Gå til innhold

Varmeutvikling på T5250 vs. T7500 (og andre)


All_Mighty

Anbefalte innlegg

Hei

 

Har prøvd å oppdrive litt info om tittel emnet, nemlig hvordan varmeutviklingen er på de forskjellige Dual Core 2 Duo prosessorene. Har nylig gått til innkjøp av en Dell xps m1330 med en t5250 (1,5ghz) prosesser, gjorde dette fordi jeg tenkte dette ville være det mest støysvake og strømsparende alternativet (mins varmeutvikling). Noen som vet om det var en riktig antakelse? Noen som har noen link til strøm/varme forbruk på div Dual Core 2 duo prosessorer?

 

Mvh

 

Jarl

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jepp, har blitt litt usikker på "hvilken vei" jeg vil gå, dell dumpet prisene på m1330 topp modellen med 3500 til 10490(T7500, 3gb ram, 260gb, n8400) så klør litt etter og bytte selv om jeg var "enig med meg selv" om å gå for en mest mulig "stille" konfigurasjon (T5250, 2gb, 160gb, n8400 (vet n8400 ikke er stille da, men falt for fristelsen ;-) til 10000) da maskinen for det meste vil brukes til surfing og skriving, men en avgjørende faktor er om det går merkverdig utover varmeutvikling og lydnivå (vifte bruk)... Pluss tar jo fort en del tid å få bytte maskinen også nå i julen og vil jo ta i bruk maskinene fortest mulig ;-) (pluss vil man egentlig merke forskjellen i daglig bruk?)

 

btw, Noen som vet om noen benchmark samenligning av CPU ytelse i vanlige applikasjoner? (ikke videoredigering eller rendring)

Lenke til kommentar

Selvfølgelig tar du den beste, er faktisk veldig stor forskjell T5250 og T7200.

 

http://www23.tomshardware.com/cpu_mobile.h...2&chart=260

http://www.cpubenchmark.net/common_cpus.html

 

Var det eneste jeg fant, men den har ikke med CPU som støtter det siste santa rosa brikkesettet, men ellers skal de være omtrent like. Bare se på antall MHz du.

 

http://www.intel.com/products/centrino/compare.htm

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...