Gå til innhold

Cod 4 eller Crysis?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Forstår ikke hvorfor noen gruser Crysis fullstendig. Grafikken og stemningen er helt utrolig (man må seff da ha en passe bra maskin). Fysikken er kanskje også noe av det beste jeg har sett. Kanskje ikke så mange nyvinninger innenfor 1.person skyter, men nanodrakten og det man kan gjøre med den er fungerer veldig bra. Skulle også ønsket at spillet var litt lengre, men Crysis er absolutt blant de beste spillene jeg har spillt.

Endret av Frezz
Lenke til kommentar
Gjest medlem-105082

CoD 4 er et helt greit spill. Ikke noe fantastisk. SP delen suger ræva. For det første så utrolig kort. Så er det hele tiden respawn av fiender, noe jeg hater i spill. Så det hjelper lite å snipe langt unna, for det kommer hele tiden nye folk hvis du ikke rykker fram. Lite muligheter, så du tvinges til å gå en vei.

 

MP delen er små artig. Litt små brett, men nok til å underholde deg. Men jeg ble hvert fall fort lei. Men vet andre trives og synes det er veldig morsomt. Så det må man nesten finne ut selv.

Endret av medlem-105082
Lenke til kommentar

COD4 hadde som sagt en altfor kort SP, men til gjengjeld var den knakende god. MP delen er også bra på COD4.

Om jeg skal velge mellom Crysis eller COD4 tar jeg utvilsomt COD4. Første delen av Crysis var bra, men så skled det jo fullstendig ut og endte opp som noe skikkelig dritt. Jeg ble også så skuffet at jeg aldri orket å teste MP delen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...