Gå til innhold

Den store matkulturtråden!


Anbefalte innlegg

Finner virkelig ingen spesiell plass der man kan diskutere mat, så jeg tenkte jeg kunne lage en tråd der vi kan diskutere mat fra forskjellige kulturer, forskjellige typer mat, etc.

Kanskje utveksle oppskrifter og anbefalinger? :)

 

Jeg vil med min utdanning og erfaring innenfor restaurant og næringsmiddelbransjen kunne svare på enkle spørsmål ang. Mat, kosthold, hygiene, etc. Hvis jeg har svarene.

 

Et par lenker til nyttige matsider:

www.egg.no <= Informasjon om egg og hvitt kjøtt, og oppskrifter for mat med egg/hvitt kjøtt i.

www.mat.no <= Ei generell side om mat og oppskrifter.

www.matprat.no <= Ei side som baserer seg for det meste på kjøtt og kjøttretter. Også med oppskrifter.

www.matogdrikke.no <= Ennå ei generell side om mat og oppskrifter

www.oppskrifter.net <= Ei side med eldre og mer tradisjonelle oppskrifter.

www.bakeri.net <= For det meste ei side for bakere, men har mye informasjon generelt om baking og brød.

www.brodogkorn.no <= "opplysningskontoret" for brød og korn, visstnok. En del fine oppskrifter.

http://www.h.rosenvold.no/oppskrifter/brod.htm <= Mange fine oppskrifter på brød

http://www.aperitif.no/ <= Ei mer profesjonell og eksklusiv side om mat og drikke.

Endret av Zaran
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...