du vet ihvertfall ikke nok om Toyota.

 

Tom

 

Hehe, denne diskusjonen tar jeg anytime :)

 

Jeg har kjørt det meste av Toyota fra 1999- til 2008-modeller ved ymse anledninger og har på det grunnlaget opparbeidet meg en mening jeg er villig til å motta mye juling for :)

 

 

Jeg kjører Toyota fordi kona tvang meg til det. :blush:

 

Når det er sagt, så er det RAV4 forbløffende god bil - til og med ganske morsom å kjøre under gitte forhold... men automatkassen er en temmelig umorsom vits.

 

Hvilken motor er det snakk om, og hvor rask er automatkassa? Senioren hjemme driver å ser på RAV4 som et litt billigere alternativ enn den de har nå, men jeg prøver febrilsk å få han over på Land Cruiser eller en annen lavere firhjulstrekker (eller bare beholde den gode Volvoen de har nå).

 

Sittet mye i Land Cruiser dette året og er ekstremt fornøyd med komforten og kvaliteten på det hele.

Enig i den der. Land Cruiser er den eneste Toyotaen som jeg kunne tenkt meg å bruke penger på. Den bilen og Supra er de to som bekrefter at en regel ikke er uten unntak. Land Cruiser kjøpes stort sett av folk som vet hva de vil ha, fordi de vet hva varen leverer. De kjøper ikke bil etter hva de fire andre familiefedrene i gata sier om at denne <pick-random-Toyota> er like god som hvilken som helst annen bil til 200k mer.

 

 

Jeg er enig med alle - hunder er slitsomme, katter er kjedelige, begge er dumme.

Hvis en hund er slitsom, så har du egentlig skullet kjøpt deg katt. Blir som å kjøpe Avensis istedet for A4/C-klasse/3-serie/9-3/v50. Du har anskaffet deg noe som ikke er helt som du har tenkt det skulle ha vært.

 

Hunder er forresten ikke dumme - de kan tenke selv, noe katter ikke kan. Katter er instinktstyrt. De gjør det som passer dem best der og da fordi instinktet sier hva som er best i enhver situasjon. Blir som en såkalt grådig algoritme i programmering - funerer best der og da, men det kunne endt bedre i det lange løp.

 

 

Katter kan man sann ca. sleppe å lære opp... Hunder? Smarte dyr? Ikkje før eigaren har lært den ca. alt... Katter greier seg sjølv og hunder må man jo passe på heile tida. En katt går tur selv, en hund må man gå med. en katt finner mat selv, en hund må få for.

Se svar over ;) Alt har med instinktet å gjøre. Ting som tenker selv får cred av meg.

Lenke til kommentar
MF bråker ikke ;)

"Fankern! Bom igjen."

"Fankern! Bom igjen."

 

..

 

;)

 

Ha fingeren på utløserknappen og trykk den inn samtidig som bildet blir skarpt på mattskiven. Klarer man å sykronisere dette (krever trening) blir resultatet bra i de aller fleste tilfellene - også med bevegelige motiver :).

 

For tiden prøver jeg å venne meg bort fra å bruke splitprismet til all manuell fokusering for så å rekomponere, men heller fokusere direkte på mattskiven. Ved å gjøre dette kan jeg ta bildet noe fortere, og en bonus er at man også slipper å tenke på krumt fokusplan i de tilfellene der det kan være problematisk.

 

Francis

Endret av :Francis:
Lenke til kommentar
labdoka/redlab. 65 per rull ellns. Så må jeg sende negativene til Mollepriz i bergen :D

 

hahaha.

 

 

Jadda, nå har jeg jo sommerferie og absolutt intet sted jeg må være eller gjøre.

 

Jeg får stå parat for å scanne ZoDz's negativer. STAY PUT - ALWAYS.

EDIT: Mollen-alarm. Jeg våknet nettopp.

Endret av Mollenpriz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...