Gå til innhold

Hva bruker du ost til/inni/på?


Anbefalte innlegg

I går hadde vi tomatsuppe til middag, og jeg tok oppi ost som jeg rørte rundt til det smeltet og ble til fine tråder (riktignok kun i min egen tallerken). Da fikk jeg kommentar på at det var vel ikke så vanlig? Så det satte meg på tanken; hva bruker dere andre ost til? Noen "spesielle" retter du har med ost i, som vi andre kanskje ikke har tenkt på?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Brødskiver, taco, pizza, ostekake :D, hamburgere, fløtegratinerte poteter, pasta osv.

Ost kan brukes til alt!

 

*ostemenneske* :love:

 

Har ikke prøvd i tomatsuppa, men moren min liker også ost til/på/i alt, så gudene vet hva hun har i supper o.l. :p

Endret av LaStrada
Lenke til kommentar

Jeg har muggost i kyllingfileter og indrefilet av svin. Snitter filetene på langs og har i f.eks norzola eller camembert, i tillegg til f.eks hvitløk og friske urter. Så ruller jeg filetene sammen og surrer dem med spekeskinke eller bacon. Brunes raskt i grillpanne og etterstekes i ovn. Blir veldig fine "pakker" som inneholder mange smaker. Osten eliminerer i mange tilfeller behovet for saus også.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147
hehe... har MYE fritert brie ol ... fy faen... aldri i verden om jeg kommer til å bestille det selv.. smakt en gang.. aldri mer.. kald brie smaker helvete men varm og nesten rennende smaker rett og slett J*****

 

 

Nei, ta deg heller litt traust brunost, du!

:)

Endret av Bruker-95147
Lenke til kommentar
Jeg har muggost i kyllingfileter og indrefilet av svin. Snitter filetene på langs og har i f.eks norzola eller camembert, i tillegg til f.eks hvitløk og friske urter. Så ruller jeg filetene sammen og surrer dem med spekeskinke eller bacon. Brunes raskt i grillpanne og etterstekes i ovn. Blir veldig fine "pakker" som inneholder mange smaker. Osten eliminerer i mange tilfeller behovet for saus også.

 

Hørtes sinnsykt godt ut, men selvom jeg ikke liker muggost :dribble:

Endret av Lamb of God
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147
Jeg har muggost i kyllingfileter og indrefilet av svin. Snitter filetene på langs og har i f.eks norzola eller camembert, i tillegg til f.eks hvitløk og friske urter. Så ruller jeg filetene sammen og surrer dem med spekeskinke eller bacon. Brunes raskt i grillpanne og etterstekes i ovn. Blir veldig fine "pakker" som inneholder mange smaker. Osten eliminerer i mange tilfeller behovet for saus også.

 

Hørtes sinnsykt godt, men selvom jeg ikke liker muggost :dribble:

 

Ja, ikke sant! Spesielt når vi vet at Camembert slett ikke er en muggost ...?

:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...