svinepelz Skrevet 14. mai 2009 Del Skrevet 14. mai 2009 Er ikke baker's chocolate kokesjokolade, og ikke kakaopulver? Tror ellers at semisweet ligger på rundt 50%. Lenke til kommentar
^fmj Skrevet 14. mai 2009 Del Skrevet 14. mai 2009 (endret) Baker's Chocolate is a brand name for the line of baking chocolates made by the Kraft Foods corporation. Products include a variety of bulk chocolates, including white and unsweetened, and sweetened coconut flakes. It is one of the largest national brands of chocolate in the United States. Eventuelt så menes det bare vanlig standard bakesjokolade, med et kakaoinnhold på rundt 50%. At det skal være kakaopulver får jeg ikke til å stemme. Det er klart at bakekakao vil være mye giftigere enn vanlig mørk kokesjokolade. Men det har hendt seg at jeg har spist altfor mye sjokolade på en gang (hvem har ikke det), 1.8kg høres lavt ut, men det er vel riktig. Jeg kan jo gjerne teste, hvis noen sponser. ^^ 5-10 plater med kokesjokolade er ingen problem. Men da må jeg ta med en sånn bag med melkeflasker slik som Newman når han skulle spise opp alle muffins-stumpene. :!: Endret 14. mai 2009 av ^fmj Lenke til kommentar
Tobias Abrahamsen Skrevet 15. mai 2009 Del Skrevet 15. mai 2009 (endret) Nå er jeg lei av dette gift-tullet! Kutt ut, ingen av oss kommer til å spise så mye sjokolade at vi dør av det allikevel. Tråden for sjokolade burde handle om det nydelige - ikke det dødelige! Endret 15. mai 2009 av Tobias Abrahamsen Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324 Skrevet 19. mai 2009 Del Skrevet 19. mai 2009 (endret) LOL På Europris har de kokos sjokolade i pose , sparer noen kroner til sammenligning (Bounty) & smaker bortimot identisk. Endret 19. mai 2009 av Slettet+9817324 Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 8. juli 2009 Del Skrevet 8. juli 2009 Har vært i kontakt med Amedeis distributør i Norge, og etter sommeren kommer verdens beste sjokolade til å bli tilgjengelig flere steder i Norge. Jeg gleder meg som en unge Lenke til kommentar
Khalifen Skrevet 8. juli 2009 Del Skrevet 8. juli 2009 Herreminhatt! Gode nyheter! Hadde jeg hatt noe sjokolade hadde jeg feiret med den! Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 15. juli 2009 Del Skrevet 15. juli 2009 Jeg må si meg fornøyd med Freia. Fikk en Kvikk-Lunsj uten kjeks i den ene stripen her for en tid tilbake siden. Sendte en epost og klaget min nød. Smørte selvsagt tjukt på og sa jeg hadde gledet meg lenge til den herlige blandingen av sprø nydelig kjeks og søt melkesjokolade. Bare for å bli dypt skuffet. Nå har jeg mottatt en pakke med fire sjokolader, vaniljesaus, gele og creme brulee som kompensensjon. Det lønner seg å klage. Fikk Walthers Mandler, Mini Lakris (melkesjokolade med lakrisbiter), en melkesjokolade og en sånn Premium-variant med Sitron og ingefær. Den siste var jeg litt spent på å prøve. Og den skuffet ikke. Dette var nydelig. Overhodet ikke det jeg forventet, men godt likevel. Tror ikke det er en sjokolade jeg kan spise kilosvis av på rappen da. Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 15. juli 2009 Del Skrevet 15. juli 2009 Herreminhatt! Gode nyheter! Hadde jeg hatt noe sjokolade hadde jeg feiret med den! Jeg feirer på daglig basis Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 17. juli 2009 Del Skrevet 17. juli 2009 Callebeut har klart å lage en sjokolade som smelter først ved 55 grader, og inneholder 90% mindre klaorier enn vanlig sjokolade: http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=563619 Interessant! Lenke til kommentar
dePt Skrevet 19. juli 2009 Del Skrevet 19. juli 2009 Koser meg med hele 4 biter fra en slik i dag. Dama kom hjem fra Italia med en ussel plate. Mulig å skaffe påfyll i norge? Lenke til kommentar
Sameboe Skrevet 19. juli 2009 Del Skrevet 19. juli 2009 Koser meg med hele 4 biter fra en slik i dag. Dama kom hjem fra Italia med en ussel plate. Mulig å skaffe påfyll i norge? Rimelig vanskelig å få til det gitt :/ Lenke til kommentar
dePt Skrevet 20. juli 2009 Del Skrevet 20. juli 2009 Finnes det en god erstatter der ute da? Elsker hvit sjokolade Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 20. juli 2009 Del Skrevet 20. juli 2009 Jeg vet ikke hvordan den er i forhold siden jeg aldri har smakt Milka sin variant, men Freia Hvit Dronning er jo lett å få tak i på de fleste butikker. Lenke til kommentar
HalogenpæreUtenLys Skrevet 20. juli 2009 Del Skrevet 20. juli 2009 (endret) Tror også at Coop sin lyse kokesjokkolade også lignet. En stund siden jeg fikk smeltet Milka på tungen Endret 20. juli 2009 av HalogenpæreUtenLys Lenke til kommentar
dePt Skrevet 20. juli 2009 Del Skrevet 20. juli 2009 Dronning har en slags pulverlignende konsistens. Et godt stykke opp til Milka som smelter mykt og perfekt Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 20. juli 2009 Del Skrevet 20. juli 2009 Om du bor i Oslo er det flere steder du kan kjøpe Valrhona sin hvite sjokolade. Har ikke smakt Milka sin (tror jeg), men tipper at Valrhona smaker bedre. Sjekk også ut Green & Blacks, du får den på Deli de Luca og velassorterte helsekostforretninger. Den hvite sjokoladen deres med vanilje er svært god. Lenke til kommentar
KKake Skrevet 22. juli 2009 Del Skrevet 22. juli 2009 Må ta meg en tur til Oslo snart for å få kjøpt meg ordentlig sjokolade. Er lei av sjokoladen i butikken. Btw, hvordan går det med "Sjokoladeprisens"(?) sjokolade? Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 30. juli 2009 Del Skrevet 30. juli 2009 Si det, har ikke sett noe mer fra den kanten... han jobber vel med pakningsdesign, produksjon og distribusjon, eller noe sånt. Tenkte jeg skulle gi Sebastien Bruno en ny sjanse for et par dager siden, etter å ikke ha blitt så altfor imponert første gang. Besøkte den lille butikken deres på Frogner og kjøpte et par plater 70%. Den første jeg tok, en criollo-basert variant fra Madagaskar, var fortsatt en smule skuffende. Kort ettersmak og en lite kompleks smak, med røyk(?) som hovedinntrykk. Ikke det jeg hadde forventet. Den andre jeg tok, Carupano, var også criollo-basert, men med kakaobønner fra Venezuela. Denne likte jeg mye bedre. «Større» smak, mer åpen og kompleks. Alt i alt er jeg fortsatt ikke helt på nett med Sebastien Bruno i forhold til det aller ypperste man får med opprinnelsesland Frankrike og Italia, men det er fortsatt mye bedre enn driten Freia og Nidar pusher i dagligvarebutikkene, så for all del. Neste gang tenker jeg at jeg prøver konfektbitene deres :-) Lenke til kommentar
Khalifen Skrevet 30. juli 2009 Del Skrevet 30. juli 2009 Skuffendes nok så har jeg ikke smakt skikkelig sjokolade på mange, mange uker nå. Tør ikke kjøpe Domori fra den butikken i byen, for den led nok når det var som varmest. Får heller besøke Fromagerie og kjøpe noe Michel Cluizel når jeg kommer til Oslo under Øyafestivalen Lenke til kommentar
KKake Skrevet 30. juli 2009 Del Skrevet 30. juli 2009 Prøvde ut Freia Premium med Pasjonsfrukt i går, og vet egentlig ikke helt hva jeg synes om den. Den var ikke vond, men heller ikke noe kommer til å satse på videre tror jeg. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå