Gå til innhold

Julebord tok fyr


A-Jay

Anbefalte innlegg

Nyhet i Aftenposten: "55 julebordgjester fra firma (...) måtte rømme da selskapslokale i Kristiansand tok fyr."

 

Og hva selger firmaet som var på julebord? :hmm:

 

Brannvernsutstyr! :!:

 

Lengre ned i artikkelen står det faktisk: "Firmaet er en av Sørlandets største leverandører av brannvernutstyr."

 

Måtte le når jeg leste dette. Så ironisk at deres eget julebord skulle brenne ned når de hjelper andre firmaer med å beskytte seg mot nettopp dette... :roll:

 

Link

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
ser ikke helt gleden man kan drepe her...

 

 

Huff da.. Stått opp med feil fot?

Det er jo klart at det var en farlig situasjon der mange kunne ha blitt skadet, men jeg er allikevel enig i at det er en liten porsjon ironi der når de som er en av de største leverandørene på brannsikkerhets utstyr må storme ut av julebords lokalet i en helvettes fart fordi det har tatt fyr! :hmm: Hehe! jaja.. Alle kan da mene forskjellig :cool:

Lenke til kommentar

Om et menneske ikke ser humoren i noe er det en ærlig sak, men jeg minner om reglene for posting her som sier "Om du personlig ikke finner en tråd eller post morsom skal det ikke kommenteres i tråden."

 

Men det blir ikke morsommere av at et dusin brukere skal kalle ham gledesdreper. Det er mer off topic enn kommentaren i seg selv. Bruk rapportknappen til slikt, ikke tråden.

 

Morsomt eller ikke morsomt, det er vel uansett ikke så mye mer enn "LOL" og "eid" som kommer ut av å ha denne tråden åpen etterhvert. Så jeg tror like godt vi stenger.

 

Reaksjoner på moderering tas som vanlig på PM.

 

Geir :)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...