Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

[løst]Hun lå med en annen mens vi datet


Gjest gjest88

Anbefalte innlegg

Gjest gjest88

Hei dere.

 

Jeg er gutt på 19 år. Hun er jente på 18 år.

 

I sommeren 2007 fra slutten av mai, datet jeg en jente. Vi ble sammen en stund etter, ca. i midten av juli. Mens vi datet sa jeg at jeg så på henne som en pulevenn. Dette såret henne, og endte opp med sex med en venn av henne. Hun fikk beskjed av venninnene hennes at dette behøvde jeg ikke å vite, ettersom vi ikke var sammen da.

 

vinteren ca. 18-20 desember 2007 fikk jeg vite av henne om hva som hadde skjedd.

 

Jeg mener at jeg burde få vite det med det samme det skjedde. Fordi hva hun har gjort, og spesielt hva hun har gjort mens vi har datet, går under mine kriterier om jeg vil være sammen med henne eller ikke. Nå, flere måneder senere føler jeg meg skitten og lurt. Fordi hadde hun vært oppriktig med meg, ville vi ikke hatt vært sammen nå.

 

 

Hun mener at hun egentlig ikke har gjort noe galt siden vi ikke var sammen da og at jeg egentlig ikke har noe med å gjøre hva som sjedde før vi ble sammen. men forstår og at jeg hadde hatt stor interesse av å få vite det.

 

Er interessert i å vite deres meninger om saken. Takk for hjelp!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dere var pulevenner (som du selv klassifiserte forholdet deres som), men hun fikk ikke lov til å pule andre?

Vel. Hvis hun innså at dere ikke var noe fremtid som kjærestemateriale så hadde hun vel fint rett til å gjøre dette da du uansett så på hun som en FF og ikke noe annet. Og nå angrer du og skal ha begge deler? Spør du meg så rimer det ikke.

Lenke til kommentar

Har vært i lignende situasjoner selv... Dette må du finne ut av selv, dessverre. Men for min del var det å spørre seg: Skjønner hun at det ikke var riktig? Kommer hun til å gjøre det igjen? Hva hjelper det om jeg klandrer henne og gir henne mer skyldfølelse?

 

Du kan ikke gjøre det ugjort, samme hva. Så da får du finne ut om hun betyr noe mer - du hadde gitt henne inntrykk av at hun var pulevenn - hvis hun er verdt mer, driter du i fortida og går videre. Mine to øre... Lykke til :)

Lenke til kommentar

Det spiller vel egentlig ingen trille :( Jeg har sjøl holdt hemmeligheter lenge for så å komme ut med dem. Enden på visa er at det skjedde. Og du sjøl må finne ut om det er noe å bygge videre på eller kutte her og nå... Hva ville du gjort hvis hun sa det der og da? Sannsynligvis akkurat det samme som nå :)

Lenke til kommentar

At hun så at du ombestemte deg og ville være med henne likevel? Så klart ville hun ikke ødelegge forholdet ved å fortelle det, hvis hun faktisk hadde lyst på deg som kjæreste. Uansett er det dårlig gjort av deg å forlange at hun ikke burde ha gjort noe slikt når du forteller henne hvilket forhold du vil ha med henne.

Lenke til kommentar
Gjest gjest88

hadde jeg fått vite det med en gang hadde det ikke blitt noe forhold.

 

men nå vil jeg ikke gjøre det slutt pga hun har krøpet under huden min om dere forstår.

Lenke til kommentar

Vet hvordan du føler deg mann. Det å føle seg lurt er ikke noe særlig. Men dessverre så er det som de andre her sier. Du har din store del i dette. Se på det heller sånn : Hun er glad i deg og ønsker å være ærlig med deg og ha et godt forhold med deg, derfor fortalte hun det til deg.

 

Viss det bare plumpet ut av henne en TV-kveld så kan man jo spørre seg om motivet hennes for å si det, for det er jo som hun sa. Hun hadde jo ingen grunn til å måtte si det til deg siden dere ikke hadde noen forpliktelser utenom at dere pulte litt. Sa hun det for å lette samvittigheten eller kom det frem når du spurte eller hva skjedde? Det hadde jo kanskje vært unødvendig å si det i det hele tatt sånn sett. Men det er jo øye som ser.

 

Alt i alt så er det ikke noe du får gjort en dritt med nå. Du kan velge å føle at du har kasta bort det siste halvåret på å være sammen med en som har lurt deg, eller du kan si til deg selv at dette hadde jeg jo ingenting med den gangen og nå er jeg så heldig at jeg har henne og hun har jo vært trofast så lenge vi faktisk har vært sammen.

Lenke til kommentar
Gjest gjest88

vi var ikke blitt sammen da jeg fortalte hennne at jeg hadde sakkt til mine kamerater at hun var pulevennen min osv..

det var bare i date perioden (bli kjent peioden). har aldri dumpet henne

Lenke til kommentar
Gjest gjest88

men alså tingen er den at nå sliter jeg med tillit og slikt, siden hun har holdt noe slikt sjult i 5 mnd mens vi har vert sammen.

 

 

har jeg rett til å stille stor tvil til henne nå?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...