PureChaos Skrevet 26. november 2009 Del Skrevet 26. november 2009 Har vært i kontakt med Amedeis distributør i Norge, og etter sommeren kommer verdens beste sjokolade til å bli tilgjengelig flere steder i Norge. Jeg gleder meg som en unge Noen oppdateringer på dette? Kommet i noen butikker? Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 26. november 2009 Del Skrevet 26. november 2009 Si det - skal undersøke litt. Lenke til kommentar
Arcus Skrevet 28. november 2009 Del Skrevet 28. november 2009 (endret) Sitter å nyter en god kopp kaffe, og noen biter fransk (eller svensk ?) konfekt , samt noen biter Creme Brulee Truffles. Smaker godt, men litt stiv pris lokalt synes jeg. Pakkene med konfekt kostet 99 kr stykk, Creme Brulee Truffles kr 8 pr stykk. Men av og til er det verdt det Endret 28. november 2009 av Arcus 1 Lenke til kommentar
Mechablast Skrevet 28. november 2009 Del Skrevet 28. november 2009 (endret) Forelsket meg i Freia sin Melke Drøm med bringebær og yoghurt. Gud for en deilig sjokolade! Enig! Den sjokoladen er utrolig god, problemet er at jeg spiser den opp på null komma niks. Endret 28. november 2009 av arjato Lenke til kommentar
KKake Skrevet 28. november 2009 Del Skrevet 28. november 2009 Forelsket meg i Freia sin Melke Drøm med bringebær og yoghurt. Gud for en deilig sjokolade! Enig! Den sjokoladen er utrolig god, problemet er at jeg spiser den opp på null komma niks. Slik er det med meg også. Lenke til kommentar
Tottotto Skrevet 30. november 2009 Del Skrevet 30. november 2009 (endret) Nå i det siste har det gått mest i Walters Mandler her i gården. Den er så god! EDIT: Skriveleif. Endret 30. november 2009 av Tottotto Lenke til kommentar
aGal Skrevet 30. november 2009 Del Skrevet 30. november 2009 Forelsket meg i Freia sin Melke Drøm med bringebær og yoghurt. Gud for en deilig sjokolade! Enig! Den sjokoladen er utrolig god, problemet er at jeg spiser den opp på null komma niks. Slik er det med meg også. Huff er skummelt, spiste 4 stk på en dag i forige uke. Men ble med den ene dagen Lenke til kommentar
Eirik Skrevet 30. november 2009 Del Skrevet 30. november 2009 Jeg syns for å være ærlig ikke kombinasjonen salt og sukker går særlig godt. Aldri likt Walters Mandler. Lenke til kommentar
Tobias Abrahamsen Skrevet 3. desember 2009 Del Skrevet 3. desember 2009 Kristiansand er en deilig by! Her i Kristiansad har vi det deilig. Den ene butikken selger massevis av sjokoladeplater fra Vanini, og nå har en annen butikk begynt å selge Michel Cluizer. De selger desverre ikke singel barer, men pakker med forskjellige typer og noen praliner. Jeg kjøpte med meg en pakke med 2 x 4, 30 grammere. Dett var Grand Lait 45%. Den er deilig, men jeg vil teste den ut samtidlig med en tilsvarende fra Vanini. Jeg er ikke sikker på hvem jeg liker best. 65% fra Mangaro plantasjen på Madagaskar er en fantastisk sjokolade. Her er det både karamel og tørket frukt. Supergod! Så var det en sjokolade med 85% blend med bønner fra Afrika, Sør-Amerika og Java. Kraftig og fin sjokolade, men jeg synes at så "rene" sjolader" blir litt for mye, selv om denne ikke er over grensen. Platen med 99% er alt for mye, og er vel egentlig mest ment brukt som smaksforsterker eller krydder. Etter min mening har ikke slike plater noe å gjøre med "spisesjokolade". Lenke til kommentar
SML Skrevet 3. desember 2009 Del Skrevet 3. desember 2009 Jeg syns for å være ærlig ikke kombinasjonen salt og sukker går særlig godt. Aldri likt Walters Mandler. Elsker Walter's mandler! Går minst en halv plate om dagen Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 6. desember 2009 Del Skrevet 6. desember 2009 Kristiansand er en deilig by!Her i Kristiansad har vi det deilig. Den ene butikken selger massevis av sjokoladeplater fra Vanini, og nå har en annen butikk begynt å selge Michel Cluizer. De selger desverre ikke singel barer, men pakker med forskjellige typer og noen praliner. Jeg kjøpte med meg en pakke med 2 x 4, 30 grammere. Dett var Grand Lait 45%. Den er deilig, men jeg vil teste den ut samtidlig med en tilsvarende fra Vanini. Jeg er ikke sikker på hvem jeg liker best. 65% fra Mangaro plantasjen på Madagaskar er en fantastisk sjokolade. Her er det både karamel og tørket frukt. Supergod! Så var det en sjokolade med 85% blend med bønner fra Afrika, Sør-Amerika og Java. Kraftig og fin sjokolade, men jeg synes at så "rene" sjolader" blir litt for mye, selv om denne ikke er over grensen. Platen med 99% er alt for mye, og er vel egentlig mest ment brukt som smaksforsterker eller krydder. Etter min mening har ikke slike plater noe å gjøre med "spisesjokolade". Så bra at du har fått smakt Cluizel! Enig i at Mangaro er en flott sjokolade, kanskje Cluizels mest "spisevennlige" mørke. Prøv også Los Ancones for et noe "dypere" mørke, en interessant kontrast til Mangaro. Usikker på hvilken av dem som er min favoritt. Cluizel melkesjokolade er fine greier! Ikke like "spisevennlig" som Vanini, mer som en mildere mørk sjokolade, men overlegen smak og spesielt ettersmak. Et stykke unna Amedeis fantastiske lyseblå, men så er til gjengjeld den så nær perfeksjon som det kanskje går an å komme Lenke til kommentar
porcelana Skrevet 8. desember 2009 Del Skrevet 8. desember 2009 Hei alle sammen Ville bare informere om at www.caffelatte.no har nettbutikk som selger bl.a. Amedei i Norge. enkel og grei betaling, rask levering og god service anbefales! Lenke til kommentar
Liberalistiske Samebror Skrevet 9. desember 2009 Del Skrevet 9. desember 2009 Forelsket meg i Freia sin Melke Drøm med bringebær og yoghurt. Gud for en deilig sjokolade! Enig! Den sjokoladen er utrolig god, problemet er at jeg spiser den opp på null komma niks. Slik er det med meg også. Huff er skummelt, spiste 4 stk på en dag i forige uke. Men ble med den ene dagen Freias sjokoladedrømmer var et mareritt for meg, ble kvalm Lenke til kommentar
porcelana Skrevet 9. desember 2009 Del Skrevet 9. desember 2009 Heisan Har noen her smakt sjokoladene fra L'Artigiano? Smakte i går deres Sale a Dolce 70% sjokolade med søtt(!) havsalt fra Cervia. Det var rett og slett fantastisk. Det er en smak, og en munnfølelse som ikke kan beskrives. Hvis dere har mulighet til å få tak i det, ikke nøl! Sjokoladen var av god kvalitet, og hadde klare toner av røde bær. Fin struktur i sjokoladen. Og saltet var ufattelig godt. Ikke bittert i det hele tatt, slik som i f.eks. Domori sin LatteSal. Og det smakte så mye av saltet, det var liksom ikke bare et hint slik som i Domori LatteSal. Rett og slett en opplevelse som har endret mitt syn på smaksatt sjokolade! Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 9. desember 2009 Del Skrevet 9. desember 2009 Porcelana, bra nick Skulle til å bestille Amedei fra caffelatte.no her, men nesten 150 kroner i porto var litt stivt Lenke til kommentar
porcelana Skrevet 11. desember 2009 Del Skrevet 11. desember 2009 Jeg sendte en mail til caffelatte.no, fikk dem til å sende som A-post istedenfor som sporbar pakke, og fikk redusert porto til cirka en 50 lapp for 6 plater.... og btw, INGENTING kan overgå en Amedei Porcelana..... Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 11. desember 2009 Del Skrevet 11. desember 2009 Har smakt Porcelanaen til Amedei to ganger, men syns den glatt overgås av Amedei Chuao Takk for tipset ang post, forresten! Skal prøve det samme. Blir en haug melkesjokolade fra Amedei, verdens suverent beste! Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 9. januar 2010 Del Skrevet 9. januar 2010 Fikk dessverre ikke reist på Chokladmässan i Göteborg i fjor, men neste år ... !!! http://www.chokladkalaset.se/ Lenke til kommentar
Khalifen Skrevet 9. januar 2010 Del Skrevet 9. januar 2010 Bare minner meg om hvor lite god sjokolade jeg har tilgang på. Har bare tilgang til Domori, og butikken der de selger den har det skrekkelig varmt, så jeg tør ikke kjøpe der. Neste Oslo-tur skal jeg nok hvertfall skaffe meg litt Michel Cluizel Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå