Gå til innhold

Internett fungerer "nesten".


Anbefalte innlegg

God dag.

 

I vår husholdning er det 2 datamaskiner koblet til internett. Den ene bruker trådløs tilkopling, mens den andre går gjennom en ruter med TP-kabel.

 

Internettet på den datamaskinen som ikke er trådløs fungerer ikke. I stedet for å stå "tilkoblet" nede i høyre hjørne står det "begrenset eller ingen tilkobling".

 

Internettet fungerer derimot uten problemer på maskinen som er tilkoblet trådløst.

 

Har feilsøkt litt forskjellige steder.

 

1. Har prøvd å kjøre rett gjennom modemet. Funker ikke.

2. Restartet både modem og ruter. Funker ikke.

3. Har prøvd Run -> CMD -> ipconfig /renew. Funker ikke. Det skjer ingenting når jeg trykker enter. I stedet for å faktisk renewe hopper bare "tekstpila" en linja ned hvor den står og blinker.

4. Har prøvd å reparere tilkoblingen ved å høyreklikke på tilkoblingen og si "Reparer". Funker ikke. Det står at den ikke kan fornye etter eller annet. (Sikkert det samme som i punkt 2)

5. Har prøvd MSN sin tilkoblingsfeilsøker og den sier at min "Standard Gateway" ikke fungerer. "Gatewayen" er frakoblet elns.

 

 

Noen som har en ide på hva jeg kan gjøre for å fikse det?

 

Takker.

Endret av GrandMa
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Emnetittelen i denne tråden er lite beskrivende for trådens innhold og det er derfor ingen god emnetittel. Jo bedre og mer beskrivende emnetittelen er, jo lettere er det for andre å skjønne trådens innhold og det vil være lettere å treffe den riktige forumbrukeren med det rette svaret. Ber deg derfor om å endre emnetittel slik at du unngår at en moderator stenger tråden. Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Ikke kommenter dette innlegget, men p_report.gif gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet..)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...