Gå til innhold

Sliter med motivasjon, kjedelig hele tiden?


Anbefalte innlegg

Vel jeg har gitt WoW mitt tredje forsøk, og målet er som alltid, komme over level 20.

 

Jeg har i forkant had følgende chars:

 

Tauren Warrio, kom til level 19

Undead Mage, kom til level 13

Dwarf paladin, er for tiden på level 11

 

Men jeg sliter, å gud hvor jeg sliter, det er så innmari kjedelig at det er vondt. Til nå har samtlige quester bestått av 2 elementer:

1: Spring til plass X og snakk med mann Y for å levere objekt Z.

2: Slakt X antall monster for å samle Y antall ting. Dropraten på tingene som skal samles er ufattelig treg

 

Etter å ha opplevd samme mønster på samtlige chars, er dette alt WoW består av helt til toppen? Er det alt jeg har å gjøre i samtlige oppgaver? Jeg begynner å lure på det for jeg har jo ikke gjort noe annet på noen av mine chars. Drep ditt, spring med datt. Skulle med min dverg samle 12 ører fra noen rotter i Loch Moden. Hvor vanskelig kan vel det være, alle rottene så ut til å ha 2 ører vær. Endte med 45 minutters slakting av rotter før jeg endelig fikk de 12 forbaska ørene jeg trengte. Hvor vanskelig kan det gjøres.

 

Samme merket jeg med min level 19 Tauren, skulle samle Zebra hoves, 5 av dem. Sist jeg sjekket vandret alle de forbandete dyrene på 4 føtter vel forbundet med vær sin hov. Jeg brukte 2 timer på å samle 5 hoves. Er det mulig? Og jeg var alene. Og nå har jeg ikke engang nevnt de 10 savana lovinnene jeg skulle samle potene fra, det tok meg 2 timer det og.

 

Ikke bare er oppdragene til nå ekstremt reppetive og ensporete, de har en droprate som ikke ligner grisen. Å bruke 2 timer på å samle noen hover er for meg ufattelig, viste ikke det var mulig men tydeligvis.

 

Så da spør jeg, er det like kjedelig og ensporet hele tiden? Har jeg etter 10 levler sett hva spillet har å by på? PvP ser jeg ikke frem til, har ikke noe til overs for PvP og foretrekker egentlig PvE, men en liten duell i ny og ne går greit. Men er det bare level 70 og Raiding jeg har å ser frem til?

Endret av Bear^
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Beklager å måtte si det, men frem til lvl 70 og endgame raiding er dette det spillet har å by på. Du har PvP også, men det er vel det eneste.

 

Selv har jeg den personligheten at jeg liker det godt. Liker sånne type spill der det ikke kreves så mye av meg av og til, og jeg samtidig kan ha det gøy med folk i guildchat.

 

Du kan bite i det sure eplet og fortsette om du vil, for det blir gøyere når du kommer deg ut i world pvp områder og gjør instance quests etter hvert. Dette med droprate er typisk for WoW og er helt ulogisk, men noe man må leve med og se vekk ifra.

Lenke til kommentar

Etter å ha spilt warlock (pre-easymode), priest og paladin på max level (60/70), har jeg nå kommet til at warrior er det jeg egentlig burde ha spilt fra begynnelsen av. :p

 

Derfor kommee det kanskje ikke som noen overraskelse når jeg jeg sier at jeg ville ha gått for å levle warrioren. Jeg har prøvd alle tre hovedspecs som paladin lenge nok til å få et skikkelig inntrykk av dem - synes jeg, i alle fall.

Paladin som Holy er ubegripelig hjernedødt og kjedelig, som Retribution kan du like gjerne veive twohandere rundt med Mortal Strike i stedet for uten (ie. roll en warrior), og vel... Protection er i grunn det eneste som er både morsomt og unikt som paladin, med AoE-grinding og latterlig enkel AoE-tanking. Det forutsetter selvsagt at du liker å tanke. Mages vet jeg lite om.

Endret av Zealuu
Lenke til kommentar

For jeg er sta, ingen spill, kjedelig eller ei, skal få "overvinne" meg, har jeg det på maskin eller konsoll skal jeg komme gjennom det og i dette tilfellet blir det selvfølgelig å komme til level 70 med en char minst. Men det ser ut som jeg blir nødt her å innrømme nederlag, men ikke med en gang, jeg skal gi det en skikkelig kamp før jeg gir opp.

Lenke til kommentar
Gjest member-97590

Har vert sånn eg og.

Kommet i level 35 med en Night Elf Hunter no, men er så lei av Hunter no, at eg bestemte meg for å lage en ny Dwarf Pala og levle ved hjelp av Brian Kopps 1-70 guide, noke som hjelper veldig.

Lenke til kommentar

Har du prøvd å finne noen å spille med? bare ta det med ro og ha det morsomt sammen med andre, mens dere skate men sikkert kommer oppover?

 

Kanskje joine et leveling guild?

 

Hvis du fortsatt ikke liker det, så skaff deg en leveling guide som hjelper deg til å levele mest mulig effektivt, så kommer du forbi den delen fort som f...

Lenke til kommentar

Det går fortere etterhvert. Noen quest er skikkelig trege, men mange er spennende og med bra historie også.

 

Du kan gå instanser, f.eks. Wailing Caverns. Den er utfordrende og du får bedre items, som gir deg mer motivasjon til å spille videre. Samtidig som det er morsomt og se litt på de forskjellige rollene som hver enkelt karakter har.

 

Lykke til!

Lenke til kommentar
For jeg er sta, ingen spill, kjedelig eller ei, skal få "overvinne" meg..

 

Sorry, men ingen overvinner wow.. det er derfor det finnes folk som raider 24/7, i håp om å bli den beste, men det er ingen point i det egentlig..

 

Jeg spiller fordi jeg synes det er gøy å levle og være i instance. Om du ikke synes spillet er gøy, foreslår jeg å legge det fra deg med en gang.

Lenke til kommentar

Hehe, kjenner meg igjen i mye av det trådstarter beskrev i første post.

 

F eksemple kan et quest være av denne typen:

 

"Drep edderkopper for å få tak i åtte edderkoppføtter."'

 

Tenker man logisk, er det vel ikke så vanskelig å tenke seg frem til at en eneste edderkopp vil holde. Men i WoW? Ikke faen. Her springer man rundt og slakter mennesker uten hodeskaller, diverse dyr uten ryggrad, horn, føtter og gudene vet hva.

 

Huff. :wee:

Endret av Nerf
Lenke til kommentar

Gå twink hver x9 lvl... Det er litt gøy, hvis du føler du trenger nye skills. Tenker du bare; Bare 10 lvl'er.

 

Du kan gå instance med venner eller random folk. For min del hjelper det veldig at du har venner som du spiller sammen med. Eller en guild som, du kan prate tull med.

 

Noen ganger, når jeg føler for det, pleier jeg å gå RP på pvp-server. "Here comes teh might warmachine" eller "Hear hear, make way for the legend". Synes det er litt gøy noen ganger.

 

Eller lage tog i Orgrimmar :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...