Gå til innhold

Beta: Dårlig oversikt på temasidene


Vindstille

Anbefalte innlegg

Jeg liker ikke spesielt oversikten på temasidene. Når jeg går inn på en temasiden forventer jeg å kunne lese artikler om et spesielt tema. Men temasidene er faktisk det minst tilbydene stedet å lese artikler. Ikke har de bilde og det er heller ingen ingress. Det er faktisk ikke listet opp mer enn de fem siste artiklene heller og deler som guider og tester har overtatt siden totalt.

 

Jeg foreslår heller at hele venstre side brukes til siste artikler med artikelbile og ingress sånn som det nå er med guider. Guider, tester og anbefalte forumtråder kan heller få lov til å være i venstre kolonne.

 

Oversikten over siste tråder fra forumet syns jeg dere heller kunne tatt vekk. Har dere noen oversikt over hvor mange som faktisk trykker på disse trådene? Anbefaler dere heller å bare ha en enkel link "diskuter på linux/mac/programvare/skjermkort-forumet".

 

Tekststørrelsen til anbefalte forumtråder kunne dere også senket ned noen hakk slik som på Ferske diskusjoner helt til høyre. Det tror jeg hadde blitt penere.

post-93520-1197766266_thumb.png

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...