Gå til innhold

Chatte-tråd for oss på Akam!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Nikon har en 17-35 som ikke er dum, helt til du ser prisen. Den nyeste versjonen av canon sin 16-35 koster 2000,- mindre, versjonen før det koster 2000 mindre enn det igjen.

Ofte er det slik at prisen gjenspeiler kvaliteten. Har sett et par her inne som klager på at Nikon 50/1,8 er dyrere enn Canon 50/1,8, men den gjenspeiler kvalitetsforskjellen veldig godt.

 

Har ikke testet de aktuelle modellene opp mot hverandre, men det er ikke slik at Canon eller Nikon er dyrere/billigere i de forskjellige klassene uten at forskjellen i kvalitet også er tilstede da det ville vært selvmord å prise seg ut av markedet.

Lenke til kommentar
Jeg vil bare supplere samlingen min, og er usikker på om disse to objektivene egentelig gjør den samme jobben. Sånn at jeg ikke har to nesten like objektiver.

Bruker både D300 og D3.

Forstår ikke helt hvordan du kan lure på om disse objektivene gjør den samme jobben? Når det er sagt, så er fastobjektivet en fryd å bruke og er sylskarpt fra blender f/2. Zoomen er også fantastisk bra, men har et helt annet bruksområde (så sant du ikke kun bruker det på 70 mm da?).

Lenke til kommentar
70-200 f/4 er fristende på grunn av pris eller? Du likte ikke Sigma sin?

 

Pris, vekt, størrelse

Har du vurdert Sigma 50-150/2.8? Du mister litt brennvidde, men får en del lysstyrke. Pris, vekt og størrelse er vel noenlunde sammenlignbar?

 

Eller 80-200/2.8? Der får du litt ekstra vekt og størrelse, men får også her litt ekstra lysstyrke. Burde vel være mulig å få tak i brukt til ca samme pris som 70-200/4 (uten at jeg har sjekket bruktmarkedet selv)?

Lenke til kommentar
Noen som har sett denne? Det blir visst mer lys for hver dag. Ryktene sier at kameraet lanseres ved fullmåne, 14. eller 15.

Er de bare jeg som synes bilde ligner på Heroes-logoen?

Jeg tror du har sett for mye heroes...

Personlig så syns jeg det ligner på House logoen... 0 o

 

 

Marius hva er dette for noe ? sarkasme, ironi ... eller kan det bare kalles en spøk? :D

 

(/offtopic)

Lenke til kommentar
Noen som har sett denne? Det blir visst mer lys for hver dag. Ryktene sier at kameraet lanseres ved fullmåne, 14. eller 15.

 

 

Apropo den der... Zoom inn på bildet og sjå kor dårlig bildet er redigert... Sjekk der informasjonen i linsa ligger (Brennvidde og blender)... En stor brun klatt... Dårlig redigert fra canon!

 

Trenger faktisk ikkje å zomme inn heller... :roll:

Lenke til kommentar

Noen som husker at Tamronen min tok seg en tur i gulvet? Og at når jeg fikk det testa på Japan Photo så var det ingen fokusproblemer å se?

 

Vel, når jeg testa med kameraene mine igjen idag, så fant jeg heller ingen problemer...!

 

Jeg er SIKKER på at at det var noe galt med fokuset tidligere. Kan sånt bare "ordne seg" da?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...