Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Spørre jenta offisielt om forhold


Gjest cakemonster

Anbefalte innlegg

Gjest cakemonster

Morn'

 

Har drevet på med ei jente nå i snart 3 uker, vi har hatt det kjempefint sammen og kjemien stemmer. Vi har vel klint de siste 3 gangene vi har møtes og jeg føler virkelig at dette kan gå. Hun tar også initiativ til å prate med meg sånn ellers.

 

Nå som jul nærmer seg vurderer jeg å kjøpe et pent smykke til henne, og inni boksen tenker jeg å legge en liten lapp hvor det står; ''Sammen? :)'' eller ''Kjærester?'' Eller en pen liten setning som kan formidle et spørsmål om vi skal være kjærester.

 

Hva tror dere om noe slikt? Blir det alt for fjortiss å gjøre noe slikt? Eller hva tror jentene her på forumet om noe slikt? Hadde det gått hjem hos dere?

 

Jeg er 17, og jenta er et år mindre enn meg ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Guest_nabb_*

Nå var det ikke akkurat gaven som var problemstillingen her. Jeg lurte mer på om det var for fjortiss å spørre henne om et forhold over et kort eller en lapp sammen med en julegave.

 

Takk Skagen, skal vurdere det. ;)

Lenke til kommentar

Fjortiss og fjortiss, det eneste som har noe å si her igrunnen er jo hvordan hun tar/tolker det, og det har forhåpentligvis du bedre mulighet til å vite enn oss.

 

Men jeg vet at jeg personlig ikke hadde spurt direkte på denne måten. Jeg ville heller fortalt henne hvordan jeg følte for henne, og hvordan jeg ønsker at forholdet skal bli. Det er mer naturlig for min del. Ta litt initiativ, istedet for å spørre om "lov til å være sammen med hu".

 

EDIT: stokke litt på orda

Endret av NorthWave
Lenke til kommentar
Hum, en venn av meg spammet med ned med meldingen: "Blitt sammen nå?", en kveld vi møttes, hun svarte ja. Hva med å få en til å gjøre det samme? :wee:

 

"Aleksander lurer på om vi er sammen eller ikke, hva faen skal jeg si? : o".

 

det gjorde også venninna mi da jeg drev med på en annen gutt for lenge siden.

 

synes det var kjempe flaut å spørre kjæresten min. men plutselig en dag sa han at han elsket meg, og da ble jeg dritforvirra og svarte ikke :whistle:

men vi ble sammen like etter ;p

Endret av WIP-Slettes-Gh79d3mO
Lenke til kommentar

Hehe.. Ville absolutt ikke skrevet noe brev/kort som innledning til et forhold :p Spørr hun bare rett ut, om det bare er roting eller om det er seriøst? Er ikke mye verre en det. Jeg er 16 og har IKKE problemer med å spørre hun jeg holder på med om vi er sammen eller ikke :p Lykke til i alle fall ;) Men pass på. Om kanskje 1-2 mnd begynner du kanskje å tvile på om hun er den rette :) Har litt dårlig erfaring der.. Love makes you VERY blind xD Hoho

Lenke til kommentar
Gjest cakemonster
Spørr hun bare rett ut, om det bare er roting eller om det er seriøst?

 

Tror nok jeg skal gå for denne snart. Den virker ikke så veldig fjortiss og viser at jeg er oppriktig når jeg spør henne om det face-to-face, altså ikke noe fjortizzz-knis opplegg.

 

Har forresten kjøpt et smykke til henne til jul, kosta meg ikke skjorta, men er veldig pent uansett, syns nå jeg. Tror hun kommer til å bli fornøyd med noe slikt. Men jeg tror jeg venter til etter jul å spørre henne, da det er mye styr med jul osv.

 

(Men hun liker jul veldig godt, og jeg tror hun hadde smeltet helt om jeg hadde spurt henne på julaften, men then again, virker så fjortiss. Jeg kunne jo overasket henne på julaften; ringt på døren hennes, kysset henne uten å si noe og si ''glad i deg''. Eller jeg vet da søren jeg :tease: )

 

 

(PS; nabb guesten over var meg, feil brukernavn bare ^^)

Lenke til kommentar
Gjest Guest_navn_*

hehe. Jeg var heldig akkurat der.

Plutselig og uventet etter å ha holdt på i 2 måneder;

 

 

"Synes det er på tide å sette oss som "in a relationship" på Facebook"

"Joda, enig der, du"

 

=P

Lenke til kommentar
hehe. Jeg var heldig akkurat der.

Plutselig og uventet etter å ha holdt på i 2 måneder;

 

 

"Synes det er på tide å sette oss som "in a relationship" på Facebook"

"Joda, enig der, du"

 

=P

 

On the Soviet internet Facebook decides if you have a girlfriend or not!

 

 

 

Spøk til alvor, jeg ville snakket med henne om det, heller enn å spørre på en lapp.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...