Gå til innhold
🎄🎅❄️God Jul og Godt Nyttår fra alle oss i Diskusjon.no ×

Saus til Kylling- Hvilken( hjemmelaget) og Åssen lager jeg det? SVAR NÅ :D!


Anbefalte innlegg

Skal steke kylling nå, og jeg syns kylling er litt i tørreste laget så derfor har jeg bestemt at jeg skal lage en saus til. Spørsmålet er hvilken- brun saus eller brun saus med fløte ( fløtesaus eller hva dere nå kaller det). Ville gå for fløtesausen men jeg vet ikke åssen jeg skal lage den? Noen som har noen gode og lettvinte oppskrifter til en slik saus med ikke alt for mye jalla-jalla ( dvs mat/ingredienser fra et oggaboggaland). Må ha svar snarest. folket kommer snart hjem. Takker for svar :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tusen Takk for et virkelig meningsløst svar >P. Er langt til nærmeste butikk her i gården. Går dette ? :

 

Smelt smør - > bland hvetemel = jevning-> brune(steke) jevninga til den blir brun(ikke svidd) -> Vann -> kok opp i noen min+ tilsett div krydder -> fløte (en liten skvett)

 

blir dette i tynneste laget?

Lenke til kommentar
Tusen Takk for et virkelig meningsløst svar >P. Er langt til nærmeste butikk her i gården. Går dette ? :

 

Smelt smør - > bland hvetemel = jevning-> brune(steke) jevninga til den blir brun(ikke svidd) -> Vann -> kok opp i noen min+ tilsett div krydder -> fløte (en liten skvett)

 

blir dette i tynneste laget?

brun smøret først....

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...