Gå til innhold

Den lille tråden for sjokolade


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Baker's Chocolate is a brand name for the line of baking chocolates made by the Kraft Foods corporation. Products include a variety of bulk chocolates, including white and unsweetened, and sweetened coconut flakes. It is one of the largest national brands of chocolate in the United States.

 

Eventuelt så menes det bare vanlig standard bakesjokolade, med et kakaoinnhold på rundt 50%.

 

At det skal være kakaopulver får jeg ikke til å stemme. Det er klart at bakekakao vil være mye giftigere enn vanlig mørk kokesjokolade. Men det har hendt seg at jeg har spist altfor mye sjokolade på en gang (hvem har ikke det), 1.8kg høres lavt ut, men det er vel riktig. Jeg kan jo gjerne teste, hvis noen sponser. ^^ 5-10 plater med kokesjokolade er ingen problem. Men da må jeg ta med en sånn bag med melkeflasker slik som Newman når han skulle spise opp alle muffins-stumpene. :!:

Endret av ^fmj
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

LOL ;)

 

På Europris har de kokos sjokolade i pose , sparer noen kroner til sammenligning (Bounty) & smaker bortimot identisk.

Endret av Slettet+9817324
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Jeg må si meg fornøyd med Freia. Fikk en Kvikk-Lunsj uten kjeks i den ene stripen her for en tid tilbake siden. Sendte en epost og klaget min nød. Smørte selvsagt tjukt på og sa jeg hadde gledet meg lenge til den herlige blandingen av sprø nydelig kjeks og søt melkesjokolade. Bare for å bli dypt skuffet. Nå har jeg mottatt en pakke med fire sjokolader, vaniljesaus, gele og creme brulee som kompensensjon. :fun:

 

Det lønner seg å klage.

 

Fikk Walthers Mandler, Mini Lakris (melkesjokolade med lakrisbiter), en melkesjokolade og en sånn Premium-variant med Sitron og ingefær. Den siste var jeg litt spent på å prøve. Og den skuffet ikke. Dette var nydelig. Overhodet ikke det jeg forventet, men godt likevel. Tror ikke det er en sjokolade jeg kan spise kilosvis av på rappen da.

Lenke til kommentar

Om du bor i Oslo er det flere steder du kan kjøpe Valrhona sin hvite sjokolade. Har ikke smakt Milka sin (tror jeg), men tipper at Valrhona smaker bedre.

 

Sjekk også ut Green & Blacks, du får den på Deli de Luca og velassorterte helsekostforretninger. Den hvite sjokoladen deres med vanilje er svært god.

 

Bar_grnsh_White_UK.jpg

Lenke til kommentar

Si det, har ikke sett noe mer fra den kanten... han jobber vel med pakningsdesign, produksjon og distribusjon, eller noe sånt.

 

Tenkte jeg skulle gi Sebastien Bruno en ny sjanse for et par dager siden, etter å ikke ha blitt så altfor imponert første gang. Besøkte den lille butikken deres på Frogner og kjøpte et par plater 70%. Den første jeg tok, en criollo-basert variant fra Madagaskar, var fortsatt en smule skuffende. Kort ettersmak og en lite kompleks smak, med røyk(?) som hovedinntrykk. Ikke det jeg hadde forventet. Den andre jeg tok, Carupano, var også criollo-basert, men med kakaobønner fra Venezuela. Denne likte jeg mye bedre. «Større» smak, mer åpen og kompleks.

 

Alt i alt er jeg fortsatt ikke helt på nett med Sebastien Bruno i forhold til det aller ypperste man får med opprinnelsesland Frankrike og Italia, men det er fortsatt mye bedre enn driten Freia og Nidar pusher i dagligvarebutikkene, så for all del.

 

Neste gang tenker jeg at jeg prøver konfektbitene deres :-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...