Gå til innhold

Erepublik - Politisk verdenssimulator (Ingen tigging om invite i tråden! - LES 1. INNLEGG)


Anbefalte innlegg

De tingene som kan forandres er f.eks. hvor mye hver medborger får i startpakke. 100NOK er alt for mye og presser priser på diverse ting langt opp over produksjonskostnader, se f.eks. Fox, en våpenprodusent.

 

Alt av priser må ned, ellers går bedrifter konkurs tilslutt! Og uten bedrifter så har vi et problem. Det sitter noen få folk, da spesielt innenfor gaver, våpen og mat som tar ut store summer i fortjeneste, dette er ikke noe som ganger Norge, men de selv, i en kort periode.

 

Jeg ser for meg at vi må få startet opp fler selskaper, med lave lønninger, men som også selger varene til en billig penge!

 

Vi kan forøvrig nåes på #erepublik.no EFnet

 

Og si at ett firma tar ut store utbetalinger blir meningsløst uten du kan bevise noe av det synes nå jeg.

 

Vi er ett nyoppstartet firma som trenger ansatte. Vi vil også gi våre ansatte nok til å kjøpe mat HVER dag fra starten av.

Vi må også lønne litt høyere for å få nok ansatte. Deretter balansere inntaket av annsatte etter forespørselen etter GIFTS.

 

Deezire. Kom med bevis før du selger ut.

 

Raufoss Technology kjøper gull og sikrer deg jobb selv i nedgangstider! Send meg PM ingame eller her hvis du ønsker å selge! Kjøper 1G for 30NOK!

 

 

Ellers kan jeg si at 1 Gull er verdt langt over 60kr.

 

Kilde:

http://www.erepublik.com/economy_stats.htm

 

Så det vil være dumt å selge dem for halvparten.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Powerfeed, det er helt feil. Grunnen til at 1 g er verdt det samme som 55 NOK er fordi det er 15 000 norske kroner i sirkulasjon. Over 40 % av dem tilhører unaktive kontoer. Med andre ord så er 30 NOK en helt "grei" pris.

 

I land som bla. England så er startdagslønnen under det mat koster, og man starter med 0 kr. Ekstremt mystisk at forholdene er så mye bedre i Norge.

Lenke til kommentar

Jeg har hvertfall kuttet i rekkene på Raufoss Technology for å investere i Raufoss Food. Raufoss food segler mat til 3NOK/enhet og lønner sine ansatte 3NOK/enhet. På denne måten klarer folk å kjøpe seg mat i tide. Prisen på mat kan godt synke når jeg får finregnet på produksjonskostnadene!

Lenke til kommentar
Har 1 invite igjen. første som sender PM med mailadressen sin får den.

 

Og en ting til dette er 3. dagen jeg spiller og jeg har ikke kjøpt mat kan noen si ossen man gjør dette/om man er avhenging /bla bla

 

Du må ha mat. Kjøp mat på markedsplassen. Mat heter 'food'. :-)

 

Jeg har forresten en invite hvis noen vil ha. PM meg med e-postadresse, så sender jeg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...