Gå til innhold

Hvor mange lag bør ned fra TL 08?


olavh

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
To dårligste i tippeligaen mot 3 og 4 plassen i adecco, og de to beste i adecco rett opp...

 

Beste forslaget jeg har hørt hittil.

 

Dette er jo forslaget til NFF som alle dømmer nord og ned.

 

Jeg mener at noe må stå på spill. Mer en bare det å måtte slå et lag i Playoff. Husk at ikke noe Adeccoligalag har slått eliteserielaget på maaaaaaaaaange år før et klart bedre BG slo ut Odd nå.

 

Tenk dere da, etter 10 kamper av ligaen så er det kun spennende på topp 5. Publikumstall kommer til å rase. Vi kan ha runder der det spilles 3 kamper med betydning og i de 4 andre kampene så kan lagene stille juniorlag mot hverandre fordi det betyr ingen verdens ting om de taper med 10 mål eller vinner 2-0.

 

MINST 1 LAG RETT NED ! Helst 2 spør du meg.

Lenke til kommentar
Ifølge forslaget til NFF skal ingen TL-lag rykke ned, men de to beste fra Adecco rett opp. Er det ikke slik? Isåfall er ikke dette slik som bruno99 skriver (forøvrig et veldig godt forslag). Her rykker to fra adecco opp, og de to dårligste TL-lagene må spille kvalifiseringskamper.

 

Goscinny ;)

 

Du tar feil her G. NFF har foreslått at ingen Tippeliga lag rykker DIREKTE ned. Men at to av de skal spille kvalikk vs to 1.div lag.

 

Slik du tror det er ville vært helt på trynet, det kunne ikke gått. Det hadde jo ikke kommet folk på kampene, tro meg ingen i Norge drar å ser på fotball fordi det er fin sport, det er fordi man vil se et lag vinne og god stemning. Hvis 10 av 14 lag ikke har noen ting å spille for så vil spenningen og stemningen forsvinne og det blir 2-3k i snitt pr kamp.

Lenke til kommentar
Blir vel playoff for de dårligste lagene uansett, forslaget som er inne hos NFF sier bare at ingen rykker direkte ned. Noe jeg syns er helt tåpelig - minst ett lag ned, så slipper vi Molde i 2009-sesongen :p

 

!! Sunnmøring! :p

 

Er for øvrig av den oppfatning at minst et lag bør gå direkte ned. Som så pent sagt tidligere i tråden; noe annet blir lekefotball!

Lenke til kommentar
Åge Hareide stiller seg meget kritisk til Norges Fotballforbunds innstilling om at ingen lag skal rykke direkte ned fra Tippeligaen i 2008.

 

NFF ønsker å utvide serien til 16 lag, og dermed ønsker de at ingen av de 14 lagene i neste års serie skal rykke ned. Det får landslagssjefen til å se rødt.

I den ene avsnittet sier de at ingen lag skal rykke direkte ned. I det andre sier de at ingen av lagene skal rykke ned uansett. IIfølge andre sider og forum virker det som om at NFF mener at ingen går DIREKTE ned, slik som Kjakan sier.

 

Det er kanskje ikke så lett å få til en smertefri overgang, kanskje, men det burde finnes bedre løsninger enn det fra NFF.

 

Goscinny :xmas:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...