V_B Skrevet 30. desember 2007 Del Skrevet 30. desember 2007 Hei. Som overskriften sier, vist man skal lage B52. Er det da bedre å bruke Grand Marnier enn Amaretto ? Har sett litt rundt forbi og det er "recipes" som inneholder begge. Hvilken er å foretrekke, eller vil man evt ikke merke noe ? Håper på svar. Lenke til kommentar
anon12234 Skrevet 31. desember 2007 Del Skrevet 31. desember 2007 (endret) smak og behag. eneste B52 jeg har smakt var med absinth i tsjekkia. Endret 31. desember 2007 av Henrik2k Lenke til kommentar
V_B Skrevet 31. desember 2007 Forfatter Del Skrevet 31. desember 2007 Ok, men er det stor forskjell på amarettoene/grand marnierene smaksmessig ? Tenker på hva dem er lagd av, og om dette vil påvirke smaken, eller vil baileysen overdøve alt uansett ? =) Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå