Notatblokk Skrevet 6. januar 2008 Del Skrevet 6. januar 2008 I går hadde vi tomatsuppe til middag, og jeg tok oppi ost som jeg rørte rundt til det smeltet og ble til fine tråder (riktignok kun i min egen tallerken). Da fikk jeg kommentar på at det var vel ikke så vanlig? Så det satte meg på tanken; hva bruker dere andre ost til? Noen "spesielle" retter du har med ost i, som vi andre kanskje ikke har tenkt på? Lenke til kommentar
aspic Skrevet 6. januar 2008 Del Skrevet 6. januar 2008 Ost på pizza, brødet, i Taco, på fløytepoteter, av og til på hamburger, i toast... Hmm.. Eg er typen som ikkje liker ost på alt mogeleg. Kunne aldri ha falt meg inn å stappe det i tomatsuppa Lenke til kommentar
Skurupu Skrevet 7. januar 2008 Del Skrevet 7. januar 2008 Ost på pastaen er et must, Lenke til kommentar
LaStrada Skrevet 7. januar 2008 Del Skrevet 7. januar 2008 (endret) Brødskiver, taco, pizza, ostekake , hamburgere, fløtegratinerte poteter, pasta osv. Ost kan brukes til alt! *ostemenneske* Har ikke prøvd i tomatsuppa, men moren min liker også ost til/på/i alt, så gudene vet hva hun har i supper o.l. Endret 7. januar 2008 av LaStrada Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 7. januar 2008 Del Skrevet 7. januar 2008 (endret) omelett Endret 7. januar 2008 av L4r5 Lenke til kommentar
Centuss Skrevet 7. januar 2008 Del Skrevet 7. januar 2008 For min del har jeg osten på brødskiva (høhø)... Lenke til kommentar
winnie91 Skrevet 15. januar 2008 Del Skrevet 15. januar 2008 Ost brukes til; brød/knekkebrød/ o.l, omelett, pizza, taco, hamburger, tomatsuppe (egentlig ganske mange middagsretter). Maten smaker plutselig så mye bedre med litt ost på! Lenke til kommentar
Aces Skrevet 15. januar 2008 Del Skrevet 15. januar 2008 Bruker også i tomatsuppa^^ Toast, pizza etc etc det vanlige. (som kanskje ikke er så vanlig for alle alikevel? ) Lenke til kommentar
H80 Skrevet 16. januar 2008 Del Skrevet 16. januar 2008 Jeg har muggost i kyllingfileter og indrefilet av svin. Snitter filetene på langs og har i f.eks norzola eller camembert, i tillegg til f.eks hvitløk og friske urter. Så ruller jeg filetene sammen og surrer dem med spekeskinke eller bacon. Brunes raskt i grillpanne og etterstekes i ovn. Blir veldig fine "pakker" som inneholder mange smaker. Osten eliminerer i mange tilfeller behovet for saus også. Lenke til kommentar
Aces Skrevet 16. januar 2008 Del Skrevet 16. januar 2008 Åja! Det er kjempegodt, med kyllingfileter og ost^^ Lenke til kommentar
toazty Skrevet 16. januar 2008 Del Skrevet 16. januar 2008 røkt vel-lagret jarlsberg ost på indrefilet av lam , helt nydelig, svi av lammefiletene i panna, så legg ost på inn i ovnen på 280gader i 8min Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147 Skrevet 16. januar 2008 Del Skrevet 16. januar 2008 Et stykke brie, panert i kavringrasp, og deretter fritert. Så fortsetter du med denne! Multer/Sabayonnesaus Lenke til kommentar
toazty Skrevet 16. januar 2008 Del Skrevet 16. januar 2008 hehe... har MYE fritert brie ol ... fy faen... aldri i verden om jeg kommer til å bestille det selv.. smakt en gang.. aldri mer.. kald brie smaker helvete men varm og nesten rennende smaker rett og slett J***** Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147 Skrevet 16. januar 2008 Del Skrevet 16. januar 2008 (endret) hehe... har MYE fritert brie ol ... fy faen... aldri i verden om jeg kommer til å bestille det selv.. smakt en gang.. aldri mer.. kald brie smaker helvete men varm og nesten rennende smaker rett og slett J***** Nei, ta deg heller litt traust brunost, du! Endret 16. januar 2008 av Bruker-95147 Lenke til kommentar
The Serpentine Skrevet 17. januar 2008 Del Skrevet 17. januar 2008 (endret) Jeg har muggost i kyllingfileter og indrefilet av svin. Snitter filetene på langs og har i f.eks norzola eller camembert, i tillegg til f.eks hvitløk og friske urter. Så ruller jeg filetene sammen og surrer dem med spekeskinke eller bacon. Brunes raskt i grillpanne og etterstekes i ovn. Blir veldig fine "pakker" som inneholder mange smaker. Osten eliminerer i mange tilfeller behovet for saus også. Hørtes sinnsykt godt ut, men selvom jeg ikke liker muggost Endret 9. januar 2009 av Lamb of God Lenke til kommentar
EvenEleven Skrevet 18. januar 2008 Del Skrevet 18. januar 2008 ost i tomat suppe er genialt. elsker det:P og rulle rør ut av osten og dyppe dem. ah the taste! Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147 Skrevet 18. januar 2008 Del Skrevet 18. januar 2008 Jeg har muggost i kyllingfileter og indrefilet av svin. Snitter filetene på langs og har i f.eks norzola eller camembert, i tillegg til f.eks hvitløk og friske urter. Så ruller jeg filetene sammen og surrer dem med spekeskinke eller bacon. Brunes raskt i grillpanne og etterstekes i ovn. Blir veldig fine "pakker" som inneholder mange smaker. Osten eliminerer i mange tilfeller behovet for saus også. Hørtes sinnsykt godt, men selvom jeg ikke liker muggost Ja, ikke sant! Spesielt når vi vet at Camembert slett ikke er en muggost ...? Lenke til kommentar
H80 Skrevet 18. januar 2008 Del Skrevet 18. januar 2008 (endret) Ja, ikke sant! Spesielt når vi vet at Camembert slett ikke er en muggost ...? Camembert er en hvitmuggost som modnes ved hjelp av muggsoppen Penicillium candidum. Kilde, kilde, kilde og kilde Endret 18. januar 2008 av H80 Lenke til kommentar
Tumbleweed Skrevet 20. januar 2008 Del Skrevet 20. januar 2008 Mange har mye å lære om ost ser jeg. Uansett: mitt tips til bruk av ost er: En raus porsjon Stilton på nøytralt brød (italiensk fjellbrød, baguette, loff etc), akkompagnert av et solid glass portvin av noenlunde kvalitet. Saker! Lenke til kommentar
BakerHansen Skrevet 20. januar 2008 Del Skrevet 20. januar 2008 Osten er som poteten. eod. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå