Gå til innhold

prisforskjell på dell?


standby

Anbefalte innlegg

hei! bare lurte på noe. noen som har peiling på hvorfor det er så stor forskjell på om du kjøper de ferdig-sammensatte pc'ene, eller om du oppgraderer de billigste variantene av samme pc? eksempelvis, jeg valgte xps m1330, den dyreste varianten, 10.990,-. deretter valgte jeg den billigste varianten og konfigurerte med samme som den dyreste, og det ble et 9.606,-! det er jo litt av en forskjell!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

ja jeg har lurt på det samme, særlig fordi jeg kjøpte rett før tilbudet kom... Blir helt forskjellige priser avhengig av hvilke av de fire "ferdig alternativene" du velger med de samme komponentene nå, rabattordningen er forskjellig fra alle noe som er litt i overkant forvirrende med mindre man prøver ut alle fire. Men bra for de som velger nå da, så lenge man velger riktig

Lenke til kommentar

Sånn jeg har sett kommer det en del an på hvilken oppfølging du velger, altså hvilken support. På "ferdig" tilbudene selger Dell deg gjerne dyrere support, men dette kan være vanskelig å legge merke til? Er ikke helt sikker, men har tidvis sett forskjell jeg også her. Sjekk alle konfigurasjoner, evnt post summary her, så kan vi også sammenligne - det er også en del rare rabattordninger på dell.no:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...