Khalifen Skrevet 13. november 2008 Del Skrevet 13. november 2008 Forsøk Domori 100% og jeg tenker du kommer til å angre på de ordene. Fikk forresten en 60g-plate med belgisk sjokolade fra et kunstgalleri. 70% og veldig god. Fint at belgerne klarer "ren" sjokolade også. For mye konfekt derifra. Lenke til kommentar
Niqābninja Skrevet 14. november 2008 Del Skrevet 14. november 2008 (endret) Noen nekter jeg å støtte. Synes de er god, men noe veier tyngre enn at de smaker godt.Sannheten bak Snickers, M&M, Twist, Mars Nå fikk jeg fryktelig dårlig samvittighet, kjenner jeg. Særlig med tanke på hvor mye jeg har spist av det oppigjennom åra. Endret 14. november 2008 av basskuk Lenke til kommentar
TurboHolte Skrevet 14. november 2008 Del Skrevet 14. november 2008 250 g freia melkesjokolade Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 14. november 2008 Del Skrevet 14. november 2008 Forsøk Domori 100% og jeg tenker du kommer til å angre på de ordene. Fikk forresten en 60g-plate med belgisk sjokolade fra et kunstgalleri. 70% og veldig god. Fint at belgerne klarer "ren" sjokolade også. For mye konfekt derifra. Word på den første! Belgia ja, har ikke prøvd mye spennende derfra. Neuhaus er ikke ille, riktignok Lenke til kommentar
Khalifen Skrevet 14. november 2008 Del Skrevet 14. november 2008 Den beste gourmetsjokoladen er nok den franske typen, men jeg kjøper det nesten aldri nå lenger. Når sjokoladen blir varmeskadet i butikken så får man ikke så lyst til å kjøpe. Bare en uke igjen til Bergensturen nå, så skal jeg hamstre opp noen plater med Valrhona. Burde heller ikke være så sinnsykt lenge til en Oslo-tur, så da burde jeg kjøpe noen plater med Michel Cluizel. Min første erfaring med virkelig god sjokolade tror jeg var en Michel Cluizel Maralumi. Har de den på den ostebutikken? Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324 Skrevet 16. november 2008 Del Skrevet 16. november 2008 Den nye Lakrismix'en til Brynhild gir jeg terningkast 6....smakssensasjon , wow Veldig god de der lakris/sjoko kulene Lenke til kommentar
Wubble Skrevet 16. november 2008 Del Skrevet 16. november 2008 Mmmm, center. Den beste sjokoladen som finst Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132 Skrevet 17. november 2008 Del Skrevet 17. november 2008 Mmmm, center. Den beste sjokoladen som finst Nei, ikke den beste, men den er dritgod. Alt for lenge siden jeg har smakt den. Lenke til kommentar
Catkin Skrevet 17. november 2008 Forfatter Del Skrevet 17. november 2008 Okay, jeg har bestemt meg for å ikke spise Snickers, M&M, Twist eller Mars. Ufyselig. Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 18. november 2008 Del Skrevet 18. november 2008 Den beste gourmetsjokoladen er nok den franske typen, men jeg kjøper det nesten aldri nå lenger. Når sjokoladen blir varmeskadet i butikken så får man ikke så lyst til å kjøpe. Bare en uke igjen til Bergensturen nå, så skal jeg hamstre opp noen plater med Valrhona. Burde heller ikke være så sinnsykt lenge til en Oslo-tur, så da burde jeg kjøpe noen plater med Michel Cluizel. Min første erfaring med virkelig god sjokolade tror jeg var en Michel Cluizel Maralumi. Har de den på den ostebutikken? Nei, det med varmeskading er et skikkelig problem. Jeg skulle gjerne ha kjøpt sjokolade fra disse småbutikkene som fører gode merker, men det er som å kaste pengene i søpla når man får ødelagt sjokolade som har stått i en varm hylle i uke- og månedsvis, og er tørr og livløs når man åpner den. Trist, for man burde jo egentlig støtte butikker som selger god sjokolade. På den ostebutikken jeg nevnte, som selger Cluizel, er det litt småkjølig, men på steder der det ikke er det burde sjokoladen ha et "kjøleskap", temperaturen på sjokolade skal jo aldri overstige 18 grader. Et "vintempereringsskap" eller noe sånt hadde vært perfekt. Maralumi har jeg faktisk ikke smakt, tror jeg. Eller kanskje, helt i starten. Da jeg først fattet interesse for mørk sjokolade kjøpte jeg litt forskjellig Cluizel, og falt mest for Los Ancones, og etterpå holdt jeg meg litt itl den, før jeg hadde en Vila Gracinda-periode. Nå er det tilbake til Los Ancones, men jeg burde absolutt smake de andre typene igjen også, siden jeg helt klart er i stand til å kjenne hva jeg liker / ikke liker nå enn jeg var før. Det blir som vin, når du er vant til brus så smaker den første slurken vin nesten uansett ganske merkelig, uavhengig av om det er en dårlig eller god vin. Men poenget, hehe, var at jeg ikke husker om de har Maralumi :-) Det tristeste var egentlig at de ikke hadde Cluizel sin fantastiske Grand Lait. Lenke til kommentar
ilpostino Skrevet 18. november 2008 Del Skrevet 18. november 2008 jeg har ryddet litt i tråden. hold dere sakelige og til topic i tråden. Lenke til kommentar
SniperElite Skrevet 22. november 2008 Del Skrevet 22. november 2008 Mmmm, center. Den beste sjokoladen som finst Nei, ikke den beste, men den er dritgod. Alt for lenge siden jeg har smakt den. ja, spiste den mye før, men har gått lite av den i det siste liker og stratos, snickers og firkløver, sinnsykt gode alle sammen Lenke til kommentar
Shipwreck Skrevet 24. november 2008 Del Skrevet 24. november 2008 Sjokolade er definitivt mitt yndlingssnop. 70 % sjokolade, kokesjokolade eller ren melkesjokolade er best. Og så Stratos, da. Spis sjokolade mens du ser "Chocolat" med Johnny Depp i. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132 Skrevet 24. november 2008 Del Skrevet 24. november 2008 Mmmm, center. Den beste sjokoladen som finst Nei, ikke den beste, men den er dritgod. Alt for lenge siden jeg har smakt den. ja, spiste den mye før, men har gått lite av den i det siste liker og stratos, snickers og firkløver, sinnsykt gode alle sammen Ja kan være enig med deg der hvis man ser bort ifra snickersen. Lenke til kommentar
KKake Skrevet 24. november 2008 Del Skrevet 24. november 2008 Okay, jeg har bestemt meg for å ikke spise Snickers, M&M, Twist eller Mars. Ufyselig. Har bestemt meg for akkurat det samme, og prøver å nekte vennen mine det samme. Hvis de tar en sjokolade fra Mars Inc. så sier jeg stopp, og forteller dem om dyreeksprimentene. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324 Skrevet 24. november 2008 Del Skrevet 24. november 2008 Synes Snickers er godt......en av få sjokoer med nøtter som jeg faktisk liker. Lenke til kommentar
Khalifen Skrevet 24. november 2008 Del Skrevet 24. november 2008 Søtt + Salt var en herlig butikk. De hadde Valrhona som de solgte i løsvekt. 40,- for hektoet. Kjøpte fire hekto tilsammen. To hekto Manjari og to hekto melkesjokolade jeg ikke husker navnet på. Man får lyst til å dra til Lyon for å kjøpe noen poser med sjokolade. Posene med 3 kg har jeg funnet til 60 dollar, og da er det små biter som passer perfekt til å småspise. Lenke til kommentar
Gordo Skrevet 24. november 2008 Del Skrevet 24. november 2008 Vanlig melkesjokolade/Stratos + salt chips = heaven Tror det er en av de beste comboene en får. Noen her som har smakt Quality Street? En av de beste sjokoladeboksene en får spør du meg! Lenke til kommentar
Sovesmurf Skrevet 25. november 2008 Del Skrevet 25. november 2008 Snickers og firkløver er kos også Freia kokesjokolade Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 25. november 2008 Del Skrevet 25. november 2008 Man får lyst til å dra til Lyon for å kjøpe noen poser med sjokolade. Posene med 3 kg har jeg funnet til 60 dollar, og da er det små biter som passer perfekt til å småspise. Jasså? Lyon, sier du? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå