Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Bytting av drivaksel ++


Kimz88

Anbefalte innlegg

Hei

 

Ja som sikkert noen har fått med seg så viste det seg at drivakselen min var gåen. Så nå er det tid for bytting etter hvert. Var noen som ønsket noe bilder så tar å lager en liten topic om hvordan det går osv. Greit å ha om det også er noe jeg kommer til å lure på underveis :p

 

 

 

Som dere ser på første bildet der så fikk jeg endelig bilen inn i garasjen, den stod ute i snø å faen så var jævlig tungt å få dytta den inn, men fikk heldigvis hjelp av noen kompiser til det. Ja vet den er skitten så skal bade den så snart problemet er fikset :)

Nå som jeg først skal bytte drivakselen tenkte jeg at jeg skulle samtidig, bytte olje og luftfilter, fult oljeskift, bytte plugger, nye pærer der det trengs, å fjerne det lille som er av rust.

post-137480-1199454653_thumb.jpg

Endret av Kimz88
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Ja, du har vel fått kjørt litt med knekt aksling, så den har vel dæljalæs drivleddene og :)

 

Ser da ut som jobben er godt i gang.

Jepp, begynner å ligne noe nå. Var redd jeg skulle bruke lang tid, skole og jobb som tar mye tid av fritiden. Så venter bare på delene nå, regner jeg får dem til uka å blir ferdig da :)

 

 

 

 

 

My car in the dark :)

post-137480-1199567015_thumb.jpg

Endret av Kimz88
Lenke til kommentar

Da var alle deler bestilt. Droppet brukt drivaksel jeg så kjøper helt ny. Fikk en sinnsykt god pris, 2500 kr for hele akslingen. Har også bestilt nytt endeledd for var slark i den så jeg.

Bestilte dette i dag å får det på Onsdag ! :) Meget god service på Porsgrunn Bildeler ! :) Eneste som er litt uvist er når jeg får tid til å montere det på. Tar kanskje litt lengre tid det enn å ta det av ? Mye arbeid ? Lang tid bruker man ca?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132

Montere komplett drivaksel (på demontert bil) og bytte av ett endeledd? 20 minutter kanskje. Men det som kan ta litt tid er hvis du må etterfylle gear olje.

Lenke til kommentar

Ja da var alt montert å bilen fungerer igjen ! Rett og slett deilig med alt nytt. Eneste som gjenstår nå er en liten forstillingskontroll :) Sitter på skolen nå men har knipset noen bilder som jeg slenger inn i løpet av dagen :) Tusen takk for all hjelp

Endret av Kimz88
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...