kanin333 Skrevet 21. desember 2020 Del Skrevet 21. desember 2020 On 12/19/2011 at 9:29 PM, Kanin33 said: Jeg lager brente mandler hvert år og følger denne worklogen hver gang. Og selvfølgelig holder jeg tradisjonen tro, og gjør det i år også (har forøvrig gjort det hvert år siden 2009). Lenke til kommentar
Espen Hugaas Andersen Skrevet 21. desember 2020 Del Skrevet 21. desember 2020 Tenkte jeg skulle lage brente mandler på lillejulaften. Og ja, man må ikke glemme at smeltet sukker er varmt. Mye varmere enn kokende vann. Kokende vann er 100C, mens smeltet sukker er nærmere 180C. 1 Lenke til kommentar
toiota Skrevet 10. mars Del Skrevet 10. mars (endret) Hei, jeg anbefaler alle å prøve disse vanvittig gode danske "knaskemandlene"! https://www.valdemarsro.dk/braendte-mandler/ Endret 10. mars av toiota Rettet skrivefeil. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå