Gå til innhold

Spm ang. backups av xbox360


huldal

Anbefalte innlegg

Har noen unger her i huset som liker og gni cd/dvd plater mot gulvet.... Forstår ikke helt fasinasjonen her....men men...

 

Har tatt mine forhåndsregler og tatt backup av det vi bruker til daglig.......

 

Nå vurderer jeg og kjøpe en spillkonsoll til eldste mann, og då må jeg kjøpe en konsoll der jeg kan ta backups av original spillene.... Etter det jeg har forstått så er da mitt eneste alternativ xbox360? Stemmer dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Og da må jeg ha "ny" brenner til den stasjonære pcn. Er det samme hvilken dual layer brenner jeg kjøper? Er noen bedre enn andre? Bruker Nero som program her i huset. Forstår programmet Nero at det er en dual layer plate i brenneren? Eller må programmet også oppgraderes... Eventuelt hvilket annet program anbefales.

 

Xboxen jeg har funnet er: http://www.modnet.no/product_info.php?cPat...roducts_id=2638

Endret av huldal
Lenke til kommentar

den han linker til er ferdig modifisert :) Få tak i en "Samsung SH-D162c" IDE kontakt (har slik selv) eller "SH-D162D" (SATA) som også nyligt har kommet med"Kreon" firmware til!

 

tror også "SH-D163A" skal virke :) søk på "Kreon firmware" på goggle,få finner du info!

 

https://prisguiden.no/product.php?productId=49579 Bare husk å sjekke om det er A/B/C/D/Osv versjon før du kjøper :yes:

 

Edit: Fleste brennere som har støtte for Dual Layer brenning vil virke uten noe problem!

Endret av galaxee
Lenke til kommentar
Få tak i en "Samsung SH-D162c" IDE kontakt (har slik selv) eller "SH-D162D" (SATA) som også nyligt har kommet med"Kreon" firmware til!

 

tror også "SH-D163A" skal virke søk på "Kreon firmware" på goggle,få finner du info!

 

https://prisguiden.no/product.php?productId=49579 Bare husk å sjekke om det er A/B/C/D/Osv versjon før du kjøper

 

Må jjeg bytte ut dvden til xboxen?

Endret av huldal
Lenke til kommentar
Er det ikke bare bedre å lære de hvordan man skal behandle disse platene?

En "ripe" og null lørdagsgodis på en måned feks.

Har ikke unger selv, så kanskje noe her jeg ikke forstår, men den dagen de kommer skal de fort lære at disse blanke runde greiene er hellig her i huset

 

Til mer du verdsetter en ting i huset dess mer intersant blir desse tingene for barna.... Fasinasjonen med cd-plater/Dvdplater må være fargene når lyse skinner på de..... Men det skal være sagt at det går verst utover dvd/cdene når barna begynner og gå og frem til 3 års alderen....

 

Så lykke til med dine fremtidige barn

Lenke til kommentar

Hm, er du sikker på at dette er beste løsning for deg? Vil tro det er bedre for unga å lære seg at hvis de først ødelegger et spill, så får de faktisk ikke spilt mer. Konsekvenser, straff og belønning er beste læremåte vet du. Blir litt som folk som fjerner alt av ødeleggbare gjenstander i barnas høyde i stedet for å makte å faktisk si nei.

 

Har selv barn i huset, og cd/spill/dvd-hylla er strengt forbudt, selv om den står i gulvhøyde. Tok faktisk ikke så lang tid å lære guttungen dette. Når han for eksempel vil se en film, kommer han til meg og spør om jeg kan sette på en. Så kan han lære å behandle platene selv når han blir eldre.

 

Ikke meningen å virke belærende altså, synes bare det er litt synd å skulle legge så mye ekstra arbeid og penger i at ungene kanskje kunne komme til å ødelegge spillene sine.

Lenke til kommentar

Eldste mann som jeg snakker om er 2.5 år....... (konsollen er mest for meg da) Har hatt backup av det meste som har ligget framme. Eneste originalene som har blitt ødelagt er faktisk 2 postmanpat dvder..... Og det straffer seg nå.... Har tomme cover liggendes framme for at han skal bli påminnet om at han faktisk har ødelagt filmene :)

Lenke til kommentar

Tror alder har en del å si for hvor lett det er for dem å forstå sammenhengen mellom det de gjør og at dette betyr at denne filmen/Dette spillet blir ødelagt.

 

Jo eldre de er desto mer forstår de betydningen av at det de gjør med en plate faktisk kan ødelegge den. Å fortelle min toåring at "nå har du laget en ripe i filmen din så nå får du ikke sett den mer" ville ikke ført noensteds hen. Vil nok funke når han blir større, men det som funker best nå er å si bestemt "Nei!" med en gang han rører noe som står i Spill/DVD-hylla. (Eller for å si det med andre ord: Å holde ham under konstant oppsyn - bortsett fra når han sover. Skjønner egentlig ikke helt hvordan jeg får tid til å spille spill i det hele tatt jeg ;) )

Lenke til kommentar

Hehe, min er faktisk også to og et halvt, men klarer altså å holde seg unna spilla mine. Selv om han riktignok velta Xboxen og ødela en versjon av Mass Effect når boksen var ny. Det var riktignok mest min skyld, som plasserte boksen loddrett på gulvet. Tror nok slike ting varierer veldig fra unge til unge. Du har rett, dette er off topic, så vi avslutter nok nå. :yes:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...