Gå til innhold

Små skrivernyheter fra Samsung


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
veier ihvertfall 2.5kg mindre

Brother'en har også 21% mindre volum grunnet 35,4 mm lavere høyde.

 

Kanskje Samsung kaller sin for minst fordi den er 7 mm smalere og 5 mm mindre dyp? :p Altså ignorerer vekt, volum og høyde som mål for størrelse for å kunne slenge ut påstanden om verdens minste. Jeg synes dette er smålig av markedsføringsavdelingen til Samsung. Min tiltro til markedsførere på generell basis svekkes ytterligere. Ingeniører ville vært ærlige og hatt æren i behold.

Lenke til kommentar

Ja dette "verdens minste" var da en merkelig påstand, vi har også en laserskriver jeg vil påstå er mindre. En enkel og billig HP 1020 som veier 5kg og er 37 cm x 24.2 cm x 20.9 cm...

 

Men hvis den faktiske utskrifthastigheten er noe i nærheten av det som er oppgitt, og med brukbar kvalitet høres det ut som en fin liten skriver tross alt. Dette med hastighet og skrivere er forøvrig litt av en jungel syns jeg, og sitter selv med en "alt i et" blekkskriver som skal klare opp til 35 spm, i praksis klarer den neppe mer enn max 5, selv med ren tekst og "hurtigutskrift". :thumbdown:

Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...

Verdens minste skriver eller ei. Det er i så fall snakk om få millimeter i forskjell fra resten av ”laserskrivermassen” i markedet.

Selv har jeg ikke engang åpnet min splitter nye laserskriver (den er jo blitt noen måneder gammel nå), som egentlig var et impulsskjøp…! -Jeg syntes 240 kr var billig for en ny Canon svart-hvitt laserskriver.

Den er også kompakt i sine mål...

Endret av plankeby
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...