Gå til innhold

Chatte-tråd for oss på Akam!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
SRT 101 er jo en av Minoltas klassikere. Det ble produsert i omtrent 10 år fra det året jeg ble født, faktisk. Det er en utrolig god årgang for det meste. SRT 101 har en stor del av æren Minolta har fått i og med at det var en av modellene som førte til merkets store utbredelse på sytti og åttitallet.

 

Edit: Petrien er et kjempekamera, etter hva jeg har hørt. Det tilsvarer den Vivitaren jeg har hyllet en del ganger, og er et perlefint eksempel på japanske målsøkere med fast brennvidde. God lysstyrke betyr alltid god kvalitet med disse kameraene. Gratulerer, du eier nå et kamera som er optisk bedre enn det meste av moderne kameraer. Sett i en film og gå søndagstur i morgen. Du vil skikkelig kose deg med Petri-en.

Damn :) skikkelig rått dette da :) 150kr betalte jeg da for alt, tusen takk for infoen :D ble gladere nå enn de 4 vinflaskene jeg kjøpte for 450kr på polet like etter vill gjøre meg på festen i kveld :D

Lenke til kommentar
Ypperlig, I'll keep that in mind. Gratulerer til Dell for å tape kunder på den måten.
Min erfaring med Dell sier: styr unna. Straks du trenger kundeservice, er den fullstendig fraværende...

Har ikke hatt behov for kundeservice på veldig mange år.

 

32bit Windows klarer ikke utnytte mer enn drøyt 3GB uansett, så forskjellen mellom 3 og 4 blir marginal. Harddisk skjønner jeg, denne har dog 7200rpm disk for bedre ytelse, det går litt på bekostning av kapasitet. Koster heller ikke allverden å bytte selv - dersom du liker maskinen ellers. Skjermen skal være meget god - er den i samme klasse som min 14" 1400x1050-skjerm klarer du deg ganske godt med den. Jeg har hatt min Thinkpad T40p i fem år nå, og har vært storfornøyd hele tiden! Jeg har hatt en _god_ maskin i fem år, og selv den dag i dag føler jeg ikke at den er for treg eller noe. Den fikk riktignok 1GB ekstra minne etter to år, det gjorde godt. Jeg har også docking til min - særs behagelig - skal aldri ha bærbar uten igjen...

Humm. Da får vi si at 3gb holder. Jeg kan gjerne bytte disk, det er ikke vanskelig, men det er en ekstrakostnad. Dersom du er happy med skjermen, da tror jeg det er greit også.

 

Som sagt rett over her så er det enklere å legge inn XP på en Mac enn på en PC. Grunnen er at du kun har én CD med alle driverne og de blir lagt inn på et par minutter.

Ellers ville jeg nok gitt Mac OS en sjanse først, kanskje du blir overrasket :)

Hum, det var faktisk interessant. Det kan hende jeg da investerer i en liten mac en gang i tiden, men det er andrepri. Og jeg liker fortsatt ikke tastatur og pekeplate.

 

Og jeg har brukt Mac OS nok til å vite at jeg avskyr det. Kronglete og glorete.

 

ASUS G1 har en slik skjerm om jeg husker rett, men den maskina ble laget for ca 10mnd siden så se etter etter følgeren, Selv bruker jeg en ASUS G2 laptop som har 17.1tommer skjerm men den har ikke like serte skjermkort for eksterne skjermer.

Alt som er større enn 15.4 er dessverre utelukket. 13" er for smått, 17" for stort.

 

Forskjellen mellom 3 og 4gb minne er ca ikke eksisterende på 32bit afaik, simon..

Da er den grei.

Lenke til kommentar
SRT 101 er jo en av Minoltas klassikere. Det ble produsert i omtrent 10 år fra det året jeg ble født, faktisk. Det er en utrolig god årgang for det meste. SRT 101 har en stor del av æren Minolta har fått i og med at det var en av modellene som førte til merkets store utbredelse på sytti og åttitallet.

Rått :) fikk det for 75kr inkludert den blitsen fordi jeg spurte henne om det funka eller ikke og hennes eneste svar var, "det får da være grenser til hva jeg vet" ... men jeg vet fremdeles ikke om det funker, trenger å finne en manuel eller noe. Det andre kameraet virket som det funket med en gang.

 

prøv her :)

 

http://www.urmonas.net/manuals/srt101/srt101.html

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...