Gå til innhold

Final Fantasy XIII På PS3


Anbefalte innlegg

Men enig i at det er døvt at Europa nesten alltid ligger bak USA.

 

De tidene er heldigvis over. :)

Alt som USA (The Club-demo o.l.) fikk på PSN denne uken hadde vi ifjor.. HAHA...

 

Så vi satser på at heretter får vi alt sammen ett år før USA. :)

 

Hæh? Er dette ironi? Det aller meste av det jeg har lastet ned fra PSN har jeg fått gjennom min US account fordi det kom først der. Men i noen tilfeller har vel Europa vært først ute. Var det forresten ikke en FF-tittel som ble lansert før i EU enn i USA nå i høst.

 

Enig med Ramius. Jeg kjøper heller ikke forklaringen med oversettelse. Jeg har bitcha om dette før. Men jeg regner med at når man oversetter til engelsk så kan man samtidig oversette til andre språk. Eneste grunnen jeg kan tenke meg til at de venter med å oversette er at de vil se om spillet blir en suksess før de investerer i oversetting til enda flere språk. Men dette er jo tåpelig. Mange vil da ha importert spillet (meg for eksempel) og da vil oversettelse lønne seg enda mindre.

 

Da jeg importerte FF XII fra VGP.com fikk jeg forresten med instruksjoner på både engelsk og fransk. I Canada snakkes begge språk. Men ingen fransk tekst/tale i selve spillet. Litt synd egentlig, hadde forbedret fransken veldig med en gjennomspilling på det språket. Mais, c'est la vie.

 

Nja, en liten spøk med en smule sannhet..

Amerikanerene tok juleferie i forrige uke, så de fikk ingen oppdateringer da, de fikk hva vi fikk forrige torsdag denne torsdagen..

 

Grunnen til at Europa som oftest er senest ute er pga. att det er mange forskjellige land med forskjellige import-lover, og hvert land er ett mye mindre marked enn i USA, og USA har mye bedre infrastruktur enn Europa. Dette har bedret seg litt, etter innføringen av EU-regler, men er nok minst like viktig i forhold til utgivelses-datoer, som språk-lokalisering. :-/

Men PS3 er sonefri på spill, så det er til å leve med nå. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
De er godt på vei med spillet, men det er blir digert, og FF-spill har vel alltid hatt en syk utviklingstid. Når man booter opp FFX, så ser man at utviklingen spant over 99-01. Og gudene vite hvor mange år siden jeg prøvde finalantasy-xii.com på random og oppdaget at det var for real...

 

Har vært igjennom FFXII Nylig:)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 3 uker senere...

Fox tenker nok egentlig på Agito XIII, som kommer til jappefoner. Men Haeresis XIII er et annet spill det har sirkulert vage rykter om. SE har riktignok søkt patent på navnet, så ryktene ser ut til å ha et godt holdepunkt, men om det er et spill i FNC-kompilasjonen vet vi ikke enda.

 

Et FF som kommer til PSP er Dissidia. Det er et fighting-spill a lá Tekken, Virtua Fighter, etc, og inneholder flere figurer fra tidligere FF, som Zidane, Kuja, Squall, Ultimecia, etc. Scan her: http://www.forever-fantasy.net/modules.php...p;orderby=dateD

 

EDIT: Leif

Endret av S-r-ex
Lenke til kommentar
Og spille det med japansk tekst?

Det har jeg hatt lyst til å prøve...Japanske animeserier er som regel bedre på japansk enn det er på dubben så det kan jo hende spilla er det og :hmm:

 

Gleder meg ganske mye til XIII men Versus ser hakket bedre ut. Litt barskere dude enn de siste hovedpersonene har vært(vaan og tidus).

Lenke til kommentar
Gleder meg ganske mye til XIII men Versus ser hakket bedre ut. Litt barskere dude enn de siste hovedpersonene har vært(vaan og tidus).

 

Sant nok. Men Nomura har sagt at når du hører han snakke, følger ikke forventningene du hadde. Han kan sikkert være like femi som de to siste, eller en slags "yo gangsta"-parodi. Who knows...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...