Gå til innhold

PS3 FW 2.10 Ute i morgen(18.12)


vegavnil

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jepp jepp. Sterke rykter ute å går...

http://tinyimg.us/i/klz1197898804d.JPG - et bilde fra den offisielle spanske Sony Playstation 3 siden. Selve nettsiden (linken) man ser på bildet - (http://es.playstation.com/news/detail/item89586/ ) er tydeligvis tatt ned. Men noe er vel på vei da.

 

Viktigste nytt i mine øyne er BD profil 1.1. Men ser ikke ut til å være DTS HD MA dekoding. Hvis dette stemmer er akkurat det litt kjedelig.

Lenke til kommentar

Ser sånn ut at det stemmer ja.

 

Finn ut hvilke funksjoner som er med i 2.10-oppdateringen av systemprogramvaren for PS3.

 

En oppdatering til systemprogramvaren for PS3 ble utgitt 18. desember 2007. Hvis du oppdaterer PS3-systemet, vil programvareversjonen være 2.10, og følgende funksjoner blir oppdatert. For å kunne laste ned versjon 2.10 av systemprogramvaren for PS3 må du ha minst 120 MB ledig kapasitet på enten PS3-systemets harddiskstasjon (Systemoppdatering) eller på et eksternt lagringsmedium (PC-oppdatering).

 

2.10-oppdateringen av systemprogramvaren for PLAYSTATION 3 inkluderer følgende:

 

* Stemmeforandring

 

Stemmeforandring-funksjonen har blitt lagt til stemme- og videoprat. Gå til Stemmeforandring-guiden i Hjelp og støtte under PS3 på eu.playstation.com for å finne ut mer.

 

Med denne funksjonen kan du endre tonen til en stemme som er lagt inn med en lydenhet, for eksempel en mikrofon. Høye og lave toner kan justeres til fem forhåndsinnstilte nivåer. Du kan variere tonen når du bruker stemme- og videoprat under Venner.

 

 

Andre nye eller forbedrede funksjoner i versjon 2.10

 

Musikk

 

* Nå kan du velge [Type 3] som et alternativ under Innstillinger > [Musikkinnstilling] > [bitmapping]. Denne bitmappingsprosessen ble utviklet spesielt for PS3TM-systemet for å forbedre lydavspillingen.

 

Video

 

* DivX og VC-1 (WMV) er lagt til som filtyper som kan spilles. *

* Det er nå støtte for Blu-ray Disc Profile 1.1. **

* [bD datatjeneste] er lagt til. ***

 

*

- For å spille av filer i VC-1 (WMV)-format må du gå til Innstillinger > [systeminnstilling] og angi [Aktiver WMA-avspilling].

- Opphavsrettsbeskyttede filer eller filer som har blitt kodet med DivX 3.11, kan ikke spilles av. - Filer som er større enn 2 GB, kan ikke spilles av.

**Nå kan du bruke flere tilleggsfunksjoner, for eksempel avspilling av to videoer samtidig med Blu-ray Disc-er som er kompatible med Profile 1.1. De tilgjengelige funksjonene varierer avhengig av platen.

***Administrasjonsdataene som brukes av Blu-ray Disc-en, lagres.

 

Merk:

 

* Denne oppdateringen av systemprogramvaren inkluderer alle funksjoner i de tidligere versjonene.

* Den nye systemprogramvaren tar vare på eventuelle innstillinger som allerede finnes på PLAYSTATION 3-systemet. Det kan hende at det ikke er mulig å spille enkelte programvaretitler før du har oppdatert systemprogramvaren for PS3.

* Ikke utfør oppdateringer ved hjelp av andre data enn de offisielle oppdateringsdataene fra Sony Computer Entertainment over et nettverk eller på diskmedier, og ikke utfør oppdateringer ved hjelp av andre metoder enn de som er beskrevet i produktdokumentasjonen eller på nettstedet. Hvis en oppdatering utføres ved hjelp av data fra en annen kilde, en annen metode eller med et PS3-system som er blitt endret på noen som helst måte, kan det hende at PS3-systemet ikke fungerer ordentlig, og at den offisielle oppdateringen ikke kan installeres. En hvilken som helst av disse handlingene kan gjøre PS3-systemets garanti ugyldig og påvirke mulighetene dine til å få service og reparasjoner under garantier fra Sony Computer Entertainment.

 

 

 

Kilde http://no.playstation.com/help-support/ps3...ner-(ver-2-10)/

Lenke til kommentar
KILDE

 

 

Other 2.10 stuff

 

Music

 

- Now you can select the options [Type 3] in Settings > Music Settings > Bitmapping. This bitmapping process has been designed exclusively for the PS3 with the goal of improving the audio reproduction.

 

Video

 

- DivX y VC-1 WMV (WOOOOOT) are now compatible. *

- The system is now compatible with the Profile 1.1 Blu-ray Disc. **

- A [bD data tool] option has been added ***

 

*

- To play VC-1 (WMV) files you will need to select the option [Activate WMA reproduction], available in the Settings > System Settings

- It's not possible to play copyrighted files or files compressed with DivX 3.11

- It's not possible to play files bigger then 2GB

**

- Now you have several additional features, like the simultaneous reproduction of the videos in the Blu-ray Disc compatible with the 1.1 Profile. The available features vary depending on the disc.

***

Stores the management data used by the Blu-ray Disc.

 

Ja blir med digg med Divx og spennende den nye bitmapping

Lenke til kommentar
Interessant. Ser av forumet det blir linket til at det faktisk er tyngde i det ryktet.

Men... voice changer? Det kan bli utrolig irriterende etterhvert hvis folk begynner å

bruke det. :hmm:

 

Xbox Live hadde 5 år jubileum her i høst, og i forbindelse med det var det en del intervjuer med de folka som jobbet med live starten og har fulgt det videre også. I et podcast intervju ler de godt av den gangen de beta testet voice changer på Xbox live. De ler faktisk så de rister av at de i hele tatt kunne tenke på noe så dumt. Menn som pitcher stemmen til småpikestemmer osv.. I tillegg var det så irriterende at det første folk i sa over mikrofonen til hverandre var (hvis noen hadde det på) "turn off that voice thing" - og det var faktisk så forstyrrende at Microsoft fjernet muligheten før livetjenesten kom ut av beta. "First we thought it was a great idea, but it was our worst idea.. what the hell were we thinking??" Og så ler de godt igjen. http://centracomm.cachefly.net/majornelson...liveis5.mp3.mp3 - ca 14 minutter og 50 sek. ut i podcasten snakker de om det.

 

Spennende å se om dette blir noen suksess hos PS3 brukerne.

Endret av Dr.Peedee
Lenke til kommentar
Interessant. Ser av forumet det blir linket til at det faktisk er tyngde i det ryktet.

Men... voice changer? Det kan bli utrolig irriterende etterhvert hvis folk begynner å

bruke det. :hmm:

 

Xbox Live hadde 5 år jubileum her i høst, og i forbindelse med det var det en del intervjuer med de folka som jobbet med live starten og har fulgt det videre også. I et podcast intervju ler de godt av den gangen de beta testet voice changer på Xbox live. De ler faktisk så de rister av at de i hele tatt kunne tenke på noe så dumt.

 

Ja, blir vel noe av det samme problemet, men på xbox var det snakk om forskjellige "voice masks" man

kunne legge over stemmen for å lage div. tegneseriestemmer, noe jeg kan tenke meg er mye mer

irriterende enn å bare pitche stemmen. Jeg forventer at mange smågutter som ikke har kommet i

stemmeskiftet enda, kommer til å høres ut som Johnny Cash eller

noe på Call of Duty og Warhawk nå her etter. ;)

Endret av XDamage
Lenke til kommentar
Nå kan endelig alle axxo filmene funke på tversity:)

 

TVersity er det et programm som kan streame filer over til PS3'n?

 

Ja, jeg kjører TVersity, og så langt har jeg ikke hatt noe problem med noen former for videofiler, også 'axxo' sine. Hva som blir vist gjennom TVersity kommer jo an på hvilke codec du har installert på PC-en.

Lenke til kommentar
Nå kan endelig alle axxo filmene funke på tversity:)

 

TVersity er det et programm som kan streame filer over til PS3'n?

 

Ja, jeg kjører TVersity, og så langt har jeg ikke hatt noe problem med noen former for videofiler, også 'axxo' sine. Hva som blir vist gjennom TVersity kommer jo an på hvilke codec du har installert på PC-en.

 

Stilig, holder på å sette meg inn i det nå ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...