Gå til innhold

Ingen kuer som er firstprice.


P-in-P

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Energiloven gjelder også for gullkorn.

Jeg tror faktisk ikke det. Hvordan skal et gullkorn gå over i en annen form?

 

Det har vi jo et kroneksempel på her:

 

Griser - bacon - Ikke noe morsomt her.

Kyr - Bacon - Gullkorn!

 

Griser og kyr er biologisk ganske like (hjerte, lever, lunger osv), men likevel ble det veldig morsomt når de ble byttet ut!

 

Så ja, det stemmer som Lars sa ja :yes:

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Vi ser nok forskjellige poenger. Gullkornet utenpå det andre gullkornet, er at svareren skaper litt tvil angående ansvar når han skriver: Bacon lages av griser.

Vel er det sikkert et eller annet "svin" som jobber i slakterinæringen, men utsagnet blir jo veldig absolutt.

:)

Lenke til kommentar

Beklager Penal, men jeg tror ikke det var så mange som tenkte dro assosiasjonen; svin - slakter :p

 

Argh, hadde det ikke vært det du mente hadde det jo faktisk vært morsomt :(

 

Takk Penal, du ødela nettopp det jeg synes var morsomt.

 

Damn you

DAMN YOU TO HELL!!!

 

 

 

 

 

:p

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...
Griser... Bacon lages av griser.

 

 

Har bestandig lurt på hvordan griser/svin lager bacon,har dem en maskin eller hva.

 

Først tar de en lufttrykkspistol med et stempel som går fort ut og inn.

Dette tar de og plasserer i nakken/hodet på grisen. Instant DEATH.

Vis det er en Nerd som gjør dette kan dere lytte etter lyden han lager:

POOAWW HEAD SHOT! Hver gang han ender livet til en stakkars purke på 100kg med hengepupper.

 

50/50 fantasi og sannhet: Så henger de grisen opp ned og kutter strupen slik at alt blodet renner.

Avhenging om det skal bli Hallal kjøtt så har de en muslimsk-prest som står og åjer over en kraftig lur ala det man ser og hører nede i muslimske land. For Hallal kjøtt skall grisen faktisk være i live når blodet tappes. Så hva faen som skjer etterpå vet ikke jeg.

Fantasi 100%: Så kommer Edvart Saksehand og lager Vokk strimler av grisen slik at dere lett kan Vokke kjøttet sammens med grønnsaker. Han bare dryler handa inn med saksene/knivbladene og drar langs grisen. Da lager han Beicooon. Seff må disse strimmlene bli tynnere..

 

 

Da jeg jobbet på lakseslaktinga var vi bare en muslimsk prest unna for og lage Hallal Laks. Laksen blir bedøvet med CO2 eller hva fanden de brukte. Så skjærte vi over gjellene på fisken slik at blodet saaakte ble tappet ut i vannet.

 

 

Men fra spøk til alvor: På Dicovery viste programmet "Hvordan i hælvette det lages" hvordan Baicooon lagdes. Men det kom fra slakteriet.

Biter av grisen ble satt i en maskin opp ned, og en kniv Alà Ostehøvvel Høvla over bitene slik at det ble Bacooon av det. En ansatt mater maskiner etterhvert som den blir tom.

Endret av Deimos87
Lenke til kommentar
Griser... Bacon lages av griser.

 

 

Har bestandig lurt på hvordan griser/svin lager bacon,har dem en maskin eller hva.

 

Først tar de en lufttrykkspistol med et stempel som går fort ut og inn.

Dette tar de og plasserer i nakken/hodet på grisen. Instant DEATH.

Vis det er en Nerd som gjør dette kan dere lytte etter lyden han lager:

POOAWW HEAD SHOT! Hver gang han ender livet til en stakkars purke på 100kg med hengepupper.

 

50/50 fantasi og sannhet: Så henger de grisen opp ned og kutter strupen slik at alt blodet renner.

Avhenging om det skal bli Hallal kjøtt så har de en muslimsk-prest som står og åjer over en kraftig lur ala det man ser og hører nede i muslimske land. For Hallal kjøtt skall grisen faktisk være i live når blodet tappes. Så hva faen som skjer etterpå vet ikke jeg.

Fantasi 100%: Så kommer Edvart Saksehand og lager Vokk strimler av grisen slik at dere lett kan Vokke kjøttet sammens med grønnsaker. Han bare dryler handa inn med saksene/knivbladene og drar langs grisen. Da lager han Beicooon. Seff må disse strimmlene bli tynnere..

 

 

Da jeg jobbet på lakseslaktinga var vi bare en muslimsk prest unna for og lage Hallal Laks. Laksen blir bedøvet med CO2 eller hva fanden de brukte. Så skjærte vi over gjellene på fisken slik at blodet saaakte ble tappet ut i vannet.

 

 

Men fra spøk til alvor: På Dicovery viste programmet "Hvordan i hælvette det lages" hvordan Baicooon lagdes. Men det kom fra slakteriet.

Biter av grisen ble satt i en maskin opp ned, og en kniv Alà Ostehøvvel Høvla over bitene slik at det ble Bacooon av det. En ansatt mater maskiner etterhvert som den blir tom.

 

Var egenteligen en fleip jeg kom med :)

 

Hallalkjøtt/muslimer/gris :hmm: noe som skurrer der.

Endret av Nautica
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...