held hofftage Skrevet 18. desember 2007 Del Skrevet 18. desember 2007 Skal steke kylling nå, og jeg syns kylling er litt i tørreste laget så derfor har jeg bestemt at jeg skal lage en saus til. Spørsmålet er hvilken- brun saus eller brun saus med fløte ( fløtesaus eller hva dere nå kaller det). Ville gå for fløtesausen men jeg vet ikke åssen jeg skal lage den? Noen som har noen gode og lettvinte oppskrifter til en slik saus med ikke alt for mye jalla-jalla ( dvs mat/ingredienser fra et oggaboggaland). Må ha svar snarest. folket kommer snart hjem. Takker for svar Lenke til kommentar
verwooks Skrevet 18. desember 2007 Del Skrevet 18. desember 2007 Bretagne sausen er VELDIG god. Hvordan man lager den fra bunn av har jeg ikke peiling på. Hvem gidder det da? Lenke til kommentar
held hofftage Skrevet 18. desember 2007 Forfatter Del Skrevet 18. desember 2007 Tusen Takk for et virkelig meningsløst svar >P. Er langt til nærmeste butikk her i gården. Går dette ? : Smelt smør - > bland hvetemel = jevning-> brune(steke) jevninga til den blir brun(ikke svidd) -> Vann -> kok opp i noen min+ tilsett div krydder -> fløte (en liten skvett) blir dette i tynneste laget? Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 18. desember 2007 Del Skrevet 18. desember 2007 (endret) Om kyllingen blir tørr så steker du den for lenge (forutsatt at den ikke er stekt på forhånd - da er det ikke mye du får gjort). Endret 18. desember 2007 av ahpadt Lenke til kommentar
provolone Skrevet 18. desember 2007 Del Skrevet 18. desember 2007 Tusen Takk for et virkelig meningsløst svar >P. Er langt til nærmeste butikk her i gården. Går dette ? : Smelt smør - > bland hvetemel = jevning-> brune(steke) jevninga til den blir brun(ikke svidd) -> Vann -> kok opp i noen min+ tilsett div krydder -> fløte (en liten skvett) blir dette i tynneste laget? brun smøret først.... Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå