Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

6999090098754


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Utrolig bra skrevet.

 

Ser meg selv i mye av det du skriver øverst. En nerd , men er på bedringens vei håper jeg. snakker mye med en jente for tida, håper seriøst det kan bli noe ut av det.

 

Uansett, takk for at du tok deg tiden til å dele historien din.

Endret av Freak627
Lenke til kommentar
Utrolig bra skrevet.

 

Ser meg selv i mye av det du skriver øverst. En nerd uten venner, men er på bedringens vei håper jeg. snakker mye med en jente for tida, håper seriøst det kan bli noe ut av det.

 

Uansett, takk for at du tok deg tiden til å dele historien din.

Bare hyggelig.

 

Ja dame er den siste brikken jeg jobber med. For så fortsette kjøre bånn gass på mine investeringer, samt etterhvert begynne studere.

Lenke til kommentar
Til tross for at du var nerd før får jeg følelsen av at du er et multitalent, altså at du egentlig er veldig smart både eq og iq og at du kun var uheldig i ungdomstiden.

 

Tja. Selv om han sier at han kunne klart seksere, er det ikke sikkert at det er ett faktum. I tilleg sier jo teksten ganske klart at karakterer definerer ikke smarthet. Det er nok mange som kunne ha kommet seg lenger i livet, hadde de bare tatt seg i nakken, tingen er bare at det er utrolig vanskelig. Har du først kjørt deg fast i ett spor, skal det mye til før du kommer deg ut av det. Det er nettop derfor at det står så sterk respekt av folk som har klart å snu situasjonen sin slik.

 

Får håpe situasjonen din kan hjelpe andre, god jul.

 

Og ja, krøller er en sikker vinner hos mange jenter, wish I had em' :p

Lenke til kommentar

Hei!

 

Jeg kjenner meg igjen i begynnelsen av denne teksten. Og når jeg leser videre om hvor bra det til slutt ble, så blir jeg veldig motivert til å jobbe videre med dette problemet. Jeg veit med meg selv at jeg muligens ender opp hjemme alene på nyttårsaften, kaller meg sjuk osv for å slippe maset fra foreldre om å dra ut, til ingen. Jeg syns selv jeg er på vei oppover den sosiale stigen, og ble utrolig motivert til å jobbe enda hardere med det fremover. Takk =)

Lenke til kommentar

gutt 18:

 

 

Kan gi deg to små tips som har hjulpet meg mye:

 

1. Før var det slik, at hvis jeg skulle ut, så tenkte jeg på alle detaljene. "dusje" "kle på meg" "spise" "gå" "bussen" "båten" "t-banen" "gå" "møte" "vors"... Nå har det bare blitt "just fucking GO"... Ikke heng deg opp i små detaljer..

Slik som nå. Sitter hjemme hos PUM nå, og skal ut i kveld. For å komme meg dit var det en helvetes vei å dra.. Men det må du bare gi f i..

Hvorfor nevner jeg dette? Jo, fordi det bunner ned i at hvis du vil ha et resultat, så må du alltid gjøre noe du misliker i en kort periode. Det må være litt "vondt" å finne på ting osv.. Etterhvert blir du vandt til det, og det blir bare moro..

 

2. Du må være bevisst på at en forandring, en modning, som person vil ta tid. Det er dette jeg forsøker å terpe på med mine elever, og du vil ha motbakker som er enorme. Men det er så absolutt verdt det. Jeg kan relatere til Cape's historie på så mange måter at det er skremmende, og jeg vet så JÆVLIG godt hva han snakker om. Og å gå igjennom et år eller to med litt hardt arbeid, har du bare godt av...

 

Lykke til

 

Pick-Up-Artist

Lenke til kommentar

kjempebra innlegg, cape! og at det inspirerer andre til å gjøre det samme er bare helt suverent!! jeg er glad på dine vegne! unner deg all suksess du kan få når du har såpass med ståpåvilje og motivasjon som du har. :thumbup:

jobber for tiden selv med å forbedre meg,men jeg satser mest på det sosiale. but thats another story :)

Lenke til kommentar
Høres mere ut som en reklame for SATS. Få sixpack så er du plutselig verdens mest populære type. Faen for et samfunn.

Vel,

 

Det er klart at det som hjelper for selvtilliten bør bli gjort, om det er så å se bra ut og i alle fall ikke se ut som en slask så får man jo gjøre det som skal til.

 

Både sosiale og karriere mål er satt, dog ikke typisk karriere der CEO er målet, men hvem vet kanskje man en dag er CEO også.

Endret av Cape
Lenke til kommentar

Jeg startet med 100.000 i cash i Mai. Nå derimot sitter jeg med mangedobbelt har vell rundt 350, selv med at jeg har brukt horribelt mye penger på klær og annet. (Mulig jeg har brukt rundt 80-100k på dette)

 

Går alt etter planen blir 2008 et bra økonomisk år, da kan man i alle fall se hva man tjener på et helt år hvilket blir interessant. Satser på klare mer enn 500.000,- før skatt.

Endret av Cape
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...