Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Harddisk lager klikkelyder og bruker lang tid


Anbefalte innlegg

Fikk et problem i går med den ene harddisken min. Jeg satt å surfa litt og hørte på musikk med Winamp da plutselig musikken hang seg og pila på PCen bevegde seg sakte. Så gikk det ca 15-20 sek så var alt fint igjen, men så kom det igjen minuttet etter osv. Mens dette holdt på lagde harddisken klikkelyder, akkurat som den gjør da den slår seg på når man starter maskinen. Virka som om harddisken "restarta" seg hele tiden.

 

Etter den første restarten kom den fram til Windows bootinga, men der sto den bare slik med firkanten gående hele tiden, Windows starta aldri. Den brukte/bruker også veldig lang tid på å finne harddisken under BIOS postup.

I dag har den virka bedre, men musikken har hakka litt i dag også, ikke i den grad og langt ifra så mye men den har gjort det. Den bruker som sagt fremdeles lang tid på å finne harddisken under postup, men virker som klikkinga har roa seg.

 

Hva kan være galt? Er dette et godt nok grunnlag til å få en ny harddisk? Harddisken er en Samsung SpinPoint 500GB, som jeg kjøpte for knapt 2 mnd siden. Harddisken har aldri blitt dunka til, gått i gulvet eller noenting.

 

Er nok ikke noe problem med å beskrive feilen til Datakjeden, men en annen sak er om jeg får ny. De er ganske sære på det, og finner de ikke feil på den akkurat da de tester den, mener de at det ikke er noe feil ved den. Altså, hvis harddisken er litt til og fra, virker helt bra en dag, og en annen dag er den veldig vanskelig. Da kan det være vanskelig å få bytta den.

 

Noen som har noen meninger om hva jeg bør gjøre eller hva som er galt med harddisken?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...